This version of the page http://ogp.gov.ua/news (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-03-02. The original page over time could change.
Новини | Партнерство Відкритий Уряд
  • English
  • Українська

Новини

Сільських голів Рівненщини навчать електронному урядуванню

Навчанням сільських голів Володимирецького району стартував на Рівненщині другий етап проекту «Публічні бібліотеки – мости до електронного урядування».

Мета проекту: на базі сучасно оснащених бібліотек  навчити різні групи населення користуватися електронними послугами національного та регіонального рівнів для забезпечення ефективного діалогу між урядовими структурами усіх рівнів та громадою Рівненської області. 

«Публічні бібліотеки – мости до е-урядування»

З лютого по квітень 2014 року Громадський Центр «Ділові ініціативи” спільно із обласною універсальною науковою бібліотекою ім. І. Франка розпочинають цикл тренінгів з е-урядування в рамках проекту «Публічні бібліотеки – мости до е-урядування».

Проект виконується за підтримки «Глобальні Бібліотеки «Бібліоміст - Україна», ІREX/Україна.

Бібліотеки Полтавщини поєднають громадськість і владу через електронні послуги

13 лютого у приміщенні Полтавської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І.П. Котляревського відбулася презентація проекту «Публічні бібліотеки – мости до е-урядування ІІ раунд».

Робочі групи Координаційної ради з питань реалізації в Україні Ініціативи „Партнерство „Відкритий Уряд” обговорили пропозиції до проекту плану заходів на 2014 – 2015 роки

У грудні 2013 р. - лютому 2014 р. органи виконавчої влади спільно з членами Координаційної ради з питань реалізації в Україні Ініціативи "Партнерство "Відкритий Уряд"здійснювали напрацювання пропозицій до проекту плану заходів з впровадження Ініціативи "Партнерство "Відкритий Уряд" в Україні у 2014-2015 роках.

Так Секретаріатом Кабінету Міністрів України були узагальнені пропозиції органів виконавчої влади та членів Координаційної ради до проекту плану заходів.

Лише у половині міністерств створили обліки публічної інформації

Після 2-х років з часу прийняття урядової постанови, що зобов’язувала міністерства створити реєстри (обліки) публічної інформації, у половині відомств вони досі відсутні. Відповідно до постанови «Про деякі питання обліку публічної інформації» №1277 від 2011 року, міністерства повинні були зробити це за три місяці.

Публічні бібліотеки – мости до е-урядування

Тепер мешканці Київської області зможуть навчитися користуватися е-послугами національного та регіонального рівнів, використовуючи ресурси сучасно обладнаних публічних бібліотек.

Пропозиції до проекту Плану заходів з реалізації Ініціативи "Партнерство "Відкритий Уряд" у 2014-2015 роках

Керівництвом Координаційної ради з питань реалізації Ініціативи "Партнерство "Відкритий Уряд" пропонується проект плану заходів з реалізації Ініціативи у 2014-2015 роках.

Інфраструктура публічних бібліотек для подолання цифрової нерівності в Україні

6 листопада 2013 р. у Комітеті Верховної Ради України з питань інформатизації та інформаційних технологій відбулося засідання круглого столу для обговорення можливостей використання модернізованих публічних бібліотек у впровадженні державних пріоритетів розвитку країни.

Лондонський Саміт "Партнерство "Відкритий Уряд" очима української громадської делегації

Більше 1000 делегатів із понад 60 країн зібрались цими днями у Лондоні на щорічному Саміті Партнерства Відкритий Уряд (Open Government Partnership (OGP), міжнародної ініціативи зі сприяння відкритості діяльності урядів. 

Враження української громадської делегації, до складу якої увійшли Олексій Орловський, Олександр Рябцев, Володимир Щербаченко, Анна Прокаєва та Олексій Хмара, розміщено на порталі "Громадський простір".

Україна — кандидат ЕІТІ: що новий статус нам готує

17 жовтня Україна отримала статус країни-кандидата Ініціативи прозорості видобувних галузей. На тлі останніх політичних та економічних суперечок навколо майбутнього підписання Україною угоди про Асоціацію з ЄС, ця важлива подія залишилась непоміченою для більшості українських громадян. І хоча сьогодні про ініціативу мало говорять в урядових і парламентських кабінетах, результати імплементації покажуть, наскільки суттєво вона може змінити енергетичний сектор.

Сторінки

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • наступна ›
  • остання »