This version of the page http://www.dinai.com/potential_parthners_6 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-03-16. The original page over time could change.
Компания "Динай":: Законодательство Украины. Компьютерные справочно-правовые системы
6. Деякі спеціальні терміни
  • Дилерська мережа
  • Потенційним партнерам
  • Підтримка дилерів

Наведемо трактування деяких термінів, які зустрічаються у даному описі і які мають свою специфіку саме для ДПС Компанії "Дінай".

6.1. Локальна версія ДПС - версія ДПС, що має наступні властивості:


1. Містить два основних компоненти: базу даних і програмні файли

2. Реєстрація ДПС на комп'ютері користувача.

3. Можливість розміщення бази даних ДПС як на комп'ютері користувача, так і на віддаленому комп'ютері, що з'єднаний через мережу з комп'ютером користувача.

4. Робота з ДПС можлива тільки на тих комп'ютерах, на яких встановлено клієнтську частину (програмні файли) ДПС і проведено реєстрацію на ОКРЕМІ ліцензійні номери.

5. НЕ реалізовано контроль ОДНОЧАСНОЇ роботи користувачів з ДПС.


Процедура встановлення будь-якої ДПС локальної версії складається із трьох етапів:

1. Встановлення бази даних ( Дінай-Сервер)

2. Встановлення клієнтської частини (програмних файлів);

3. Реєстрації ДПС на комп'ютері, де встановлено клієнтську частину ДПС.


6.2. Мережева (із сервером реєстрації) версія ДПС - версія ДПС, що має наступні властивості:


1. Містить три основних компоненти: базу даних (Дінай-Сервер), клієнтську частину (програмні файли) і сервер реєстрації.

Сервер реєстрації - компонент, що забезпечує роботу ДПС у серверному варіанті (запускається як служба для ОС Win NT, 2000, XP, Vista, 7, а також для серверних ОС Win 2000 Server, Win 2007 Server, Win 2007 Server; під ОС Win 95, 98, Me НЕ ПРАЦЮЄ!!!)

2. Реєстрація ДПС на сервері.

На сервері реєстрації разово реєструється кожна ДПС (можливі перевстановлення й перереєстрації), після чого відкривається доступ відповідним користувачам (комп'ютерам) до відповідної ДПС.

На комп'ютері користувача після встановлення ДПС обирається команда "реєстрація на сервері".

Таким чином, НЕ потрібно реєструвати кожне наступне робоче місце за допомогою ліцензійних номерів і ключових послідовностей.

3. Можливість розміщення бази даних ДПС як на комп'ютері користувача, так і на віддаленому комп'ютері, що з'єднаний через мережу з комп'ютером користувача.

4. Робота з ДПС можлива на ВСІХ комп'ютерах, на яких встановлено клієнтську частину (програмні файли), проведено реєстрацію на сервері й відкрито доступ до бази даних ДПС.

Також можлива робота на додаткових локальних (ноутбук або домашній комп'ютер) робочих місцях, за умови придбання цих додмісць.

5. РЕАЛІЗОВАНО контроль ОДНОЧАСНОЇ роботи користувачів з КОЖНОЮ ДПС.


Конфігурація мережевої (із сервером реєстрації) версії ДПС за кількістю одночасних користувачів – це максимальна кількість користувачів, які можуть одночасно працювати з ДПС. Можливі наступні варіанти:

Мережева (із сервером реєстрації) версія

2 робмісця

5 робмісць

10 робмісць

20 робмісць

50 робмісць


Схема встановлення виглядає так:

1. На сервер (комп'ютер, що виконує роль сервера стосовно ДПС) встановлюється БД ДПС.

2. На сервер (комп'ютер, що виконує роль сервера стосовно ДПС) встановлюється сервер реєстрації.

3. На сервері реєстрації прописується шлях до БД ДПС, а також проводиться реєстрація усіх придбаних ДПС.

4. На комп'ютерах користувачів встановлюються ТІЛЬКИ клієнтські частини (програмні файли) й прописується шлях до БД ДПС, після чого обирається команда "реєстрація на сервері" і вказується шлях до сервера реєстрації.

5. На сервері реєстрації відкривається доступ відповідним користувачам (комп'ютерам) до відповідної ДПС.



6.3. Додаткове локальне робоче місце – це встановлення ДПС локальної версії на додатковий комп'ютер (понад стандартну комплектацію).


Додаткове робоче місце може бути тільки ЛОКАЛЬНИМ, тобто для його встановлення використовується ТІЛЬКИ локальна версія ДПС, а тому має всі її властивості, у т.ч. роботу із БД як на цьому ж комп'ютері, так і на віддаленому комп'ютері, що з'єднаний через мережу з комп'ютером користувача.


Процедура встановлення додаткового локального робочого місця по будь-якій ДПС складається із трьох етапів:

1. Встановлення бази даних ( Дінай-Сервер)

2. Встановлення клієнтської частини (програмних файлів) (з можливим підключенням до бази даних, встановленої на іншому комп'ютері);

3. Реєстрації ДПС на комп'ютері, де встановлено клієнтську частину ДПС.


Таким чином, додаткове локальне робоче місце по кожнії ДПС може працювати як із БД, встановленій на цьому ж комп'ютері, так і з віддаленою БД, а також із БД, встановленій в рамках мережевої (із сервером реєстрації) версії ДПС.


Для реєстрації додаткового локального робочого місця по кожній ДПС використовуються додаткові ліцензійні номери (локальні).


Базова комплектація
інсталяційного комплекту по будь-якій ДПС для нового клієнта передбачає її встановлення на ДВОХ комп'ютерах. Відповідно, у ліцензійному договорі зазначено лише ДВА ліцензійних номери.

  • Facebook
  • Twitter
  • Комментарии

Актуальне
У нас со скидками доставка суши всем без проблем. | Зимний сад под куполом. | заказать газель и грузчиков в москве