This version of the page http://www.dinai.com/potential_parthners_3 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-03-16. The original page over time could change.
Компания "Динай":: Законодательство Украины. Компьютерные справочно-правовые системы
3. Особливості дилерства у Компанії
  • Дилерська мережа
  • Потенційним партнерам
  • Підтримка дилерів
Клієнтові продається як первісний комплект ДПС - програма з актуальною на сьогодні базою даних, так і інформаційне поновлення (зміни у законодавстві, нові консультативні матеріали, форми документів для друку й т.п., які у вигляді файлів щодня завантажуються до програми). Обов'язковою при продажу ДПС є передплата інформаційного поновлення з боку клієнта мінімум на два місяці.

Для дилерів передбачено прогресивну шкалу доходу (дилерська знижка): чим більше ДПС перебуває на поновленні, тим більший дохід Партнер отримує з однієї правової системи:
· до 20 ДПС – 30%;
· 20 - 29 ДПС – 40%;
· 30 - 49 ДПС – 45%;
· 50 - 99 ДПС – 50%;
· від 100 ДПС і більше60% (!!!);

Знижка розраховується від клієнтського прайса.
Плюс реализовано систему бонусів за продажі ДПС у розмірі 5-10% - додатково до дилерської знижки.

Для НОВИХ дилерів протягом перших ТРЬОХ місяців роботи дилерська знижка на поновлення ДПС становить 50%.

При оформленні дилерства укладається Договір про партнерство.


Основними вимогами до Вас у такому випадку будуть:


1. Статус юрособи або приватного підприємця - фізособи.
2. Необхідність придбання стартового дилерського пакету правових систем (по одній ДПС кожного найменування, див. п.4.1.2 дилерського договору) і оплати поновлення до них на 3 міс. із знижкою 80%.
Виходить: ГБ+БС+ЗЕ+ЦП+СП+ПФ + поновлення (ГБ+БС+ЗЕ+ЦП+СП+ПФ) * 3 * 0,2 = 180 + 162 + 144 + 126 + 126 + 471 + (192 + 153 + 153 + 135 + 135 + 426) * 3 *0,2 = 1925,4 грн з ПДВ.

3. Канали зв'язку (факс та електронна пошта) необхідні для оперативної взаємодії: передача замовлень на демонстрації/придбання ДПС, інформація про спецзаходи і т.п. Тому краще, коли електронна пошта працює й перевіряється як мінімум раз на день.

Після виконання цих умов і підписання договору Вам на три місяці надаються спеціальні умови для починаючого дилера: оплата поновлень для всіх клієнтів із знижкою 50%.



Як це відбувається?

Коли у Вас з'являється клієнт, він оплачує Вам замовлення, наприклад, ДПС "Дінай:Гроссбух" і робить передоплату поновлень на 2 мес., Ви у встановленій формі передаєте замовлення у Компанію "Дінай". Компанія "Дінай" виставляє Вам рахунок на замовлену правову систему - 180 грн. з ПДВ, після оплати якого висилає Вам ліцензійний інсталяційний комплект ДПС для встановлення клієнтові.

На початку наступного місяця Компанія "Дінай" здійснює підрахунок ДПС, що перебувають на поновленні в дилерів, і на підставі цього виставляє їм рахунок за поновлення. Вам, у такому випадку, буде виставлений рахунок на поновлення однієї ДПС - "Дінай:Гроссбух" - із знижкою 50%, тобто 192 грн * 0,5 = 91 грн. з ПДВ.

Після закінчення перших трьох місяців Вашої роботи рахунки за поновлення будуть виставлятися за загальною шкалою.
  • Facebook
  • Twitter
  • Комментарии

Актуальне
Пуфики для спальни - ladya.ru . Обращайтесь заранее. | Натяжной потолок в Питере, ok