This version of the page http://24tv.ua/home/showNews.do?match_dnya&videoMenuId=165 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-02-27. The original page over time could change.
Відео - Програми - Спортивні - Матч дня
Підписка на новини дає унікальну можливість читати тільки ті новини, які Ви хочете бачити!
За замовчуванням усі новини будуть відображатись в розділі Мої новини,
а також, на Ваш вибір, в одному з запропонованих сервісів.
Зберегти налаштування
Для подальшої зміни способу отримання Моїх новин зайдіть в налаштування свого профілю.
Увійдіть використовуючи свій обліковий запис
Не користуєтесь соцмережами?
  • НОВИНИ
  • УКРАЇНА
  • СВІТ
  • ВИБОРИ 2014
  • БЛОГИ
LIVE
Вхід
ОНЛАЙН
НОВИНИ
ПРОГРАМИ
Спортивні
Спортивна Історія
Територія слави
Моменти гордості
Команда
Матч дня
Кращі голи
Актив
Вболіваємо разом
Зірки футболу
Футбол
Пізнавальні
Розважальні

МАТЧ ДНЯ

Слідкувати

Матч дня
Матч дня. "Тоттенхем" проти "Дніпра"
Коноплянка збирається повторити подвиг тепер на Туманному Альбіоні. Саме його гол приніс перемогу “Дніпру” у першому матчі 1/16 Ліги Європи проти "Тоттенхема".
07:03
Матч дня
Матч дня. "Шальке" – "Реал"
У внутрішній першості справи налагодились, час продовжувати тріумфальну ходу у Єврокубках. "Реал" вперше за 63 тури одноосібно лідирує в Примері.
26.02.14 08:53
Матч дня
Матч дня. "Галатасарай" проти "Челсі"
В Англії вони вже на вершині. Хочеться перемог і на європейському фронті.
25.02.14 06:20
Матч дня
Матч дня. "Олімпіакос" проти МЮ
Цього разу піти по-англійськи вони схоже не збираються. У минулорічному розіграші Ліги чемпіонів "Манчестер Юнайтед" у одній восьмій фіналу попрощався із розіграшем Ліги чемпіонів, пропустивши до наступного раунду турніру Ліги чемпіонів - мадридський "Реал".
24.02.14 07:30
Матч дня
Матч дня. "Зеніт" проти "Боруссії" Д
Вистояти перед атакою джмелів. Таке не просте завдання стоїть перед футболістами санкт-петербурзького “Зеніта” у першому матчі 1|8 фіналу Ліги чемпіонів проти дортмунської “Боруссії”.
23.02.14 07:35
Матч дня
Матч дня. Фінальний хокейний матч у Сочі — Швеція–Канада
Збірна Канади з хокею близька до захисту титулу чемпіона на іграх в Сочі. У фінальному матчі законодавцям гри протистоятимуть дворазові олімпійські чемпіони - шведи.
22.02.14 10:13
Матч дня
Матч дня. "Челсі" - "Евертон"
Матч першого кола англійської прем’єр-ліги між "Евертоном" і "Челсі" закінчився на користь "ірисок".
21.02.14 09:19
Матч дня
Матч дня - "Вікторія" - "Шахтар"
Донецький "Шахтар" от-от відіграє перший матч 1/16 фіналу Ліги Європи. Зовсім скоро гірники завітають в гості до чеської "Вікторії Плзень". І як підозрюють фахівці, додому підопічні Луческу повинні повернутись з перемогою.
20.02.14 07:15
Матч дня
Матч дня. “Арсенал” - “Баварія”
Це протистояння вже стає традицією. Лондонський "Арсенал" і мюнхенська "Баварія" вдруге поспіль зійдуться на стадії 1/8 фіналу Ліги європейських чемпіонів.
19.02.14 07:31
Матч дня
Матч дня - "Мілан" проти "Атлетіко"
Такого у світі футболу ще не було. Вперше в історії в офіційному матчі зійдуться надтитулований "Мілан" і надрезультативний у цьому сезоні "Атлетіко".
18.02.14 07:43
Матч дня
Матч дня. "Ман. Сіті" проти "Барселони"
Битва гігантів. Протистояння "Манчестер Сіті" та "Барселони" обіцяє стати однією із найбільш інтригуючих дуелей однієї восьмої фіналу Ліги чемпіонів.
17.02.14 07:10
Матч дня
Матч дня. "Байєр" проти ПСЖ
Кривдник донецького "Шахтаря" леверкузенський "Байєр" готується відновити боротьбу за Кубок чемпіонів, де вже незабаром стартують ігри на виліт - одна восьма серії плей-оф.
16.02.14 08:55
Матч дня
Матч дня. "Ювентус" проти "К’єво"
Розминка перед єврокубками. "Ювентус" 20 лютого прийматиме "Трабзонспор" в рамках Ліги Європи. Перед зустріччю із турками до Турина завітає скромне "К’єво".
15.02.14 07:35
Матч дня
Матч дня. "Барса" проти "Райо Вальєкано"
Вже у наступний вівторок "Барселона" відновить боротьбу у Лізі чемпіонів, де підопічних Мартіно чекає протистояння із "Манчестер Сіті". Напередодні цієї дуелі каталонці проведуть гру у внутрішній першості.
14.02.14 07:07
Матч дня
Матч дня. Хокей: Канада – Австрія
Яке ж воно на смак "хокейне", "клинове листя". Цю чемпіонську, "заокеанську страву" на Олімпійських іграх у Сочі сповна "розсмакують" австрійці.
13.02.14 08:35

1 2 3 4 5 6 7 8 ... 12
 

ТЕМИ ДНЯ

ПРОТИСТОЯННЯ У КРИМУ

Герман закликала Януковича не бути маріонеткою Росії чи інших держав Легальних підстав на від'єднання Криму від України немає, — експерт    Москаль каже, що Раду міністрів і уряд Криму захопив "Беркут" 

ЄВРОМАЙДАН

Рада затвердила Яценюка прем'єр-міністром    За конфліктом стоять люди, які хочуть відділення Криму, — експерт    250 нардепів створили у Раді нову коаліцію   

ТИМОШЕНКО НА ВОЛІ

Справи Тимошенко переглянуть, — Махніцький [Доповнено]   Тимошенко їде лікуватися до Німеччини    Немає законодавчих перешкод для участі Тимошенко у виборах, — ЦВК 

Якщо Ви виявили помилку на сайті, повідомте нас про це