This version of the page http://www.bizreliz.com/2010-05-12-13-54-11.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-03-07. The original page over time could change.
Телеком

Телеком

Редагувати

Кількість коротких статтей:

Кількість посиланнь:

Вы можете поміняти порядок відображення перетягуванням элементів:

  • Телеком
Зберегти
Скасувати
Відновити

Інтернет

Кока-Кола оновила сайт

Сьогодні компанія «Кока-Кола Україна» запускає оновлений корпоративний сайт Coca-Cola

Четвер, 6.02.2014 COMMENTS

Ринок Медія

"Людина року" - журналіс

ЛАУРЕАТИ ЗАГАЛЬНОНАЦІОНАЛЬНОЇ ПРОГРАМИ «ЛЮДИНА РОКУ – 2013» в номінації «

Четвер, 6.02.2014 COMMENTS

Ринок телекому

Споживчі ІТ-тренди 2014

Закінчується 2013 рік, і Ericsson ConsumerLab визначила головні споживчі тренди на 2014 і наступн

П'ятниця, 13.12.2013 COMMENTS

Технології, Тарифи

Знижено тарифи за кордон

З 6 грудня 2013 року «Київстар» значно покращує умови тарифних планів «Привіт,

Вівторок, 3.12.2013 COMMENTS

Телеком

Кока-Кола оновила сайт

Сьогодні компанія «Кока-Кола Україна» запускає оновлений корпоративний сайт Coca-ColaJourney для своїх споживачів в Україні. В основу цієї онлайн-платформи закладено абсолютнонову концепцію взаємодії з фанамивеб-сайт компанії як ownmedia. Україна увійшла до ТОП-10 країн у світі, де працює компанія Coca-Colaі де запроваджується новий веб-ресурс. Стартувавши в 2012 році, комунікаційна платформа Journey вже продемонструвала високі показники залучення споживачів у США і Німеччині.

Новий сайт Coca-ColaJourney реалізований у вигляді інформаційно-розважального інтернет-видання, але разом з тим містить також більш традиційні для корпоративного сайту матеріалиінформацію про новинки на ринку та кар'єру в компанії, підтримувані ініціативи та звіти КСВ тощо. І все ж головним елементом нового видання є актуальний, цікавий, релевантний для споживачів контент, який охоплює різноманітну тематику, включаючи стиль, здоровий спосіб життя, спорт, подорожі, дозвілля, професійний розвиток та багато іншого.

«Трансформуючи корпоративний сайт в інформаційно-розважальний ресурс, ми прагнемо вивести комунікації зі своїми споживачами на новий рівень. Coca-Cola перша в Україні і одна з перших у світі, хто зважився на такий крок. Coca‑ColaJourney це джерело цікавого пізнавального контенту, місце спілкування з нашими брендами, обміну думками щодо важливих для читачів тем», – зазначила Олеся Жулинська, Директор зі зв'язків із громадськістю Coca-Cola Україна.

Працюватиме Coca-ColaJourney за принципом онлайн-видання.До редакційної ради нового ресурсу запрошено відомих українських журналістів та блогерів. Крім того, до складання окремих матеріалів для Coca-ColaJourney будуть залучатися знаменитості і лідери думок з різних сфер, а також співробітники компанії.

Рішення щодо зміни формату спілкування зі споживачами через брендований сайт зумовлене об’єктивними тенденціями особливостей медіа-споживання українців. Згідно зі щорічним дослідженнямWave[1], кількість відвідувачів офіційних корпоративних сторінок у нашій країні за останній рік скоротилася на 14%. Це пояснюється тим, що традиційні сайти брендів не задовольняють справжніх потреб інтернет-користувачів. Споживачі прагнуть спілкування, самовираження, хочуть бути в курсі останніх новин та дізнаватись нове і ділитися знаннями. Вони також прагнуть відчувати себе частиною бренд-спільноти. Тематика публікацій та інструменти взаємодії з читачами сайту Coca‑ColaJourneyформувалися з метою задовольнити саме ці потреби.

На даний момент на сайті відкриті 4 рубрики з різноплановимконтентом:

·         «Історії», з різноманітними історіями людей, які досягли успіху, порадами щодо здорового способу життя, а також власними історіями читачів;

·         «Думки»– інтерв'ю цікавих людей, соціальні ініціативи;

·         «Бренди»–інформація про бренди і продукти компанії;

·         «Каталог відео»– креативні маркетингові та соціальні ролики з усього світу.

Є також розділ з актуальною читачеві інформацією про компанію.

Завітавши на сайт, можна дізнатися, що поєднує дідух, традиційне українське вбрання та Coca-Cola, чи типова для українців книгоманія, як перетворити свою домівку на рай для дитячих забавок та, може, несподівано віднайти дитину в собі.Родзинкою ресурсу є відео-блог зі смачними кулінарними рецептами.

Важливими інструментами взаємодії з читачами є елементи зворотного зв'язку, а також інтеграція з соціальними мережами. Сьогодні українські читачіCoca-ColaJourney можуть ділитися контентом через мережі Facebook, LinkedInтаInstagram. У найближчому майбутньому планується впровадження механізму коментарів для відвідувачів сайту, а також нової рубрики «Блоги», завдяки якій споживачі самі зможуть стати авторами історій на Coca‑ColaJourney. Крім того, читачам будуть запропоновані цікаві конкурси.



[1]Міжнародне дослідження«Wave: Бізнес в соціальних мережах. Дослідження соціальних медіа 2012. 6 хвиля», комунікаційне медіаагентство Universal McCann. http://www.slideshare.net/UMWW_UA/wave-6-ukrainethe-socialisation-of-brands-report-2012?from_search=2

Google оголосив переможця

Сьогодні ми раді оголосити про завершення першогоВсеукраїнського конкурсу серед школярів  “Дудл для Google”. Три місяці тому ми запропонували дітям до 17 років намалювати святковий логотип Google на тему “Україна моєї мрії”, сьогодні прийшов час підбити підсумки.

За весь час конкурсу ми отрималипонад 10 тисячробіт - чудовихдитячихмалюнків з найрізноманітніших куточківУкраїни! Почеснежурі обрало 15 кращихдудлів - півфіналістів (5 у кожній віковій категорії). На другому етапі конкурсу ці15 робіт боролися за право вийти у фінал на  відкритому народному онлайн-голосуванні. Українські користувачі Google обрали 3 малюнки, які сподобалися їм найбільше.

Ось імена 3-х фіналістів за результатами народного голосування:

Роман Барабаш, м. Переяслав -Хмельницький, ЗОШ № 7, 4 клас

Олена Харченко, смт. Опішня, Полтавська область, Державна спеціалізована школа-інтернат "Колегіум мистецтв у Опішні", 7 клас

Владислав Степаненко, м.Нікополь, Спеціалізована природничо-математична школа І-ІІІ ступенів при Дніпропетровсько мунаціональному університеті імені Олеся Гончара, 11 клас

І, нарешті, - фінал! З трьох кращих робіт художники-дудлери Goоgleо брали переможця. Ним став дев'ятирічний Роман Барабаш з м. Переяслав-Хмельницький.

Свій дудл переможець описав так: “Українамоєїмрії - цебагата і незалежна держава, де кожна родина, в містічиселі, почуває себе вільною і захищеною.”

Сьгодніпереможець, як і мільйониукраїнців, бачить на головнійсторінціGoogleсвійдудл! Крім того школа, в якійнавчається Роман, отримає грант у розмірі 50 тисячгривень на модернізацію.

Ознайомитися з Галереєюдудлівучасниківможнатут. Більшедізнатисящодоісторіїдудлів - тут.

Конкурс “Дудл для Google” закінчився, але ми дужесподіваємося, щоінтерес до творчостізалишитьсяу наших юнихкористувачівназавжди!

Про компаніюGoogle

ІнноваційнітехнологіїпошукукомпаніїGoogleщодняслужатьмільйонам людей провідниками в світінформації. Заснована в 1998 р. аспірантамиСтенфордськогоуніверситетуЛаррі Пейджем та СергіємБріном, компаніяGoogleсьогодні є лідером веб-ринку у світі. Штаб-квартира корпораціїGoogleзнаходиться в Кремнієвійдолині, представництвакомпаніїрозташовані в ПівнічнійАмериці, Європі та Азії.

"Людина року" - журналісти

ЛАУРЕАТИ ЗАГАЛЬНОНАЦІОНАЛЬНОЇ ПРОГРАМИ «ЛЮДИНА РОКУ – 2013» в номінації «ЖУРНАЛІСТ РОКУВ ГАЛУЗІ ЕЛЕКТРОННИХ ЗМІ».

Анастасія ДАУГУЛЕ 

Ведуча програми «Подробиці» на телеканалі «Інтер»; Заслужений журналіст України

Досягнення в 2013 році: Вихід програми «Подробиці» в лідери українського інформаційного мовлення

Ваш життєвий девіз: Хочеш бути царем? Навіщо тобі єлей, вінець, скіпетр, гвардія? Здобудь собі серце царське! (Григорій Сковорода).

Ким Ви мріяли стати в дитинстві?: В дитинстві мріяла стати принцесоювоювати, видавати укази та танцювати на балах.

Чи є у Вас мрія, що поки не здійснилась?: Здобути Нобелівську премію.

Бути сьогодні успішнимце… розуміти потреби суспільства та служити ідеалам добра.

Ваш улюблений афоризм?: Будь-яка перемога - не остаточна. Будь-яка поразкане фатальна. Мужність рухатися далі – ось що має значення (Уінстон Черчілль).

Якщощастяне в грошах, то в чому?: Гроші можуть зробити щасливим. Щоправда, ненадовго. Але на пару-трійку років їх привабливості вистачить.  

Продовжіть фразу «Дайте мені точку опори і я...» втримаюсь навіть на 20-сантиметрових підборах

Яка риса характеру – Ваш головний недолік?: Перфекціонізм. Згубна звичка все робити самому і якнайкращевідбирає чимало часу та сил.

Чи є у Вас улюблена книга? Якщо «так», то яка?: «Самопізнання» Миколи Бердяєва. Майже нічого не розумію, але перечитую із задоволенням.

З ким із історичних особистостей Ви могли б потоваришувати, якщо б були його сучасником?: Із Діогеном. Подобається його ставлення до світу. Ми б знайшли спільну мову.

Що Ви вважаєте своїм головним досягненням в житті, а що найбільшою помилкою?:

Досягненняце нарешті розуміння того, де слід шукати сенс буття. Помилкащо рухаюсь в цьому напрямку недостатньо швидко.

Яке зайняття для  Вас -  найкращий відпочинок?: Дивитися в очі любимих людей, спостерігати зірки в нічному небі та схід Сонця в незнайомих країнах

Який рінгтон стоїть на Вашому мобільному телефоні?: І хотіла б вас здивувати, але скажу правду. Стандартна мелодія від виробника телефону, нейтральний «ділінь-ділінь». 

 

 

Олексій СУХАНОВ

Ведучий ток -шоу «Говорить Україна»

Досягнення за 2013:присудження ток- шоу «Говорить Україна» премії «Телетріумф», але більш значущих нагород було набагато більше - очі героїв після програми, в яких з'являлася надія і посмішка, розуміння того, як треба поступити в їх дуже важливійісторії.

Ваш життєвий девіз:Бути чесним перед самим собою, не боячись здаватися наївним, смішним, таким який є насправді .

Ким Ви мріяли стати в дитинстві :Спочатку водієм тролейбуса, потім лікарем, закінчилося все тим, що почав читати новини з газет, сидячи перед дзеркалом, поки батьки були на роботі.

Чи є у Вас мрія, що поки не здійснилась?:Є ... але про свою мрію не говорять ... мрія , як любов потребує тиші і наполегливої  праці.

Бути сьогодні успішним - цебути вільним, але відповідальним за те, що ти робиш і що ти говориш.

Ваш улюблений афоризм?:Якщо ти спіткнувся і впав, це ще не означає, що ти йдеш не туди.

Якщо щастя не в грошах, то в чому?:Щастя в розумінні того, що його - щастя - за гроші не купиш.

Продовжіть фразу «Дайте мені точку опори і я ...»і поступлюся тому, кому вона потрібніша, а сам спробую знайти інший вихід».

Кому в цьому житті Ви заздрите?: Не заздрю​​, швидше, вчуся у того, хто, не маючи майже нічого, зробив себе сам.

Яка риса характеру - Ваш головний недолік?:Зайва емоційність і запальність.

Яке блюдо здатне підняти Вам настрій?:Приготоване з любов'ю і для мене.

Чи є у Вас улюблена книга?:«Маленький Принц» Антуана де Сент -Екзюпері.

З ким із історичних особистостей Ви могли б потоваришувати, якщо б були його сучасником?: Хотів би познайомитися з Джоном Кеннеді.

Що Ви вважаєте своїм головним досягненням в житті, а що найбільшою помилкою?:

Я знайшов улюблену справу, але занадто мало приділяв увагу своїм рідним ...

Яке зайняття для Вас - найкращий відпочинок?:Перебувати за кермом автомобіля.

Який рінгтон стоїть на Вашому мобільному телефоні?:Один із стандартного набору, який завантажується виробником в Айфон - Маримба.

 

 

Єгор ЧЕЧЕРИНДА

Керівник служби новин телеканалу ТВі, автор та ведучий телепрограми «Сьогодні про головне»

Досягнення в 2013 році: Новий формат телепрограми «Сьогодні про головне» став найрейтинговішим продуктом телеканалу ТВі.

Ваш життєвий девіз:Не брехати ані самому собі, ані глядачеві.

Ким Ви мріяли стати в дитинстві?: Піонером, солдатом, лікарем, дипломатом…

Чи є у Вас мрія, що поки не здійснилась?: Мрію про ще одну дитину у своїй родині.

Бути сьогодні успішнимце… Це жити в гармонії з самим собою та близькими.

Ваш улюблений афоризм? «Пригнись, Грицько, брехня летить…» Цещодо деяких учасників моєї програми «Сьогодні про головне».

Якщощастяне в грошах, то в чому?Щастябути вільним в усьому. Грошілише інструмент для досягнення цієї свободи.

Продовжіть фразу «Дайте мені точку опори і я...» І я зроблю українське телебачення розумним…

Кому в цьому житті Ви заздрите?: Своїй донці, бо сподіваюся, вона ще за свого життя побачить іншу Україну.

Яка риса характеру – Ваш головний недолік?: Лінь.

Яка страва здатна покращити вам настрій?: Ранкова вівсяна каша.

Чи є у Вас улюблена книга?: Достоєвський, «Брати Карамазови».

З ким із історичних особистостей Ви могли б потоваришувати, якщо б були його сучасником?: Григорій Сковорода.

Що Ви вважаєте своїм головним досягненням в житті, а що найбільшою помилкою?

Найбільше досягненняце моя робота, моя програма,  моя родина. Найбільшої помилки, сподіваюся, ніколи не припущуся…

Яке зайняття для  Вас - найкращий відпочинок?: Футбол. Переглядати по ТБ чи на стадіоні, грати безпосередньо самому.

Який рінгтон стоїть на Вашому мобільному телефоні?: Вібродзвінок, бо дитина ще маленька, аби її не розбудити.

Споживчі ІТ-тренди 2014 року

Закінчується 2013 рік, і Ericsson ConsumerLab визначила головні споживчі тренди на 2014 і наступні роки. Вже понад 15 років ConsumerLab займається вивченням людських цінностей, патернів поведінки та способів використання продуктів і послуг на базі ІКТ. В рамках нашої глобальної програми досліджень ми щороку проводимо опитування понад 100 000 чоловік з 40 країн і 15 мегаполісів.

«Найважливіша із визначених нами тенденцій - масове використання додатків і сервісів в усіх галузях промисловості та суспільних сферах, що в перспективі здатне кардинально змінити повсякденне життя», - зазначає голова дослідницького підрозділу ConsumerLabМайкл Бьорн (MichaelBjörn).

 

  1. Додатки змінюють суспільство. Швидке зростання кількості смартфонів по всьому світу змінило наш підхід до комунікацій та використання Інтернету. Сьогодні люди прагнуть використовувати мобільні додатки в усіх областях життя - від шопінгу до охорони здоров'я, від спілкування з органами державної влади і закінчуючи транспортом. Додатки, якими ви користуєтесь, тепер набагато важливіші, ніж модель вашого телефону.
  2. Пароль - ваше тіло.Багато сервісів вимагають від користувачів використання у паролях складних комбінацій цифр, букв та символів, запам'ятати які просто неможливо. Саме тому інтерес до всіляких альтернатив, зокрема, систем біометричної ідентифікації, швидко зростає. Проведене нами дослідження показало, що 52% власників смартфонів хочуть замість паролів використовувати відбитки пальців, і ще 48% мріють про системи ідентифікації райдужної оболонки ока для розблокування пристрою. 74% опитаних вважає, що смартфони з біометричними функціями отримають у 2014 році широке поширення.
  3. Лайф-трекінг.Кров'яний тиск, пульс та кількість пройдених кроків - це далеко не повний перелік тих показників, які люди хочуть вимірювати за допомогою мобільних пристроїв. Щоб краще дізнатися про стан свого здоров'я, досить запустити спеціальний додаток, що відстежує вашу активність. 40% користувачів смартфонів хочуть доручити телефонам записувати всі дані про їх фізичну активність, і ще 56% хотіли б відслідковувати пульс і тиск.
  4. Доступ до інтернету всюди. Якщо зона покриття мережі забезпечує якісні голосові послуги, це ще не гарантує швидкого мобільного інтернету. Користувачі смартфонів починають розуміти, що рівень прийому сигналу, достатній для здійснення дзвінків, може виявитися недостатнім для інтернет-доступу. Проведене нами дослідження показало, що найбільше невдоволення користувачів викликає якість мобільного інтернет-покриття в метро.
  5. Смартфони згладжують цифрову нерівність.Різні країни світу як і раніше надають зовсім різні можливості інтернет-доступу, що призводить до зростання цифрової нерівності. Однак поява доступних смартфонів дозволяє населенню користуватися інтернетом і без придбання дорогих пристроїв. 51% опитаних нами людей вважають, що саме телефон - найважливіше з наявних в їх розпорядженні технологічних нововведень. Більше того, для багатьох з них телефон став головним пристроєм для отримання інтернет-доступу.
  6. Онлайн-можливості сильніше ризиків. По мірі того, як Інтернет стає невід'ємною частиною нашого життя, пов'язані з ним ризики стають все більш очевидними. 56% людей, які щодня користуються Інтернетом, побоюються за збереження своїх персональних даних. Однак тільки 4% з них мають намір скоротити час свого користування глобальної мережею через ці побоювання. Більшість обрали іншу тактику - проявляти обережність при публікації персональних даних в онлайні.
  7. Відео за порадою.Кумедний факт: хоча інтернет надає нам величезні можливості для вибору відео, ми все рідше вибираємо ролики для перегляду самостійно. Насправді на переваги користувачів сильно впливають друзі. У ході дослідження ми виявили, що 38% респондентів дивляться рекомендовані друзями відеокліпи кілька разів на тиждень. Не менший вплив друзі роблять і на наш вибір блогів для читання та музичні переваги.
  8. Контроль за скачуванням даних. 48% опитаних використовують програми, які дозволяють контролювати споживаний смартфоном трафік. При цьому 41% респондентів хоче знати обсяг спожитого ними трафіку, 33% прагнуть упевниться в тому, що оператор виставляє їм правильні рахунки, і 31% не хоче перевищувати обсяг трафіку, включеного в тарифний план. Також в ході дослідження з'ясувалося, що 37% власників смартфонів регулярно користуються додатками, що вимірюють швидкість доступу до Інтернету.
  9. Сенсори в повсякденному житті.Інтерактивні інтернет-сервіси вже використовуються всюди, і тепер користувачі очікують аналогічної інтерактивності з боку всіх оточуючих їх предметів. Приблизно 60% власників смартфонів вірить у те, що до кінця 2016 року повсюдно будуть використовуватися сенсори - наприклад, в лікарнях, громадському транспорті, в машинах, будинках і офісах.
  10. Включати, ставити на паузу, вимикати - де завгодно. Протягом дня люди дивляться потокове ТБ в різноманітних місцях, і 19% цього часу припадає на перегляд за допомогою мобільних телефонів і планшетів. Тобто людина може почати дивитися програму вдома і продовжити це робити по дорозі на роботу. Переміщаючись протягом дня, люди міняють і пристрої, за допомогою яких переглядають контент.

Самое популярное в интернете

2013 год подходит к концу, и сейчас самое время сделать небольшой перерыв в предновогодней гонке и вспомнить, какие видео, темы и герои больше всего запомнились вам в этом году. В то время как список самых популярных невозможно предсказать, одно очевидно - количество просмотров самых популярных видео на YouTube растет с каждым годом.

 

Ровно год назад мы официально запустили YouTube в Украине, и с тех пор ежемесячное количество видео, которые были загружены из Украины, выросло на 67% (с декабря 2012-ого года); а количество часов украинского контента, которое смотрят каждый месяц, выросло на 360% за тот же период.

 

В этом году видео про то, что говорит лисаот комедийного дуэта из Норвегии Ylvis пользователи YouTube посмотрели более 275 миллионов раз, что сделало его самым популярным видео 2013 года. Первое же место в рейтинге самых популярных музыкальных видео года на YouTube вновь занял PSY, порвавший YouTube в прошлом году с Gangnam Style, со своим новым клипом на песню Gentleman. В этом году пользователи загрузили на YouTube больше видео на тему Harlem Shake, чем живет людей на Манхэттене (более 1,7 миллиона видео), которые посмотрели в общей сложности более 2,5 миллиардов раз. Кроме того, во всем мире в этом году огромной популярностью пользовались разные каверы и пародии (вспомните Wrecking Ball), креативные рекламные ролики и забавные видео, напримеринсценировка того, как едят разные животные.

 

Чтобы отметить все самые интересные моменты 2013 года, более 60 лучших создателей на YouTube собрались вместе и сделали небольшое видео, которое можно посмотреть по ссылке http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=H7jtC8vjXw8

Так что же больше всего интересовало пользователей по всему миру и в Украине?

Автором самого популярного видеоклипа 2013 года в Украине, как и в мире, стал PSY с хитом Gentleman, который собрал в нашей стране более 4,5 миллионов просмотров. Кроме того в топовой музыкальной десятке года 7 украинских исполнителей, включая Ани Лорак, Олю Полякову, Океан Ельзи и Дзідзьо. Вся десятка выглядит так:

Самые популярные музыкальные видео 2013 года в Украине

1.    PSY - GENTLEMAN M/V

2.    Натали - О Боже, какой мужчина ! (ПРЕМЬЕРА КЛИПА 2013)

3.    на-на.Дышу я тобой.I breathe you…

4.    Ани Лорак - Оранжевые сны

5.    Оля Полякова - #Шлёпки (ПРЕМЬЕРА 2013)

6.    Григорий Лепс и Ани Лорак - Зеркала (Official Video)

7.    Потап и Настя - РуРуРу

8.    Время и Стекло (Time & Glass) - #кАроче

9.    DZIDZIO - Сусіди

10. Океан Ельзи - Обійми (official video)

 

Что же касается самых популярных немузыкальных видео на YouTube, то украинские пользователи в этом году отдавали предпочтение мультфильмам:

 

Самые популярные видео 2013 года в Украине

 

1.    Маша и Медведь - Сладкая жизнь (Серия 33)

2.    Лунтик Серии 6-10 подряд

3.    Хомяк троллит ДПСника

4.    Ну, погоди! все выпуски) в HD качестве, новые серии

5.    Фиксики - Команда

6.    СМЕРТЕЛЬНЫЙ ВИРУС ЭКОНОМИКИ СТРАНЫ

7.    Барбоскины Выпуск 2 - Лучший подарок.

8.    Расследование резонансного ДТП с участием жены футболиста Реброва. Гром TV.

9.    Tiny Love-Развивающий мультик для малышей (ПОЛНАЯ ВЕРСИЯ)

10. Развивающий мультик "Паровозик Чух-Чух и дни недели"

 

Предлагаем также вашему внимание десятку самых популярных видео года во всем мире, а также Топ-10 музыкальных видеоклипов года, которые набрали больше всего просмотров на YouTube.

 

Самые популярные видео 2013 года в мире
 

< >Ylvis - The Fox (What Does the Fox Say?)Harlem Shake (original army edition)How Animals Eat Their Food | MisterEpicMannMiley Cyrus - Wrecking Ball (Chatroulette Version)baby&me / the new evian filmVolvo Trucks - The Epic Split feat. Van DammeYOLO (feat. Adam Levine & Kendrick Lamar)Telekinetic Coffee Shop SurpriseTHE NFL : A Bad Lip ReadingMozart vs Skrillex. Epic Rap Battles of History Season 2Самые популярные музыкальные видео 2013 года в мире

 

< >PSY - GENTLEMAN M/VMiley Cyrus - Wrecking BallMiley Cyrus - We Can't StopKaty Perry - Roar (Official)P!nk - Just Give Me A Reason ft. Nate RuessRobin Thicke - Blurred Lines ft. T.I., PharrellRihanna - Stay ft. Mikky EkkoNaughty Boy - La La La ft. Sam SmithSelena Gomez - Come & Get ItAvicii - Wake Me Up (Official Video) 

… и еще больше самых популярных музыкальных видео

 

Приглашаем вас посетить наш специальный канал YouTube Rewind 2013 и узнать, какие видео набрали наибольшее количество просмотров в 2013 году. Также не забудьте зайти на следующей неделе на сайт Google.com/Zeitgeist, чтобы узнать, какие люди, места, события привлекли внимание пользователей со всего мира в этом году, какой поисковый запрос возглавил рейтинг по итогам года в мире и в разных странах мира и многое другое.

Держава

  • "Людина року" - лідер бізнесу
  • Павільйон України на BioFach
  • Селянський майдан попереджає!
  • Благотворительность от Азии

Соцiум

  • "Людина року -2013"- спортсмен
  • "Людина року" - митець
  • 29 березня - "Година землі"
  • Лионель Месси - лицо бренда

Коментарі

Анджей Русин:"Отпуск на автомобиле и без проблем"
25.07.2013
Летом миллионы семей отправляются в отпуск на своем автомобиле. В связи с этим... Подробнее...
Алекс Ремез, глава Xerox в Украине "О тенденциях рынка печатных устройств"
02.07.2013
Согласно данным IDC, в период с января по март 2013 года мировой рынок устройств... Подробнее...
Олег Стефанюк: "Нельзя контролировать неподконтрольное..."
13.06.2013
В США все больше и больше  оборотов набирает скандал  связанный со сбором... Подробнее...
Олександр Муляр:"Орендні платежі за землю є джерелом доходу"
21.05.2013
В Україні мораторій на купівлю-продаж сільськогосподарських земель діє вже... Подробнее...
Ларри Могелонский: "Отели через 10 лет - шокирующий сценарий"
06.03.2013
  Перед Вами полностью вымышленный, но весьма... Подробнее...

Новини у фотографіях 

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/539601_MG_2234.JPG

Повнолітня "Людина року"

Цієї весни на всіх, причетних до створення загальнонаціональної програми «ЛЮДИНА РОКУ», на її незмінних друзів і прихильників чекає подвійне свято. По-перше, це урочисте дійство вшанування переможців і володарів титулу «ЛЮДИНА РОКУ-2011», See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/134157bilyk_.jpeg

Перша музична премія "Yuna"

 8 лютого 2012 року в НПМ «Україна», відбулась перша щорічна музична премія YUNA – національна церемонія нагородження найкращих в музичній сфері. Перша церемонія нагородження премії «Yuna» відзначила найкращих діячів музичного мистецтва See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/508028marafon_058.JPG

Найдовший телемарафон

З 5:30 29 березня  до 19:30 2 квітня 2012 року в он-лайн трансляції на сайті та в ефірі Першого Національного й ТРК «Ера»  тривав телемарафон «Пісня об’єднує нас!», який зробив See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/784436bovych_.jpg

Язичницькі символи Бовича

Понад 80 робіт, вирізьблених з дерева та присвячених прадавній язичницькій  та християнській духовності українців, покажуть у Києві з 5 по 17 квітня. Виставка «Дідизна», на якій будуть представлені твори одного з See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/565483fashion_04.JPG

Український EuroFashion

19 березня показом колекцій України та Іспанії відкрився проект EuroFashion ювілейного UFW. З цього показу стартував унікальний проект «модної» Європи, присвячений проведенню в Україні Євро-2012. Окрім численних гостей, показ відвідали See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/795012Devid_Spryit_Stefan_Kaltemberger.jpg

Презентация ультрабуков в Киеве

Одна из самых ожидаемых новинок первого квартала 2012 года, ультрабук Dell XPS 13 был презентован в культурно-развлекательном центре ATMASFERA 360. В атмосфере технологий третьего тысячелетия звезду ультрабука Dell XPS 13 в See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/134095hluschenko_.jpg

Графика Николая Глущенко

С 6 по 18 апреля 2012 года в залах Киевского национального музея русского искусства пройдет выставка коллекции графики 1930 – 1970-х гг. выдающегося  украинского художника, непревзойденного колориста – Николая Глущенко. See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/841692mak_donaldz_.JPG

Стояти за касою не просто...

11 листопада 2012 року відомі українські спортсмени, музиканти та громадські діячі відвідали МакДональдз на Хрещатику в Києві, де взяли участь у цьогорічній благодійній акції «День Щастя». Кожен небайдужий може також See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/377310RadissonBluHotelKyivPodil_.JPG

На древнем Подоле - новый Radisson

The Rezidor Hotel Group, одна из наиболее динамично развивающихся компаний в мировой гостиничной индустрии, входящая в составTheCarlsonRezidorHotelGroup, открыла второй отельв Киеве– Radisson Blu Hotel Kiev, Podil. Новая гостиница на 164 See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/699123lg_tv_.jpg

Перший у світі 84-дюймовий телевізор

Компанія LG Electronics спільно з мережею магазинів побутової техніки COMFY представила перший у світі 84-дюймовий CINEMA 3D Ultra HD телевізор на українському ринку. CINEMA 3D Ultra HD телевізор LG був уперше See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/550710576_predTalant.JPG

Мастера предпринимательства

Компания «Эмвей Украина» вместе с Украинским союзом промышленников и предпринимателей открыла «Мастерскую предпринимательства». 16 ноября 2012 года прошла конференция «Мастерская предпринимательства». В рамках конференции состоялось три события: награждение победительниц первого национального See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/113953pampers_.jpg

Тато-мама

30 января 2013 г. в научно-развлекательном центре «Атмасфера» в Киеве прошел первый всеукраинский Trendy Mama Forum, посвященный самым актуальным трендам и инновациям в уходе за малышами. Послушать экспертов и известных See details

Партнери

 

Заголовки передовиць

  • 6.2.2014 Кока-Кола оновила
  • 21.1.2014 Отелю пошел второй
  • 9.1.2014 Конкурс про
  • 3.12.2013 Лучшие в творческой
  • 15.11.2013 Смартфонів стало
  • 15.11.2013 Заявление Forbes о
  • 14.10.2013 Жителям Новопечерских Липок
  • 3.10.2013 Рабен-Україна: 10 років
  • 26.9.2013 Расширение портфеля
  • 15.9.2013 Флагманская модель уже в
Предыдущая Следующая


Контакти

 

 

 Діловий Web-портал "Бізреліз"

 КИЇВ - ПОЛТАВА

 оф. тел.: +38044 3323256

 моб.тел.: +38067 5024220

 моб.тел.: +38050 4102246

 e-mail: biz@bizreliz.com

 e-mail: bizreliz@gmail.com 

  • Fashion, Шопінг
  • TV, Аудіо, Відео, Фототехніка
  • Інвестиції, Пенсії
  • Бізнес
  • Банки
  • Будівництво та нерухомість
  • Гурман
  • Держава
  • Довкілля
  • Енергетика, Хімія
  • Здоров'я та Краса
  • Комп'ютери, Планшети, Монітори
  • Культура
  • Медицина, Фармація
  • Освіта
  • Офісна техніка
  • Події
  • Політика
  • Право
  • Промисловість
  • Спорт
  • Страхування
  • Телефони, Смартфони
  • Торгівля, Ритейл
  • Транспорт та Логістика
  • Туризм, Готелі, Краєзнавство
  • Україна і світ
  • Фінансовий ринок

Copyright © 2010. Бізреліз    Усі права захищені