This version of the page http://www.uba.ua/ukr/pravnik_roku/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-03-05. The original page over time could change.
Асоціація правників України
Для нормальної роботи з сайтом АПУ та адекватного відображення матеріалів на Вашому комп’ютері, користуйтесь, будь ласка, браузери Mozilla Firefox, Opera, Chrome чи Internet Explorer не нижче 7 версії. Дякуємо за співпрацю!
  • ENG
    УКР
    РУС


ЛОГІН
ПАРОЛЬ
НАГАДАТИ ПАРОЛЬ

Версія для друку

Всеукраїнський щорічний конкурс серед молодих юристів на краще професійне досягнення «МОЛОДИЙ ПРАВНИК РОКУ 2013»

10 грудня 2013 року в Конференц-залі Міністерства юстиції України відбудеться Всеукраїнський щорічний конкурс серед молодих юристів на краще професійне досягнення «МОЛОДИЙ ПРАВНИК РОКУ 2013».

Конкурс проводиться Координаційною радою молодих юристів України при Міністерстві юстиції України за підтримки Міністерства юстиції України та Асоціації правників України.

Метою Конкурсу є сприяння:

  • підвищенню кваліфікації і професійного росту молодих юристів та престижу їх праці;
  • сумлінному виконанню молодими юристами їхніх службових обов’язків, постійному вдосконаленню організації роботи, розвитку ініціативності та творчості;
  • удосконаленню системи підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації правників;
  • розширенню участі правничої молоді у науково-дослідній роботі;
  • утвердженню поваги до права, через довіру до правників.

Завдання Конкурсу:

  • визначення найвагомішого вкладу молодих правників у професійний розвиток та професійну підготовку;
  • формування громадської оцінки діяльності правників, як окремих особистостей.

Учасники Конкурсу: юристи, які на момент проведення конкурсу досягли не більше 35-ти років, мають вищу юридичну освіту та досягли найкращих результатів за фахом протягом року. Кількість учасників Конкурсу не обмежується. Визначає переможців Експертна рада конкурсу, до якої входять юристи, які внесли значний вклад у розвиток юридичної професії. Детальні умови участі — в Положенні про конкурс.

Анкети для участі у конкурсі «Молодий правник року 2013» подаються до 29 листопада 2013 року включно до Організаційного комітету шляхом надсилання пакету відсканованих документів на пошту: krmjua@gmail.com. Більш детальну інформацію можна дізнатись на офіційному веб-сайті – www.krmj.org.ua.

Номінації:

- молодий державний службовець;

- молодий адвокат;

- молодий помічник адвоката;

- молодий науковець;

- молодий юрисконсульт.

Право подавати пропозиції щодо кандидатів у переможці Конкурсу з власної ініціативи або за зверненням до Координаційної ради молодих юристів України надається: органам державної влади; місцевого самоврядування; судової влади та прокуратури; підприємствам, установам та організаціям будь-яких форм власності; громадським об’єднанням; претендентам шляхом самовисування.

Всі, хто бажають долучитись до ініціативи та підтримати проект, можуть ознайомитись з деталями в пропозиції для партнерів.

Оргкомітет:

Тетяна Омельчук, член оргкомітету

тел.: 067 394 34 53

Євген Которобай, заступник  голови КРМЮ України

тел.: 093 733 47 88, е-mail: Geki@bk.ru