This version of the page http://www.telnyuk.info/guestbook.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-03-13. The original page over time could change.
СЕСТРИ ТЕЛЬНЮК :

ГОСТЬОВА КНИГА


Залишити повідомлення
2014-03-08 03:28:35

Сергій

Дівчата, ви надзвичайно круті. І хлопці ваші на смичкових - теж:) Бачив\слухав вас у славному граді Острозі - вперше в житті. До цього абсолютно не був знайомий із творчістю. Розірвало просто-таки на шматки. "Хлопчиком" узагалі довели до сліз... А плачу я "раз в пятілєтку"... Дя.ку.ю!! Давайте разом ламати стіни між людьми. Кожен зі свого боку, хто скільки може, потрошечки... - і все в нас буде добре! Слава Україні!
2013-03-19 23:59:15

Юрій

Чекаємо Вас з нетерпінням у Львові!
2013-01-24 15:38:55

Олекса

Де скалки обрію сипнуло, І руки в небо здійняті жіночі, Спеклося завтрашнє з минулим, І щем сльозою пропікає очі. Де вірші Стусові не кришаться, а липнуть, І де сусідять Ліна і Оксана, Ми проростаємо у вірші... Анафема апокрифом осанна. Мелодія - поезія - зітхання.
2012-08-30 11:01:34

Голдер - молодчага!
2012-07-20 22:55:50

Golder

Доброго дня, по-перше, хочу Вам подякувати за Вашу щиру та неповторну творчість, яка зацікавила мене ще з періоду "Території А", коли ще був підлітком. Нещодавно на мене знов нахлинула ностальгія за українською культурою (я вже багато років живу у Німеччині), отож я вирішив послухати ваші нові пісні. Багати з них мені дуже сподобалися, особливо вразила мене пісня "Ночні метелики" та відеокліп до неї. Дуже шкода, що сучасне музичне мистецтво рідко може запропонувати слухачеві настільки вражаючий твір. А ще мені стало шкода, що напевно є багато людей, які не розуміють украіньску мову і не знають, про що ви співаєте, але не дивлячись на це полюбляють вашу творчість, тому в мене чомусь з'явилося бажання зробити вірш - переклад на російську мову. Гадаю, що в мене це не вдалося на сто відсотків, але можливо цей переклад знадобиться Вам для якихось цілей, тому я відсилаю його вам: Ночные мотыльки А музыка, душу щемящая, кровь разогнала по венам; Текли голоса сквозь неё из далёких краёв. Какое вам дело до женщины этой? Ведь веки её не замрут от волненья, И вы никогда не возьмёте за плечи её. Но губы ломаются, мелко крошится пространство, И дни пролетают, гудя и звеня, как вокзал. Ведь женщина эта - таинственный остров, и всё абсолютно напрасно, По дыму ведь к ней нужно плыть через этот прокуренный зал. Одна за одной зацелованных рук череда пред глазами Мелькают как окна и в сумерках памяти гаснут они Какое вам дело до женщины этой? Она чья-то мука. И снова в печали Приходит она под заплаканный блюз, но к другим. И с привкусом слёз и ванили расплавятся томно Как будто прощанье слова, наполняя вам рот. А может приветствие? Может вы вспомните В чём вы виновны, Когда она встанет и с плёч вдруг платок упадёт? Среди силуэтов, сутулых как будто упавшие на пол Пальто, обведёте вокруг её стана кольцо На мутном стекле, где как отблески света Возвысятся нежные пальцы, И вдруг среди них под наклоном появится ваше лицо. А женщина просто бокал отодвинет и спросит вас: "Кто вы?" Действительно, кто вы? - Ни прихоть, ни блажь, ни вопрос. Но вы не ответите. Всё потому, что вы Просто не силах сказать это слово, Которое вас накрывает волной во весь рост.
2012-06-02 14:10:11

Олена, Запоріжжя!

На сцені оркестр? Ні. Лише три віолончелі. На сцені цілий хор? Ні. Лише дві жінки... Не жінки - дві чарівниці, дві феї, що зробили з душі моєї театр тіней. І світла. І весь зал сповнився образів. Об’ємні, вони виростали зі звуків. Заповнювали простір, який легко ламався, крутився, гнувся піддатливо. Звуки - манили, тремтіли, пливли, летіли і... обривалися несподівано! І тиша розказувала свою історію. Об’єм, глибина, простір... І Магія! Mайстерність усього дійства така прекрасна, що слова (вірші) вже не грають великої ролі. Як на мене, у такій обробці - музичній, звуковій, глибоко відчутій та відтвореній - будь-які вірші здавалися б геніальним творінням. Я навіть не уявляла, що ТАК можна виконувати пісні. Все це навіть піснями важко назвати. ЦЕ - ДІЙСТВО, ВИСТАВА ЗІ ЗВУКІВ!!! Я все це бачила об’ємно, відчувала в повітрі все, про що вони співали. Ледь не торкалася. :) ДЯКУЮ ВАМ, ЩО ВИ Є!
2012-05-26 11:58:38

Андрій

Я юрист. Українець. Люблю Україну і все, що з нею пов"язане. Розмовляю здебільшого російською мовою,у Харкові по іншому важко... Побував 25.05.2012 року на концерті Галі та Лесі Тельнюк у Харкові. Скажу одразу йти не планував та й не дуже хотілося, хоча заздалегідь знав про їх приїзд до Харкова, але сумнівався щодо доцільності витраченого часу на творчість сестер Тельнюк, з якою знайомий раніше не був. Зайшов до клубу "Інді" випадково, проводжаючи на концерт свого друга відомого Українолюба Олексія Пушняка. Зайшовши до клубу "Інді" заради цікавості купив таки квиток та подумав, що для загального розвитку таки послухаю декілька пісень і піду далі по своїх справах... Але після початку концерту і до його закінчення сидів на ступенях у залі і слухав це диво затаївши подих із щасливим обличчям! Щасливим, тому що нічого подібного раніше не чув і отримував справжню насолоду від усього того українського дійства. Закохався у творчість сестер Тельнюк одразу. Виступу вони віддались на 300%.Мені пощастило сфотографуватися з ними. Тепер фото буде стояти на моєму робочому столі в офісі. Пройшла майже доба від моменту закінчення концерту, а я ще й досі не прийшов до тями від побаченого та почутого. Дуже соромно, що з собою не було гарного букету троянд, тому що після прослуханого концерту одразу ж захотілося зробити сестрам щось приємне, чимось віддячити їм за ту насолоду, яку вони нам доставили, хоча б квітами, хотілось поцілувати їм руки. Але квітів не було, а руки я хвилюючись і розмовляючи з ними поцілувати забув. Отже вирішив висловити свою величезну вдячність оцим повідомленням про свої враження від зустрічі з такими великими українськими митцями. Вважаю самою найкращою справжньою українською співачкою, яка любила Україну всім серцем, і музика якої залишиться з нами навічно - Квітку Цісик, але дівчата (вибачте що я до вас так звертаюсь) тепер і Ви в моєму серці. У вас надзвичайні голоси, талант писати музику, а ось вірші Галі нічим не гірші, ніж у Оксани. Творчих вам натхнень, щастя, успіхів в особистому житті, знайте, що є люди котрі закохані у Вашу творчість. І ще - ви дуже красиві! Окремо дякую чоловікам - музикантам, професіонали свого діла на всі 100. Директор сестер - справжня лбдина. Все у вас гармонійно (в т.ч. в колективі, як мені здалося зібрались всі гарні люди). Будемо на Вас чекати у Харкові, думаю наступного разу вас прийдуть 500-1000 шанувальників. Спасибі велике ще раз!
2012-05-24 23:30:17

костя

Да. Прости.С Днем рождения.Даже не знаю что пожелать.Что бы боги шептали вам и дальше.
2012-05-24 23:22:32

костя

Я опять пропустил все интересное.Видел запись.ЭТО ПРОСТО МАГИЯ.Надеюсь в июне попаду.Спасибо.до встречи.
2012-03-11 11:37:46

Тамара

Галю, дуже-дуже вам дякую!!! Дивовижна пісня. Творчого вам натхнення, щоб і далі отак радувати ваших слухачів, як мене і мого тата! :)
2012-03-10 15:55:57

Галя Тельнюк

Дорога Тамаро, справді, є така пісня на слова нашого батька - Станіслава Тельнюка: Отак стояти під дощем, Одним укритися плащем І стукіт крапель наслухати, І губи мокрі цілувати — І відчувати в серці щем... Й далеку слухати грозу, Яка гримкоче унизу, А потім, наче між намистом — Шукати у траві перлистій Твою загублену сльозу. Хай серце — в тихому диму Причутле голосу твому, Стискається у миті кожній Передчуттям якимсь тривожни. І все запитує: "Чому?" Зараз займуся активним пошуком пісні для Вашого батька!.)
2012-03-09 22:36:06

Тамара

Доброго дня, Лесю та Галю. Мій батько нещодавно попросив мене знайти пісню, яку він слухав досить давно, і яка йому дуже подобалась, але єдине, що він про неї памятає, - це слова "отак стояти під дощем, одним укритися плащем і стукіт крапель наслухати, і губи мокрі цілувати. Правда ж це ваша пісня? Підкажіть, будь ласка, де її можна послухати? Дуже хочеться порадувати батька, та й сама памятаю, що пісня дуже гарна. Дякую вам заздалегідь!
2011-07-31 22:21:17

Сергій

Мої вітання справжнім українським митцям - сестрам Тельнюк! Велике спасибі та низький уклін вам за вашу творчість, за енергетику, настрій, відчуття та емоціїї котру вона несе! Ваша творчість - це оаза українського, автентичного, рідного та дуже-дуже близького; такого, що пробиває наскрізь, такого, що не може залишити байдужим поціновувачів прекрасного. Нехай Бог дає вам багато життєвих сил, нахнення та любові для створення нових прекрасних творів, котрими ми - ваші шанувальники будемо щораз більше і більше насолоджуватися! Спасибі вам!
2011-02-06 02:18:34

zhayvir

Щиро вдячний вам, сестри мої вірні... Скільки сили, скільки снаги ви дали мені. Не кане у віршах моїх дрібних слід ваш, ангели ніжноголосі...
2011-01-29 18:41:28

Ігор Наумчук

Вітаю дівчатка! Радий тому що не зраджуєте собі і своєму слухачу . Щиро вам за те вдячний! Хочу поцікавитись чи плідною вам видається співпраця з театром і чи варто очікувати нових пректів у цьому напрямку. А ще - коли чекати вас у Рівному. Не знаю чи кого-сь ще так чекають як вас.
2011-01-22 23:42:42

Олександр

Подивився цілком випадково ваш запис у студії "Комора". Хоча й не зпочатку (бо натрапив на той місцевий телеканал, а не заплановано натиснув), але не зміг вже виключити телека до закінчення тієї програми. Вітаю вашу творчість. Дуже вітаю. Воно все якесь незвичне, своєрідне - і музика, і вірші, і виконавство. Пісні (скоріше - балади) не розташовують до танцюрок, але надійно налаштовуюсть на мізкову дяльність. Дуже гарно й самобутньо. Особливо хочу відзначити майстерність музикантів: вони дуже обережно акомпануюсть, щоби не затьмарити викрутасами головне - пісню, ії виконавиць. Це дорогого коштує. Професійно. Дуже професійно. Здобутків вам та розквіту. З повагою - Олександр Погорілий, музикант зі стажем. Дніпропетровськ, Україна.
2011-01-21 14:12:41

Ірина

Яка ціна квитків, скажіть будь ласка.
2011-01-11 11:10:27

Дімон

Дуже велика вам подяка, те що ви робите - то добра справа. Моє вам шанування!
2011-01-03 10:25:19

Андрій

Чудовий концерт по каналу "Культура"! Звичайно, перегляд у мережі ніяк не можна порівняти з присутністю у залі, але, мушу зауважити, що отримав максимальне естетичне та моральне задоволення від "Сонмо". Дякую Вам! Чекаю на нові цікаві програми. Андрій Мельбурн, Австралія
2010-12-20 22:36:20

Олександр Пошиваник

Щойно з вашого заключого концерту "Сонмо". Дуже сподобалось, приємно слухати професійну не тільки музику, а ще й тексти, які не залишають байдужими, мурашки не полишали мене весь концерт ;) До останнього сподівався що вийшовши назад на вулицю, зустріну Весну :)
· 1 · 2 · 3 · 4 · 5 · 6 · 7 · 8 · 9 · 10 ·