Середа, 5 березня, 14:06

Останні новини

  • 09:49 | Рецепти здоров'я. Випуск 11 (03.03.2014)
  • 20:07 | Невдовзі стартує інтелектуальний турнір "Знай українське!"
  • 20:00 | До місцевих військоматів масово сходяться призовники та добровольці
  • 19:55 | Прикарпатські судді покаялися за свої помилки
  • 19:45 | Презентована антологія історичних оповідань від 25 авторів (Канал 402)
  • 19:41 | Студенти-медики вивчають мову жестів (Канал 402)
  • 19:35 | Невдовзі стартує інтелектуальний турнір "Знай українське!" (Канал 402)


Зараз у ефірі:

Зазирни у студію

Замов пісню

Радіо – найбільш ефективне медіа!

Рекламодавці досягають більшої участі слухачів, коли реклама поєднується з редакційним радіо контентом. Слухачі радіо зазвичай відчувають себе більш енергійними і щасливими, ніж телеглядачі чи користувачі Інтернету.

Дослідники бюро «Радіо-реклама» (RAB) у Великобританії довели те, що радіо індустрія повторювала протягом багатьох років - радіо робить людей щасливими, пише авторитетний галузевий інтернет-портал radiodayseurope.com.

RAB мали намір з'ясувати яким чином тиша, медіа загалом та конкретні засоби масової інформації впливають на людей протягом усього дня. Дослідження показали, що використання будь-яких медіа покращувало рівень щастя й додавало енергії. Водночас радіо мало більш сильний позитивний вплив у порівнянні з телебаченням та Інтернетом.

«Радіо підвищує рівень енергії майже на 300 відсотків», — сказав Марк Барбер, директор з планування RAB. Для порівняння, Інтернет додає енергії трохи більше ніж на 200 відсотків і ТБ близько 160 відсотків.

Причина в доступності, говорить Барбер: «Радіо, як фоновий носій, постійно супроводжує слухача, що б він не робив і де б не був».

В частині своїх досліджень RAB використовували електроенцифалограму, щоб вивчати діяльність мозку. Вивчалась реакція на абсолютну тишу, потім на рекламу, що супроводжується тишею, рекламу, після якої звучала музика і, нарешті, рекламне оголошення, після якого лунав радіо контент.

«Реклама, після якої звучить редакційне повідомлення, підвищує зацікавленість слухача значно більше аніж будь-яка інша комбінація», – зазначив Барбер.

Рекламна агенція радіокомпанії «Західний полюс» пропонує розміщення реклами в ефірі однойменної найпопулярнішої Івано-Франківської радіостанції, а також у регіональному ефірі найпопулярніших українських радіомереж. Ціни на розміщення та виготовлення реклами — за посиланнями нижче:

Радіо «Західний полюс» (104,3FM)

Прайс-лист на розміщення реклами в ефірі івано-франківської радіостанції «Західний полюс». Радіостанція працює на частоті 104,3 МГц, зона покриття - Івано-Франківськ та 60% області.

Продакшн-студія Amigo Production

Продакшн-студія Amigo Production знаходиться в місті Івано-Франківську і пропонує свої послуги в області виробництва радіореклами, озвучування відеореклами, презентацій, виготовлення іншої комерційної аудіопродукції.

Радіо «Ретро-FM» (100,4FM)

Прайс-лист на розміщення реклами в івано-франківському ефірі всеукраїнської радіомережі «Ретро-FM». Радіостанція працює на частоті 100,4 МГц в Івано-Франківську та 104 МГц — в Яремче, зона покриття — Івано-Франківськ та область.

Радіо «Мелодія» (100,9FM)

Прайс-лист на розміщення реклами в івано-франківському ефірі всеукраїнської радіомережі «Мелодія». Радіостанція працює на частоті 100,9 МГц, зона покриття — Івано-Франківськ та область.

«Русское радио» (101,3FM)

Прайс-лист на розміщення реклами в івано-франківському ефірі всеукраїнської радіомережі «Мелодія». Радіостанція працює на частоті 100,9 МГц, зона покриття — Івано-Франківськ та область.

Радіо «Europa Plus» (102FM)

Прайс-лист на розміщення реклами в івано-франківському ефірі всеукраїнської радіомережі «Europa Plus». Радіостанція працює на частоті 102,0 МГц, зона покриття - Івано-Франківськ та область.

Радіо «Хіт-FM» (102,6FM)

Прайс-лист на розміщення реклами в івано-франківському ефірі всеукраїнської радіомережі «Хіт-FM». Радіостанція працює на частоті 102,6 МГц, зона покриття — Івано-Франківськ та область.

«Super Radio» (103,4FM)

Прайс-лист на розміщення реклами в івано-франківському ефірі всеукраїнської мережі «Super Radio». Радіостанція працює на частоті 103,4 МГц, зона покриття — Івано-Франківськ та область.

Радіо «Люкс-FM» (103,8FM)

Прайс-лист на розміщення реклами в івано-франківському ефірі радіомережі «Люкс-FM». Радіостанція працює на частоті 103,8 МГц, зона покриття — Івано-Франківськ та область.

«Радіо 24» (104,7FM)

Прайс-лист на розміщення реклами в івано-франківському ефірі всеукраїнської мережі «Радіо 24». Радіостанція працює на частоті 104,7 МГц, зона покриття — Івано-Франківськ та область.

«Авторадіо-Україна» (106,4FM)

Прайс-лист на розміщення реклами в івано-франківському ефірі мережі «Авторадіо-Україна». Радіостанція працює на частоті 106,4 МГц, зона покриття - Івано-Франківськ та область.

Радіо «Ера-FM» (107,8FM)

Прайс-лист на розміщення реклами в івано-франківському ефірі радіомережі «Ера-FM». Радіостанція працює на частоті 107,8 МГц, зона покриття — Івано-Франківськ та область.

Телеканал новин «24»

Рекламна агенція «Західний полюс» пропонує розміщення реклами у івано-франківському ефірі телеканалу новин «24». У Івано-Франківську канал транслюється у кабельних мережах та в звичайному ефірі, у Коломиї, Калуші та Надвірній телеканал представлений у кабелі.

«Канал 402»

Рекламна агенція «Західний полюс» пропонує розміщення реклами у ефірі каналу «402». У Івано-Франківську канал транслюється у цифровій кабельній мережі «Діскавері» разом з каналом NewsOne. Інформаційні блоки в ефірі щодня о 7:30 та 21:30

Газета «Репортер»

Рекламна агенція «Західний полюс» пропонує розміщення реклами у івано-франківському обласному тижневику «Репортер». День виходу — четвер. Формат — А-3, 24 сторінки (4 — повний колір). Тираж — 16 800. Розповсюдження: Івано-Франківськ, райцентри, область.

Своєрідний хіт-парад
1 Скрябін
«Порш Панамера»
2 Тік
«Різдв’яна»
3 Крихітка
«Пульт»

Сімка повністю та голосування тут

Франківська сімка
1 Діана Ткачук
«Пісня на Добро»
2 Ірина Ткачук
«Разом і до Кінця»
3 Діана Боровська
«Життям Заплачу»

Сімка повністю та голосування — тут