This version of the page http://www.khmelnytsky.com/index.php?limitstart=936 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-02-24. The original page over time could change.
Хмельницька міська рада | Виконавчий комітет | Головна
    

Центр надання адміністративних послуг
офіційний сайт

Офіційний сайт
Єдиної інформаційної мережі комунальних платежів та ЖКГ 

Developed by JoomVision.com
  • Звернення громадян
  • Зразки заяв
  • Доступне та соціальне житло
  • Доступ до публічної інформації
  • Система управління якістю
  • Реєстри послуг
Developed by JoomVision.com
  • Головна
  • Наше місто
  • Виконавчі органи
  • Структурні підрозділи
  • Бюджет міста
  • Стратегія розвитку
  • Соціально-економічний стан та звіти
  • Міський комітет з економічних реформ
  • Генеральний план
  • ДЛЯ БІЗНЕСУ
  • Міські програми
  • Громадська рада
  • Державні закупівлі
  • Архітектура і землеустрій
  • Транспорт та зв'язок
  • Освіта
  • Охорона здоров'я
  • Соціальний захист
  • Цивільний захист та охорона праці
  • Культура та туризм
  • Молодь та спорт
  • Адміністративна комісія
  • Служба зайнятості
  • Казначейська служба інформує
  • Статистика інформує
  • Міліція інформує
  • Архівний відділ
  • Міста-побратими
  • Тарифи
  • Енергозбереження
  • Про сайт


Про головне

  

 

 Подайте пропозицію чи скаргу щодо життєдіяльності міста 

 

Розрахуватись за спожиті послуги – обов’язок кожного!

 

 

Увага!

04.03.2014 року, о 12.00, відбудеться земельний аукціон з продажу права оренди земельних ділянок  

 

 

Написати листа міському голові

Ви маєте можливість подати пропозицію або скаргу міському голові, заповнивши приведену нижче форму:
Email:
Тема:
Текст:
Анти-СПАМ:15+7=?

Пошук по сайту

 
 

Опитування

Що б Ви хотіли додати у проект розвитку парку ім. М.Чекмана?
 


Харчові інфекції: запобігти, розпізнати, вилікувати
Четвер, 08 серпня 2013, 10:06
В літній період до міської інфекційної лікарні найбільше хворих поступає з ознаками харчових інфекцій, що виникають при вживанні їжі, яка містить шкідливі мікроорганізми або отруйні речовини. До цих хвороб відносять харчові отруєння, гострі кишкові інфекції, гельмінтози тощо. Часто розлади травного тракту, спричинені бактеріями, називають збірним терміном "бактеріальний гастроентероколіт". Як уникнути таких захворювань розповіла виконуюча обов’язки головного лікаря міської інфекційної лікарні Нінель Марцонь.
Детальніше...
 
У міському центрі зайнятості проведено міні-ярмарок вакансій
Четвер, 08 серпня 2013, 09:31
На базі Хмельницького міського центру зайнятості Хмельницьким об’єднаним міським військовим комісаріатом проведено міні-ярмарок вакансій. Захід проведено з метою залучення молоді до проходження військової служби за контрактом. На міні-ярмарок вакансій було запрошено 32 молодих людей, які за професійно-кваліфікаційним складом задовольняли вимоги роботодавця.
Детальніше...
 
РЕМ повідомляє
Середа, 07 серпня 2013, 16:38
У зв’язку з проведенням профілактично-ремонтних робіт на повітряних лініях 8 серпня з 09.30 до 17.00 буде призупинено електропостачання будинків від №172 до №124 на вул. Кам’янецькій, №№1-3 на вул. Жукова, а також від №2 до №16 у пров. Жукова.
Від 8 до 14 серпня з 09.30 до 17.00, у зв’язку із заміною електроопор, не буде світла за адресами: вул. Корольова, №№3-39; пров. Корольова, №№2-16.
Хмельницький міський район електромереж сподівається на розуміння і просить вибачити за тимчасові незручності, спричинені виконанням необхідних робіт.
 
 
Комунальні служби забезпечують функціонування міського господарства
Середа, 07 серпня 2013, 16:12
Управління житлово-комунального господарства повідомляє про основні обсяги робіт, виконані підпорядкованими йому комунальними організаціями впродовж тижня, від 1 до 7 серпня.
Зокрема, працівники комунального підприємства “Міськсвітло” замінили 92 лампи зовнішнього освітлення на вулицях Парковій, Володимирській, Проскурівській, Щедріна, Купріна, Озерній, Рибалка, Зарічанській (у дворах), Кармелюка, Козацькій, Гастелло, Яворницького, Луговій, Кутузова, Бажана, Ватутіна, Черняховського, Кооперативній, Міцкевича, Торф’яній, Вокзальній, Городній, Інститутській, Молодіжній, Курчатова (у дворах), Проскурівського підпілля (у дворах), Аеродромній, а також у провулках Гречанському, Тракторному, на проспекті Миру (у дворах).
Детальніше...
 
Кількість мінімізаторів у Хмельницькому зменшується
Середа, 07 серпня 2013, 14:43
Управлінням праці та соціального захисту населення міської ради, в межах наданих повноважень, вживаються заходи, направлені на дотримання законодавства про працю на підприємствах міста Хмельницького, зокрема в частині дотримання мінімальних гарантій, встановлених державою. Щомісячно проводиться моніторинг рівня заробітної плати понад 5000 суб’єктів господарської діяльності міста, які звітують до управління Пенсійного фонду України у місті Хмельницькому про використання найманої праці.
Детальніше...
 
У центрі міста запрацював оновлений фонтан
Середа, 07 серпня 2013, 13:31
Завершено роботи з реконструкції фонтану, розташованого поблизу торговельного центру “Дитячий світ”. Яскравий водограй з лелеками та жабками, не працював на повну потужність близько восьми років. Цьогоріч його передали на баланс міського комунального підприємства з утримання нежитлових приміщень комунальної власності. Роботи з реконструкції фонтану кілька днів тому завершили працівники ТОВ “Віта”.
Тут замінено систему трубопроводів, встановлено насосну станцію та фільтри для механічної й хімічної очистки та знезараження води, яка використовуватиметься у фонтані. Ці заходи дозволяють водограю працювати в економ-режимі. Також відреставровано скульптурні елементи фонтану – улюблених хмельничанами лелек та жабок. 
Детальніше...
 
Зміни в законодавстві України
Середа, 07 серпня 2013, 09:46
Юридичний відділ міської ради звертає увагу на зміни в законах України, які стосуються діяльності органів місцевого самоврядування та комунальних підприємств.
Станом на 7 серпня 2013 року зміни внесені до наступних законодавчих актів України:
- Закон України від 04.07.2013 р. №407-VII "Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких інших законів України щодо фінансових векселів".
- Закон України від 04.07.2013 р. №403-VII "Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо об'єктів нерухомості".
- Закон України від 04.07.2013 р. №402-VII "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України у зв'язку із запровадженням державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень".
Детальніше...
 
Затверджено Довідники податкових пільг
Вівторок, 06 серпня 2013, 16:02
Міністерством доходів і зборів України відповідно до листів від 27.06.2013 затверджено Довідники податкових пільг станом на 1липня 2013 року: Довідник № 66/1 податкових пільг, що є втратами доходів бюджету; Довідник N 66/2 інших податкових пільг.
Порядок застосування податкових пільг регламентується статтею 30 Податкового кодексу України. Порядок обліку сум податків та зборів, не сплачених суб'єктом господарювання до бюджету у зв'язку з отриманням податкових пільг, та форму звіту про суми податкових пільг затверджено постановою Кабінету Міністрів України від 27.12.2010 № 1233. Цей Порядок є обов'язковим для виконання суб'єктами господарювання, які відповідно до Податкового кодексу України не сплачують податки та збори до бюджету у зв'язку з отриманням податкових пільг.
Детальніше...
 
РЕМ повідомляє
Вівторок, 06 серпня 2013, 14:18
В зв’язку із ремонтом електричного обладнання 7 серпня з 9.00 до 17.00 буде призупинено електропостачання будинків на вулицях: Достоєвського, Лєскова, Гоголя, Огієнка, Чапаєва, Короленка; у провулках Лєскова, Огієнка, Гоголя; у проїзді Гоголя.
Цього ж дня з 9.00 до 15.00 в зв’язку із підключенням шаф обліку не буде світла на вулицях: Новосільній, Сагайдачного, Підкалинній, Джумаківці, Світанковій, Тихій.
Детальніше...
 
"Хмельницькводоканал" повідомляє
Вівторок, 06 серпня 2013, 09:48
В зв’язку із встановленням регулятора тиску на водогоні (перехрестя вулиць Сковороди та Грибоєдова) 7 серпня з 9.00 до 17.00 буде призупинено водопостачання будинків на вулицях Сковороди, Лікарняній, Грибоєдова, Короленка (від вулиці Комунарів до Ланової), Лановій, Жванецькій, Кам’янецькій, №№89-111. Також не буде води на території Хмельницької міської інфекційної лікарні та Хмельницької обласної станції переливання крові.
Цього ж дня з 9.00 до 16.00 в зв’язку із врізкою водогону на підвищувальній насосній станції (вул. Карбишева, 6) не буде води у мікрорайоні Книжківці.
Адміністрація мкп “Хмельницькводоканал” сподівається на розуміння і просить вибачення за тимчасові незручності, спричинені проведенням необхідних робіт.
 
Сьогодні День пам'яті гетьмана Богдана Хмельницького
Вівторок, 06 серпня 2013, 08:28
6 серпня минає 356 років від дня кончини славного українського гетьмана, військового, політичного і державного діяча, ім’я якого носить наше місто, — Богдана Хмельницького. Історія всіх народів має свої доленосні повороти. Історичним "рубіконом" для України була доба гетьмана Богдана Хмельницького. Жодний народний вчинок і жодний національний герой не залишив такого яскравого сліду в українській історичній пам’яті, як гетьман Богдан Хмельницький. Він створив цілу епоху в українській історії. Епоху, що століттями надихала нащадків на створення національного епосу, в якому визрівала українська ідентичність. Як сучасники, так і нащадки, як вороги, так і соратники, оцінювали постать Богдана Хмельницького по-різному, зазвичай доволі діаметрально.
Детальніше...
 
РЕМ повідомляє
Понеділок, 05 серпня 2013, 16:20
У зв’язку з проведенням ремонтних робіт на трансформаторній підстанції 6 серпня з 10.00 до 13.00 буде призупинено електропостачання будинків за адресами: вул. Яворницького, №№69-91, 52-74, вул. Мересьєва, №№16-28, 11-23, вул. Заводська, №№77-91, а також на вул. Жуковського, вулиці та провулку Луговому.
6-7 серпня з 9.00 до 17.00, у зв’язку з проведенням робіт на лінії електропередач, не буде світла на вулиці Береговій, у провулках Береговому та М. Рибалка.
Хмельницький міський район електромереж сподівається на розуміння і просить вибачити за тимчасові незручності, спричинені виконанням необхідних робіт. 
 
Більше статей...
  • Спека та її можливі наслідки
  • Хмельничанка Марина Бех здобула "бронзу" на Чемпіонаті Європи
  • У Хмельницькому провели диво-фестиваль
  • Інвестуючи у новобудову – ретельно ознайомтеся з усіма умовами!
  • У Хмельницькому розпочався міжнародний фестиваль з аеродизайну
  • Як запобігти виникненню харчових отруєнь та кишкових інфекцій
  • Хмельничани поспілкувалися із заступником міського голови
  • План заходів департаментів, управлінь та відділів Хмельницької міської ради на період з 5 до 11 серпня 2013 року
  • Поважний ювілей старійшина мистецького цеху відзначив персональною виставкою
  • Запрошуємо до обговорення за круглим столом проблематики місцевого самоврядування
  • Сергій Мельник провів зустріч з італійською делегацією
  • План заходів департаментів, управлінь та відділів Хмельницької міської ради на серпень 2013 року /уточнений/
  • Літній подарунок від земляка
  • До уваги мешканців мікрорайону Озерна
  • Літній оздоровчий сезон у "Березі надії" триває
  • РЕМ повідомляє
  • Оголошується конкурс
  • Хмельницька "Просвіта" готує книгу про десять найближчих друзів Тараса Шевченка
<< Початок < Попередня 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 Наступна > Кінець >>

Сторінка 79 з 149
Сертифіковано в Україні

 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02