This version of the page http://www.ukrdzi.com/about/error/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-03-01. The original page over time could change.
Держзовнішінформ ДП
про підприємство

ДП "Держзовнішінформ" провідний інформаційно-аналітичний та експертний центр України у сфері зовнішньої торгівлі, створений Міністерством зовнішньоекономічних зв’язків та торгівлі України. Компанія заснована у 1996 році. Сьогодні ми - єдина компанія в Україні, яка надає повний спектр інформаційних, аналітичних, дослідницьких та експертних послуг.

Більше інформації
Продукти

Продукти ДП "Держзовнішінформ" дозволяють легко орієнтуватися в основних тенденціях економічного розвитку в розрізі основних галузей народного господарства
Маркетингові дослідження
Товарний монітор. Україна
Бюлетень «Огляд цін українського та світового товарних ринків»
Каталог «Імпортери та експортери України»

Відеокоментарі експертів

27.01.2014
Перший Діловий Канал
Начальник відділу АПК ДП «Держзовнішінформ» Олександр Одосій коментує ситуацію на ринку зернових культур.  
 

20.01.2014
Перший Діловий Канал
Начальник відділу АПК ДП «Держзовнішінформ» Олександр Одосій розповів про тенденції експорту в сфері агропромислового комплексу.  
 

Всі відеокоментарі
Новини

28.02.2014
Споживання імпортного прокату скорочується, ДП «Держзовнішінформ»
Частка імпортного прокату у видимому споживанні української промисловості за останні п’ять років скоротилася на 4 %. Про це повідомив начальник відділу ринків чорної металургії ДП «Держзовнішінформ» Олександр Шейко на Інтелект-семінарі «FERROCOM: антидемпінг», організованому Українською асоціацією підприємств чорної металургії «УкрМет», Асоціацією з енергоефективності та енергозбереження, порталом IDC-MET.COM, ТОВ «ЕТР-СПЕКТР» і ТОВ «В.С.К. Груп».  
26.02.2014
Індекс на енергетичне вугілля в Індонезії знизився майже на 2%
Міністерство енергетики та ресурсів Індонезії опублікувало щомісячний індекс на енергетичне вугілля (HBA) за лютий 2014 року – 81,96 дол. США/т, що на 1,78% нижче за показник минулого місяця.  
25.02.2014
Найближчим часом підвищення цін на коксівне вугілля в Україні не передбачається, - ДП «Держзовнішінформ»
«Котирування на світовому спотовому ринку високоякісного коксівного вугілля в другій половині лютого 2014 року зберігаються на низькому рівні. Це дає підстави вважати, що на українському ринку також не варто очікувати підвищення цін», - повідомив начальник відділу паливно-енергетичних ринків ДП«Держзовнішінформ» Олег Мельник.  
24.02.2014
Збільшення обсягів виробництва цементу в Україні у січні 2014 року
За даними Державної служби статистики України, виробництво цементу в країні у січні 2014 року збільшилось на 23%  
14.02.2014
Імпорт риби та морепродуктів за підсумками 11 місяців 2013року виріс на 157 млн. доларів США, - ДП «Держзовнішінформ»
«Плоди та горіхи залишаються лідерами серед імпортованих продуктів харчування в Україну, а риба і морепродукти змістили імпорт м’яса на третє місце», - повідомив заступник начальника відділу АПК ДП «Держзовнішінформ» Антон Порембський.  
13.02.2014
У Європі зростають ціни на ферохром
За минулий тиждень на європейському спотовому ринку ферохрому спостерігалося чергове підвищення цін на тлі пожвавлення попиту з боку виробників сталі.  
12.02.2014
За 2013 рік в Україні було вироблено 321,1 тис. тонн метизної продукції, - ДП «Держзовнішінформ»
«Внаслідок сезонного фактору попит на метизну продукцію знизився, а рівень конкуренції між постачальниками виріс, що з досить високою часткою ймовірності позначиться на цінах», - повідомила експерт ДП «Держзовнішінформ » Ганна Калініна.  
Всі новини
 
 
Проекти
 
відповіді на питання

Скільки часу займе довідка для митної служби
А чи робите Ви товарні довідки?
 
Є запитання - завітайте у наш конструктор запитів , що допоможе Вам знайти відповідь...
 
Про підприємство
Інформаційні продукти
Маркетингові дослідження