This version of the page http://www.avis.ua/ua/torgova-marka-avis/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-02-28. The original page over time could change.
Група компаній АВІС
  • Новини

Про компанію Авіс

Ось вже два десятиліття наше підприємство, немов турботлива господиня, виробляє різноманітні продукти харчування, необхідні людям кожен день. У багатьох українських супермаркетах можна зустріти легкі масла, майонези, безалкогольні напої та іншу продукцію, на якій стоїть бренд "Авіс". Все розмаїття виробів випускається на найновішому обладнанні досвідченими майстрами своєї справи і відповідає світовим стандартам якості. Фірма "Авіс" - одна з небагатьох українських компаній, що створює нові зразки продуктів на основі маркетингових досліджень, а потім виробляє та просуває їх на ринок. Всі наші торгові марки отримують рекламну підтримку, за рахунок чого краще продаються, тому торговельним організаціям вигідно співпрацювати з нами. Асортимент нашої продукції досить широкий.

Масло-жирова продукція

Одним з найважливіших напрямків діяльності підприємства є виробництво майонезів, маргаринів, соусів, рослинних і легких масел. Масложировий завод, що входить у структуру компанії, випускає більше десятка найменувань легких масел і маргаринів, серед яких такі улюблені багатьма серії продуктів, як "Масляна Корівка", "Масляний сніданок", "Пряжене маселко" та інші. Майонези представлені торговими марками "Європейський Стандарт", "Майо", "Домашній", "Вінницький" і одним з кращих в Україні продуктом, який отримав назву "Наш майонез".

Масло-пресовий завод

Підприємство виробляє високоякісне рослинну  олію методом віджимання. Дана технологія примітна тим, що забезпечує збереження в готовому продукті максимальної кількості корисних речовин. Саме тому наше масло не тільки ідеально підходить для приготування їжі, але і благотворно впливає на здоров'я. Масло-пресовий завод випускає два види елітного масла в ПЕТ-пляшки місткістю 1 літр під торговими марками "Авіс" і "Майо". Крім того, підприємство реалізує рафінована і нерафінована олія наливом оптовими партіями.

Сімейна пекарня

В "Сімейної пекарні" компанії "Авіс" ретельно культивується домашній підхід до виробництва хлібобулочних і кондитерських виробів. Випічка здійснюється в справжніх кам'яних печах, завдяки чому пряники, печиво і інша продукція виходить надзвичайно смачною. Основними продуктами "Сімейної пекарні", є пряники "Північні""Вівсяне, печиво", а також листкове печиво "Вушка", що виготовляється за оригінальною технологією.

Авіс-АКВА

Пріоритетною лінією роботи цього підприємства є випуск напоїв на основі натуральних соків. Заводом проводиться п'ять серій соковмісних продуктів, два найменування питної води, а також запашні кваси. Широку популярність по всій країні завоювала серія "Фруктова". У неї входять близько десятка напоїв на будь-який смак - від класичних лимонадів зі смаком дитинства, до свіжого продукту "Yahho Cola", розрахованого на прогресивну молодь. Ці та інші напої виробляються на основі чистої артезіанської води, насичена корисними мікроелементами.

Авіс-АГРО

Підприємство Авіс-АГРО є торгово-закупівельної організацією, яка взаємодіє, як з постачальниками сільгосппродукції, так і з споживачами продуктів її переробки. Авіс-АГРО робить закупівлі високоякісного насіння соняшника для масло-пресового заводу і реалізує шрот соняшниковий і макуха, багаті протеїнами і мікроелементами. Дана продукція незамінна для птахофабрик і тваринницьких господарств і завжди користується великим попитом завдяки вигідними цінами.

Авіс-ПАК

Всі продукти харчування, що випускаються під маркою "Авіс", фасуються в пластикову тару власного виробництва. Завод полімерної упаковки виготовляє десятки видів баночок, стаканчиків і інших ємностей, в т.ч. з термоізоляційні кришками з фольги. На вироби з полістиролу та поліпропілену можуть наноситися шестиколірні малюнки будь-якого розміру. Підприємство випускає пластикову упаковку, як для потреб підрозділів компанії "Авіс", так і для сторонніх замовників.

Задайте нам запитання
(0432) 670219, 536823
з 9.00 до 17.00 по будням, у вихідні з 10.00 до 15.00
Підписатись