This version of the page http://www.bitrix24.ua/about/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-03-05. The original page over time could change.
Битрикс24: Про нас
Про нас
Ваш e-mail ...

Компанія «1С-Бітрікс» займає лідируючі позиції на ринку СНД у сфері розробки систем управління веб-проектами та корпоративними порталами

Понад 9 000 партнерів у 450 містах України та країнах СНД впроваджують продукти «1С-Бітрікс». Більше 85 000 клієнтів використовують продукти компанії для управління своїми веб-проектами.

«1С-Бітрікс» - спільне підприємство, створене фірмою «1С» та компанією «Бітрікс» для розвитку веб-напрямку, розробки нових інтернет-рішень.

Програмні продукти «1С-Бітрікс» - професійні системи для управління веб-проектами та корпоративними порталами: «1С-Бітрікс: Управління сайтом», «1С-Бітрікс: Корпоративний портал», «1С-Бітрікс: Мобільний застосунок». «Бітрікс24» - новий хмарний сервіс «Корпоративний портал в оренду», спеціально адаптований для SaaS-моделі.

«1С-Бітрікс» є технологічним партнером для дилерської мережі, що включає понад 9 000 компаній (більше 700 з яких працюють в Україні), та надає можливість дизайн-студіям і незалежним розробникам використовувати продукти компанії для реалізації своїх рішень.