This version of the page http://dp.biznesoblast.com/dp/3638/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-03-02. The original page over time could change.
На Дніпропетровщині в День Матері народилося 84 немовлят - Дніпропетровськ Медіа-компанія
Закрити

Отримувати новини на електронну пошту

В закладки

РЕКЛАМА

Вакансии в Днепропетровске
Строитель
Преподаватель
Продакт-менеджер
Переводчик английского языка
Переводчик китайского языка
вакансии в киеве на менеджера по продаже металлопроката


Интернет реклама УБС

На Дніпропетровщині в День Матері народилося 84 немовлят

13.05.2013

У День Матері голова облдержадміністрації Дмитро Колесніков відвідав Дніпропетровський обласний перинатальний центр та привітав породіль з святом. У цей день тут народилося 13 немовлят. Про це 34.ua повідомили в прес-службі Дніпропетровської обласної держадміністрації.


«Любов до матері - це найсвітліше і найщиріше почуття, яке може бути на світі. Його не було обірве ні відстань, ні час. Кажуть, що серце матері - це невичерпне джерело чудес. І я абсолютно з цим згоден. Іноді з дітьми буває не легко. Як батько, я знаю це не з чуток. Але батьківське щастя - це найважливіше, що може бути в житті будь-якої людини. Часом, щоб це щастя збулося, необхідно диво. І таке "диво" відбувається тут - у перинатальному центрі. Кожен день тут народжується близько 15 нових життів », - сказав Дмитро Колесніков.

Дніпропетровський перинатальний центр був відкритий майже рік тому в рамках Національного проекту «Нове життя». Він подарував життя більше 3 тисячам дітей і зробив щасливими їх матерів.

«Запорука успіху нашого медзакладу полягає у відданості медичних працівників своїй справі, постійного підвищення своїх знань і любові до людей. Адже ми рятуємо відразу два життя - матері і дитини, - зазначила головний лікар Дніпропетровського обласного перинатального центру Людмила Падалко. - Наші пацієнти відчувають цю турботу, а ми - їх довіра ».

Загалом у День Матері на Дніпропетровщині народилося 84 дитини.

Довідка: На Дніпропетровщині створено найсучаснішу комплексна система перинатальної допомоги, яка включає в себе два перинатальних центри в Кривому Розі і Дніпропетровську, потужну мережу міжрайонних пологових центрів, три неонатальних центру та сучасні реанімобілі, які дозволяють перевозити новонароджених вагою від 500 грамів.

У грудні 2011 року був відкритий перинатальний центр у Кривому Розі, розрахований на 3000 пологів на рік.

У червні 2012 року в рамках Національного проекту «Нове життя - нова якість охорони материнства та дитинства», ініційованого Президентом України Віктором Януковичем, відкрито сучасний перинатальний центр у Дніпропетровську, розрахований на 4000 пологів на рік.




повідомляє 34.ua/

Розповісти

назад

Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.

система комментування CACKLE
Погода, Новости, загрузка...

НОВІ КОМЕНТАРІ
РЕКЛАМА

Головні новини України і Світу.

Новини шоу бизнеса
Загрузка...
Загрузка...
Афіша фільмів на KINOafisha.ua

 

Loading...

Всі права захищено © biznesoblast, 2011. Передрук матеріалів для Інтернет-видань можливий лише за умови активного гіперпосилання на biznesoblast.com Зроблено web-студією "ZAVEL".