This version of the page http://k-n.km.ua/index.php?param=detalobgect&idd=1205 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-02-18. The original page over time could change.
| Ріелтерська група "Крамниця нерухомості"
  Online консультація kramnycia  
 Головна   Про Нас   Послуги   Контакти   Новини ринку    Стіл замовлень    Наші партнери    Корисна інформація  
Живи просто, проживеш років зо сто, а будеш лукавить, так чорт тебе задавить.
На наших поличках
Ексклюзивні об'єкти (50)
Будинки (48)
Квартири (178)
Ділянки (34)
Комерційна нерухомість (19)
Пошук (279)



Реклама крамниці



Новини
НовиниЗавантаження новин...
 
А.Н."Крамниця нерухомості Агенство з нерухомості "Крамниця нерухомості" агентства недвижимости Хмельницкого Агентство недвижимости Агентство недвижимости "Крамниця нерухомості" Агентство недвижимости "Магазин недвижимости" АПРН Арендовать дом Арендовать квартиру Ассоциация Профессионалов Рынка Недвижимости Верхняя Береговая 11/2 дешевые квартиры Дом в Хмельницком Дома в Хмельницком Дома Хмельницкого Ексклюзив Хмельницкий Ексклюзивная недвижимость Земельний участок продать Комерческая недвижимость компания лидер среди агентств недвижимости Крамниця нерухомості Купить дешево недвижимость Купить дом Хмельницкий Купить квартиру Лучшее агентство Лучшее агентство недвижимости Лучшее агентство недвижимости в Хмельницком Лучшее агентство Хмельницкого лучшие агентства недвижимости Хмельницкого лучшие агентства Хмельницкого Лучший риэлтор в Хмельницком лучший сайт в Хмельницком магазин недвижимости Надежное агентство недвижимости в Хмельницком Найкраще агенство з нерухомості Недвижимость в Хмельницком низкие цены на дома низкие цены на квартиры новострои в Хмельницком Олег Валериевич Стадник Посуточная аренда Продажа домов Продажа домов в Хмельницком Продажа квартир в Хмельницком Р.Г.Крамниця нерухомості Риэлторская группа Риэлторская группа Крамниця нерухомості Ріелтерська група Ріелтерська група Крамниця нерухомості рынок недвижимости Хмельницкого самая большая база продаваемых домов в Хмельницком самое успешное агентство в Хмельницком Хмельницкий недвижимость
 
продаж:Квартира Кількість переглядів: 152
Тип будівлі:новобудова
Матеріал будівлі:цегла
Кімнат:1
Поверх/Всього поверхів:9/9
Площа (заг/жит/кух):41/18/9
Адреса:Хмельницький, Озерний, Панаса Мирного
Ціна за кв.м:878,05 $ (7 033,17 ГРН.)
Ціна:36 000 $ (288 360 ГРН.)

Терміновий продаж!!! Найвигідніша пропозиція на ринку! Ідеальний варіант для молодої сім'ї, яка дивиться з перспективою у майбутнє. Чудовий яскравий екстер'єр, що завжди буде радувати око Ваших гостей. Дорога до зупинки, що займає від 3 до 5 хв, пролягає повз супермаркет "Таврия В", де Ви завжди зможете знайти все необхідне для сімейного дозвілля. Сама оселя знаходиться у н/б зданій у минулому році, в ній ще ніхто не був прописанний. С/в обкладенний гарною плиткою, підлога із підігрівом, стоїть нова ванна, яку, при бажанні, без проблем можна замінити на душеву кабіну. Гарна та світла квартира, вирівняні стеля та стіни, чистова шпаклівка підготовленна до поклейки шпалер. В ціну входять послуги по поклейці ламіната та шпалер, що Ви оберете. І/о. Нова покращена система з підвищеною тепловіддачею та надійністю. Є можливість приватизації техповерха над яким, в свою чергу, є ліфтова. Із квартири відкривається чудовий вид на місто. Загалом дуже затишна та тепла квартира.
Код об'єкту:K1205 Об'єкт доданий:24.08.2013
Роздрукувати у pdf:
Поділитись:
Об'єкт допоможе купити
Ельвіра Олександрівна
Телефон моб.:097-42-10-815
Email:expert_8000@ukr.net


 Головна |  Про Нас |  Послуги |  Контакти |  Новини ринку  |  Стіл замовлень |  Наші партнери   Корисна інформація 
© Ріелтерська група "Крамниця нерухомості" 2012. При використанні матеріалу сайту активне посилання на сайт обовязкове.
Читайте нас у Спілкуйтеся з нами в Приєднуйтесь до нас Товаришуйте з нами в