This version of the page http://www.context-ua.com/uk/about (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-02-23. The original page over time could change.
Про "Контекст Медіа"
Заказать звонок
Заказать презентацию
Задать вопрос

Про нас

 

ІА «Контекст Медіа» - провідна компанія, що займається збором, систематизацією та аналізом інформації. З 2000 року ми надаємо повний спектр послуг з роботи з матеріалами мас-медіа. Сьогодні «Контекст Медіа» є лідером на ринку моніторингу ЗМІ в Україні та входить до рейтингу ТОР-5 по країнах СНД.

Цілодобово 130 висококваліфікованих фахівців в напрямку збору та обробки інформації, аналітики, лінгвістики, журналістики, PR та IT допомагають клієнтам компанії зорієнтуватися у величезному масиві інформації.

Послугами ІА «Контекст Медіа» уже скористалися понад 1 200 організацій. У 2013 році кількість клієнтів уже збільшилася на 180 компаній.

Основні етапи у розвитку агентства:

1999 рік – Заснування компанії та запуск комплексних проектів з моніторингу мас-медіа

2004 рік – Відкриття 24 регіональних представництв.

2006 рік – Створення спеціалізованих галузевих продуктів.

2008 рік – Кількість досліджуваних джерел перевищила 2 000 ЗМІ. Початок моніторингу телеканалів і радіостанцій.

2012 рік – Включення до бази даних соціальних медіа.

2013 рік – Збільшення кількості мас-медіа у базі до 13 500. Відкриття офісу у м. Москва.

У зручний для Вас час ми готові надати всю необхідну інформацію про те, чим ми можемо бути корисні вашій компанії.

Про переваги роботи саме з нашим агентством Ви можете дізнатися тут.

Корпоративна презентація ІА "Контекст Медіа"

 
 

 

 

Наша команда:

 

Денис Терещенко

Генеральний директор

Генеральний директор інформаційно-аналітичного агентства «Контекст Медіа». Має дванадцятирічний досвід роботи у виробничих і торговельних компаніях, спеціалізуючись на стратегічному та операційному управлінні. Має дві вищі економічні освіти. У 2007 році одержав ступінь магістра бізнес-адміністрування (МВА). Ініціатор запуску на ринку міжнародного інформаційного продукту ECOSAP Analytics for business, який допомагає керівникам компаній визначати правильні концепції та стратегії бізнесу, а також ухвалювати точні та вивірені рішення в управлінні.

Олена Буренко

Заступник Генерального директора

Фахівець в інформаційно-аналітичній галузі з дев'ятирічним стажем. Також має глибокий досвід роботи у сфері міжнародних відносин, банківському та страховому напрямках. Експертні коментарі Олени публікуються в авторитетних ділових виданнях країни, серед яких «Форбс Україна», «Кореспондент» і «Фокус».

Олександр Мариковський

Комерційний директор

Експерт у галузі створення ефективних та довгострокових комунікацій з комерційними та державними організаціями, просування інформаційно-аналітичних продуктів. В «Контекст Медіа» займається роботою з клієнтами, зв'язками зі ЗМІ та партнерами, запуском та просуванням нових продуктів і послуг. Досвід роботи на ринку - вісім років. За цей час взяв участь у реалізації понад 50 комерційних та політичних проектів різного ступеня складності.

Олексій Гош

Директор з розвитку

Має багаторічний досвід створення великих інформаційних проектів та управління ними. Експерт у напрямку корпоративних комунікацій і репутаційного менеджменту. Автор публікацій у провідних ділових виданнях («Капітал», «Контракти», «Гвардія», «Генеральний Директор», «Діловий журнал» тощо).

Сергій Корнієц       

Директор з маркетингу     

Фахівець у галузі продажів. Має багаторічний досвід роботи на ринку України та Великобританії. У «Контекст Медіа» займається роботою із клієнтами, просуванням нових продуктів і послуг, вирішенням стратегічних завдань.

Ірина Василенко   

Керівник департаменту продажів

Працює в компанії «Контекст Медіа» з моменту її створення. Має 10-літній досвід роботи з корпоративними клієнтами. Ірина досконально знає інформаційні продукти компанії та технологічні процеси їхнього виробництва, розуміє потреби клієнтів і націлена на їхнє задоволення. У сферу її діяльності також входить оперативне управління проектами. Має бездоганну репутацію на медіа-ринку України.

Ірина Жулинська

Заступник керівника департаменту продажів 

Світлана Замашкіна

Директор з персоналу

Юлія Зибіна

Головний бухгалтер

Валентин Хуторний

Керівник департаменту IT

Оксана Гончаренко

Менеджер з продажу

Тетяна Олейнікова

Менеджер з продажу

Ольга Болсуновська

Менеджер з продажу

 

td style=

НАШІ КЛІЄНТИ

Більше про наші переваги