This version of the page http://www.vsemisto.info/kalinivskiyrinok (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-03-01. The original page over time could change.
Калинівський ринок Чернівців, рынок черновцы, автобазар
1 березня 2014 року
всюди   по каталогу   в новинах   в афіші
напр.: Чернівці   Розширений пошук
Про проект  |  Реклама на порталі  |  Карта сайту
| RSS
Додати в Вибране
Забули свій пароль?   Зареєструватися
Головна   Новини   Каталог підприємств   Карта міста   «Калинівський ринок»   Афіша   Корисне   Про Чернівці   Акції і знижки
Калинівський ринок
Одяг
Cпортивні товари
Взуття
 
 
Таксі
ПРЕСТИЖ

ПРЕСТИЖ

Телефон: (0372) 585065
Моб.: 0505708899

1-й тариф — по місту — 2,99 грн/км;
2-й тариф — за містом — 3,85 грн/км;
3-й тариф — легковий пікап — 4,50 грн/км;
4-й тариф — мікроавтобус — 5,50 грн/км
від 4-х до 8 пасажирів;
Очікування1,00 грн за 1 хвилину.

 
Фотогалерея

Фото Чернівців 46

 
Курси валют
Курсы валют
 
Гороскоп
Loading...
 
 

Калинівський ринок Чернівців - один з найбільших в Україні

Велику торгівельну площу (близько 35 га) займає відомий не тільки місту, усій Україні, а також і за її межами "Калинівський ринок". Тут можна придбати різноманітну продукцію оптом і врозріб. Ринок в Чернівцях є комунальним підприємством, тобто належить мешканцям міста Чернівці. Він входить ТОП-4 оптових ринків України. "Калинка", як чернівецький ринок називають місцеві жителі, забезпечує великою кількістю робочих місць (порядка 20 тис.), розміщує близько 9 тис. торгових точок.
Калинівський ринок Чернівців відвідує 20 тис. людей кожного дня, які готові придбати товарів на сотні тисяч гривень. Оптово-розрібна торгівля забезпечує місцевий бюджет податками, сума яких є одна із найбільших серед підприємств Чернівців. Частину з цих грошей Чернівецьке самоврядування інвестує в розвиток "Калинки". Нагадаємо, що спочатку ніхто не вірив, що ринок буде успішним, так як він знаходиться на околицях міста Чернівці. Але кошти, спрямовані на розвиток забезпечили високий потенціал, який з часом успішно трансформувався в МТК "Калинівський ринок", яким ми бачимо його сьогодні.
На території "Калики" функціонує авторинок Чернівців, де можна придбати або продати автомобілі імпортого, вітчизняного виробництва, запчастини до іномарок та ін. Автомобільний базар Чернівців на даний час переживає кризу, адже багато власників не можуть продати свої автівки довгий час.
Щодо інфраструктури Калинівський базар на своїх площах розмістив декілька банків, аптеки, працюють пункти надання медичної допомоги. Інтернет забезпечує безкоштовна точка доступу wi-fi. Також тут працює радіо, яке повідомляє про всі події на ринку, можна подати оголошення. Калинівський ринок щороку забезпечує більше зручностей для відвідувачів.
З ринку можна добратися до багатьох міст України за допомогою розвиненої транспортної мережі. Звідси курсують автобуси Чернівці-Львів, Чернівці-Київ. Також працює і міжнародний маршрут Чернівці-Лодзь.
Калинівський ринок за останні роки налагодив співпрацю з такими країнами, як Китай, Турція, Польша та багатьма іншими.
До уваги відвідувачів, Калинівський ринок в понеділок не працює, в цей день, в основному, на ринок привозять товари.

Контейнер №2

Продаж одягу

Адреса: м.Чернівці, Телефони: 50560
 

Калинівський ринок Чернівців. В цьому розділі представлений найповніший бізнес каталог підприємств та торгових місць на Калинівському ринку, або як його ще називають в Чернівцях "Калинка", який оновлюється достовірною інформацією про торгові точки. Мета нашого проекту - розмістити каталог підприємств та підприємців Калинівського ринку Чернівців. Зручна система пошуку допоможе вибрати той, що цікавить Вас каталог, і призначена для власників бізнесу, продавців калинівського ринку. Участь у проекті виділить Вас серед конкурентів, що дозволить залучити нових партнерів та клієнтів. Перевага користувачів каталогу - Ви можете знайти будь-яку продукцію чи товари Калинівського ринку, не виходячи з дому.

вверх

Новини

Останні новини
Історія
Життя Чернівців
Наука і технології
Україна і світ
Політика
Освіта
Економіка та бізнес
Це цікаво
Культура
Спорт
Шоу-бізнес
Надіслати статтю

Афіша

Кіно
Концерти
Нічне життя
Виставки
Театри
Інше
Таксі в Чернівцях
Корисні контакти
Транспорт
Доступ WI-FI
Банкомати по місту
FOTOмісто

Наші контакти:
тел. (095) 327 - 01 - 45
e-mail: vsemisto.info@gmail.com
skype: vsemistoinfo

© 2013 vsemisto.info Сайт міста Чернівці. Повне або часткове використання матеріалів дозволене тільки при наявності гіперпосилання.