This version of the page http://mk.biznesoblast.com/mk/3740/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-02-28. The original page over time could change.
Гандболістки Києва зазнали поразки в Миколаєві - Миколаїв Бізнес-область
Закрити

Отримувати новини на електронну пошту

В закладки

РЕКЛАМА

Вакансии в Николаеве
Менеджер по страхованию
Инженер-конструктор
Юрисконсульт
Консультант-продавец
Тур агент
работа в Харькове моделью


Интернет реклама УБС

Гандболістки Києва зазнали поразки в Миколаєві

25.01.2014

Київський «Спартак», мабуть, найзнаменитіша команда в світі. Досить сказати, що вона є 20-кратним чемпіоном Радянського Союзу та триразовим чемпіоном України, 13-кратним володарем кубка європейських чемпіонів. Втім, її успіхи залишилися в минулому і в даний час столичні гандболістки на високі місця навіть у чемпіонаті країни не претендує.


гра

 

«Реал-НОШВСМ-НУК» (Миколаїв) - «Спартак» (Київ) - 26:24 (13:12). 24 січня. м. Миколаїв. Зал ФОК на Намиві..100 глядачів. Арбітри: В. Згоба, Т. Кузь (обидва - Львів). Делегат: В. Фегір (Берегово).

 

М’ячі у "Реала" закинули Каганець - 9, Левченко - 6, Компанієць - 4, Риба - 3, А. Косик, Норсоян - по 2 - Приходько - 9, Казаєва - 7, Меркущева - 3, Рудько - 2, Ракітіна, Рибкіна, Тимцюрак - по 1.

 

Рахунок відкрила Каганець, після дальньої передачі опинилася одна проти голкіпера і технічно переграв його. Потім Дарина вразила ціль кидком з лівого краю. Однак незабаром вперед вже вийшов «Спартак». Як виявилося ненадовго, на протязі першого тайму господарі майданчика лідирували з різницею в один-три м’ячі і тільки в його самому кінці дозволили суперницям відновити паритет. Правда перед свистком на перерву Косик знову схилила гущавину терезів на користь миколаївської команди.

 

У другому таймі зустріч набула ще більш завзятий характер. На табло кілька разів з двох сторін світилися однакові цифри. «Спартак» три рази вигравав з різницею в два м’ячі, але суперниці не дозволили йому розвинути успіх. В одній з атак Каганець зрівняла рахунок - 24:24, потім наші землячки здобули право на семиметровий штрафний, який впевнено реалізувала Косик. Остаточний підсумок поєдинку підвела Риба. «Реал-НОШВСМ-НУК» записав у свій актив третю перемогу і обійшов у турнірній таблиці «Спартак».

 

після гри

 

Ліва крайня «Реала» Дар’я Каганець: - Найголовніше, що в переломний момент зустрічі наша команда проявила характер і домоглася перемоги. Допомогло нам і те, що ми є єдиним колективів і спілкуємося не тільки під час тренувань, а й у вільний час, допомагаємо один одному в різних життєвих ситуаціях. Спасибі тренерам, які допомагають нам стати справжніми майстрами гандболу.

 

Головний тренер «Реала» Володимир Косик: - Вся гра - суцільне хвилювання. Вона складалася так, що різниця все час становила два-три м’ячі. Найдраматичнішими вийшли заключні хвилини, коли ми програвали. Я вдячний дівчатам , що вони зібралися і у вирішальний момент правильно зіграли. Результат важливий ще й тому, що ми зі «Спартаком» конкуруємо за четверте місце, яке дає право на участь в Єврокубках. Думаю, що в суботу нас чекає не менш складний матч.

 

Результати інших матчів: «Галичанка» (Львів) - «Карпати» (Ужгород) - 19:27. НУ-ГНС-БВУФК (Ірпінь) - «Дніпрянка» (Херсон) - перенесено.

 
niknews.mk.ua

Розповісти

назад

Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.

система комментування CACKLE
Погода, Новости, загрузка...

НОВІ КОМЕНТАРІ
РЕКЛАМА

Головні новини України і Світу.

Новини шоу бизнеса
Загрузка...
Загрузка...
Афіша фільмів на KINOafisha.ua

 

Loading...

Всі права захищено © biznesoblast, 2011. Передрук матеріалів для Інтернет-видань можливий лише за умови активного гіперпосилання на biznesoblast.com Зроблено web-студією "ZAVEL".