This version of the page http://www.uba.ua/ukr/committee008/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-03-15. The original page over time could change.
Асоціація правників України
Для нормальної роботи з сайтом АПУ та адекватного відображення матеріалів на Вашому комп’ютері, користуйтесь, будь ласка, браузери Mozilla Firefox, Opera, Chrome чи Internet Explorer не нижче 7 версії. Дякуємо за співпрацю!
  • ENG
    УКР
    РУС


ЛОГІН
ПАРОЛЬ
НАГАДАТИ ПАРОЛЬ

Версія для друку

Комітет з нерухомості та будівництва

Шановні колеги,

Дякую за вашу увагу та інтерес до діяльності Комітету з нерухомості та будівництва.

З огляду на масштабні і чисельні зміни у законодавчому регулюванні будівельної діяльності, земельного законодавства та системи реєстрації речових прав за минулі кілька років, існування грандіозного суперечливого масиву нормативно-правових актів різної якості, які регулюють діяльність у сфері нерухомості, на мою думку. ця галузь права стала на сьогодні найбільш складною, відібравши пальму першості у податкового права. Це великий виклик для всіх правників, які працюють у сфері нерухомості будівництва, а також тих колег, хто лише збирається цим займатися.

Головна мета роботи Комітету – створити зручну платформу для обміну думками і досвідом професіоналів, які працюють на ринку нерухомості і будівництва, а також всіх небайдужих до проблем галузі (на жаль, вони пов’язані не лише із станом законодавства) і перспектив розвитку (це наше «світле майбутнє»). Інвестиції в нерухомість (як в промислову, торгівельну і логістичну, так і в житлову) є одним з найбільш об’єктивних показників інвестиційної привабливості економіки будь-якої країни, а сучасний рівень інвестицій в Україну не додає приводів для оптимізму.

Тим не менш, об’єднавши свої зусилля задля доопрацювання і гармонізації існуючої законодавчої бази, створення належних гарантій захисту інвестицій і прав інвесторів, підвищення рівня правової культури спеціалістів і учасників ринку, ми зможемо відчути свою причетність і свій реальний вклад у побудову правової держави (що я вважаю найбільш актуальним завданням для кожного правника, незалежно від його політичних уподобань), так і для відновлення позитивного сприйняття України у світі.

Запрошую всіх до участі і формування плану дій Комітету на цей і наступні роки. Ваші пропозиції і коментарі можете направляти на електронну адресу: stanislav.gerasymenko@arzinger.ua.

З повагою,

Станіслав Герасименко 

Голова Комітету з нерухомості та будівництва

старший юрист АО «Арцінгер»

 

Заступники голови Комітету з нерухомості і будівництва

Олександр Лук′яненко

радник ЮК «Ващенко, Бугай та партнери»

a.lukyanenko@vbpartners.ua

Тимофій Сікорський

старший юрист ЮФ «Салком»

tymofey.sykorskiy@salkom.kiev.ua

 

Рада Комітету з нерухомості і будівництва: 

Герасименко Станіслав, голова Комітету з нерухомості та будівництва, старший юрист АО «Арцингер»

Бірюк Дмитро, ТОВ «Шонхерр Україна», старший юрист;

Зоря Анна, ЮФ Ulysses, партнер;

Колесников Дмитро, представництво в Україні «Агрофертранс ЛТД», начальник юридичного департаменту;

Лук`яненко Олександр, ТОВ «ЮК «Ващенко, Бугай та партнери», радник;

Мазнов Олександр, Юридична компанія «Правовий Альянс», старший юрист;

Шевченко Дмитро, приватна практика, адвокат.

 

Заходи Комітету з нерухомості та будівництва

 

Концепція реформування законодавства у сфері інвестування в будівництво житла