This version of the page http://2013.tsn.ua/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-02-15. The original page over time could change.
Події року 2013

Правила голосування

  1. На сайті знаходиться 100 найпопулярніших сюжетів ТСН за 2013 рік;
  2. Усі відео розбито на 8 категорій;
  3. У кожній з категорій можна проголосувати один раз;
  4. Усього можна проголосувати за 8 сюжетів відповідно до кількості категорій;
  5. 20 січня ми анонсуємо найпопулярніший сюжет 2013 року за кількістю ваших голосів.
  • Перемога Кличка породила нові погрози зі сторони Росії
    Перемога Кличка породила нові погрози зі сторони Росії. Політичні паралелі і шалена медіа-підготовка ще за місяць до двобою наших сусідів не врятувала. Усе сталось, як передбачали профі: Володимир Кличко виграв за очками і підтвердив свій титул найсильнішого сьогодні у світі "суперваговика".
    1
  • Спроба штурму Адміністрації президента
    Постраждало біля 15 працівників міліції, 8 правоохоронців доставлені до лікувального закладу. Під час штурму Адміністрації президента одного з мітингувальників ранили шумовою гранатою у спину.
    2
  • Пес ждет своего хозяина 5 лет подряд
    В Черкассах на автобусной остановке пес ждет своего хозяина 5 лет подряд. Прежде собаку здесь оставили, теперь каждый день, круглосуточно, он стоит и выглядит знакомое лицо.
    3
  • "Спецзагони "Беркуту" провели силову зачистку Майдану"
    За словами протестувальників, яких на той момент залишалося кілька сотень, правоохоронці застосували кийки та шумові гранати. Повідомляють про десятки поранених.
    4
  • У Дніпропетровську почали робити унікальні операції на кишківнику
    У Дніпропетровську почали робити унікальні операції на кишківнику. Дітей зі складними патологіями кишківника повертають до нормального життя за одну годину.
    5
  • Студенти замість пар пішли на мітинги
    Студенти замість пар пішли на мітинги. Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Чернівці, Ужгород - студенти майже всіх обласних центрів Західної України, замість пар, сьогодні пішли на мітинги.
    6
  • Тисяча триста жителів Сирії загинули сьогодні внаслідок хімічної атаки
    Тисяча триста жителів Сирії загинули сьогодні внаслідок хімічної атаки. За інформацією сирійської опозиції, урядові війська обстріляли одне із передмість Дамаска.
    7
  • Беркут розігнав Євромайдан
    Відео з жорстоко розгону "Беркутом" Євромайдану. Правоохоронці повністю оточили Майдан Незалежності і почали «зачистку» території. Люди при цьому у паніці втікали.
    8
  • ТСН зробила кліп, що показує єдність і гідність українців
    ТСН зробила кліп, що показує єдність і гідність українців. Кадри, що об'єднують націю в скрутну годину. Вони не залишать байдужим жодного.
    9
  • Майдан став місцем знайомств та побачень
    Майдан став місцем знайомств та побачень. Як кохання поєднати з революцією, дізнались наші кореспонденти.
    10
  • Армагеддон по-русски: в Челябинске упал метеорит
    Армагеддон по-російськи: у Челябінську впав метеорит. До лікарень потрапили сотні людей. Однак, більшість травм не критичні - синці, забиття, переломи. Небесне тіло вибухнуло в повітрі.
    11
  • У Тернополі народився майже семи кілограмовий хлопчик
    У Тернополі народився майже семи кілограмовий хлопчик. У Тернополі 36-річна жінка привела на світ хлопчика, вагою в шість кілограмів вісімсот грамів. Це її тринадцята дитина, і народила вона її природним способом.
    12
  • Невідомі жорстоко побили журналістку та громадську активістку Тетяну Чорновіл
    Невідомі жорстоко побили журналістку та громадську активістку Тетяну Чорновіл. Напередодні ввечері вона сама поверталася додому за кермом бориспільською трасою, її авто спочатку підрізала і протаранила інша машина, а потім звідти вийшли двоє чоловіків і звіряче побили жінку.
    13
  • Чернобыльская АЭС начала трещать по швам
    Чорнобильська АЕС почала тріщати по швах. Дах машинного залу поблизу четвертого енергоблоку завалився, найімовірніше, через зношеність конструкцій. Аварія сталася в локальній зоні самого об'єкта "Укриття", де навіть рівень радіації ненормований.
    14
  • Путін звільнив Ходорковського з в'язниці
    Путін звільнив Ходорковського з в'язниці. Указ про помилування був підписаний зранку. Опівдні опальний олігарх вийшов з тюрми і зник.
    15
  • Вперше чую - Не треба. Євромайдан. Кліп.
    16
  • "Вставай, мила моя, вставай" / Євромайдан
    Кадри з Євромайдану у супроводі музики "Океану Ельзи"
    17
  • Руслана Лижичко дала ексклюзивне інтерв'ю щодо євромайдану
    Руслана Лижичко дала ексклюзивне інтерв'ю щодо євромайдану. Кілька діб без перерви провела на євромайдані співачка Руслана Лижичко. Майдан до розгону, і майдан після розгону.
    18
  • Легендарні «Друзі» можуть знову зустрітися на екрані
    Легендарні «Друзі» можуть знову зустрітися на екрані. Актори культового серіалу зараз розмірковують, чи не зняти їм святкову стрічку із нагоди двадцятої річниці виходу серіалу.
    19
  • Львів став європейською туристичною сенсацією
    Львів став європейською туристичною сенсацією. Містом, куди треба їхати негайно назвали український Львів іноземні туристи: відсунувши на друге і третє місця у топ-десятці німецький Гамбург і литовський Вільнюс.Чим так принадив наш Львів користувачів незалежного міжнародного сайту Віртуальний турист.
    20
  • Святослав Вакарчук дав ексклюзивне інтерв'ю стосовно подій у країні
    Святослав Вакарчук дав ексклюзивне інтерв'ю стосовно подій у країні. Ця людина була сьогодні і на круглому столі, організованому нашим каналом "план дій для країни", і на власні очі бачив нинішнє судове засідання.
    21
  • ЗМІ Росії описують події в Києві, як анархічні і апокаліптичні
    ЗМІ Росії описують події в Києві, як анархічні і апокаліптичні. Анархія, Істерика, Безлад та Паніка, - саме такими словами описують події на Майдані федеральні засоби масової інформації Росії.
    22
  • Подробиці смертельного тарану у Азовському морі
    Подробиці смертельного тарану у Азовському морі. Відео та коментарі спеціалістів. Як таранили рибаків у Азовському морі російські прикордонники Ексклюзивне відео, коментарі спеціалістів та інтерв'ю вцілілого рибалки.
    23
  • Сорок миллионов тонн снега накрыли Киев
    В столиці всіма силами борються з наслідками негоди. Ну а ми повертаємось до надзвичайної погодно-комунальної ситуації. Сорок мільйонів тонн снігу накрили Київ. Техніку, що залучили до прибирання, оплачуватимуть резервними коштами з держбюджету. Сьогодні на центральних магістралях міста частково відновив рух громадський транспорт.
    24
  • 47-річна турецька акторка Вахіде Гердюм стала новою Роксоланою
    47-річна турецька акторка Вахіде Гердюм стала новою Роксоланою. Перші серії з Гердюм вже вийшли на екрани і перші турецькі глядачі здебільшого критикують її зовнішність і, звичайно, порівнюють з рудоволосою.
    25
  • Школьница чуть не родила на уроке
    На Одещині школярка ледь не народила на уроці. П'ятнадцятирічна дівчина до останнього приховувала вагітність від батьків та школи. Зранку перед уроками у неї раптово заболів живіт. Мати негайно відвезла доньку в лікарню. Яке ж було здивування родини, коли лікарі повідомили, що десятикласниці потрібно терміново народжувати.
    26
  • Бабушки стали популярными благодаря "лисапеду"
    Шестеро бабусь стали популярними завдяки "лісапєду". А от вони ніколи і не мріяли про зіркову славу. Але одного дня прокинулися відомими на всю країну. Шестеро бабусь зі звичайного села на Чернігівщині, без гриму і дорогих костюмів, просто зайшли в маршрутку, заспівали пісню про "лісапєд" і примусили українців знову і знову переглядати цей ролик у Мережі.
    27
  • Ургант образив українців своїм неполіткоректною фразою
    "Я порубав зелень, як червоний комісар мешканців українського села", - такою фразою російський актор і телеведучий Іван Ургант прокоментував процес нарізання зелені в кулінарному шоу на першому російському каналі.
    28
  • Відео заворушень, що відбулись на Банковій
    Відео заворушень, що відбулись на Банковій. Події, що відбувались, штурм захоплення і постраждалі.
    29
  • Чак Норрис показав Ван Дамму -- хто крутіший
    Чак Норрис показав Ван Дамму -- хто крутіший. Техаський рейнджер Чак Норрис перевершив знаменитий трюк свого колеги. І сів на шпагат у повітрі, та ще й з 11 десантниками на голові.
    30
  • Александр Усик уже готовятся к следующим боям
    Олександр Усик вже готуються до наступних боїв чемпіонату світу. Мужній, вірний та з особливим почуттям гумору. Олександр Усик - олімпійський чемпіон з боксу, який запам'ятався усьому світу запальним гопаком просто на ринзі після своєї перемоги. ""Українські отамани"" нині посилено тренуються на олімпійській базі під Києвом - готуються до наступних боїв чемпіонату світу.
    31
  • Top Gear проведуть вечір у Чорнобилі
    Автомобілі телеведучих по черзі з'їхались до кпп «Дитятки». Першим прибув Джеремі Кларксен. З авта вийшов лише коли дочекався приїзді Джеймса Мейя.
    32
  • Лія Ахеджакова вболіває душею за українців
    Лія Ахеджакова вболіває душею за українців. Вона наголосила - дуже пишається українцями, і всім серцем та душею вболіває за Майдан. І на цих словах відома акторка заплакала.
    33
  • Еротичний кліп "Привіт, Америка" став хітом уанету
    "Еротичний" кліп "Привіт, Америка" став хітом уанету. Пісня про нещасливу любов, збагачена еротикою. Музичне відео ""Привіт, Америка"" нікому невідомої співачки Катрін, з'явилось в інтернеті два дні тому і буквально підірвало інтернет, вже набравши понад сто тисяч переглядів.
    34
  • Олег Блохін пожалівся, що Євромайдан вкрав у його дітей ялинку
    Олег Блохін пожалівся, що Євромайдан вкрав у його дітей ялинку. Крім того, він як киянин не може зараз з'їздити у центр
    35
  • Киянин вперше отримав відшкодування моральної шкоди від Київпастрансу
    Киянин вперше отримав відшкодування моральної шкоди від Київпастрансу. Юристи кажуть, що це перший такий випадок і серйозний прецедент.
    36
  • Днепр - Металлист - 2:1. Погас свет. Матч остановлен
    Полностью погас свет на "Днепр Арене". Ультрас "Днепра" устроили фаер-шоу. Полная темнота на "Днепр Арене".
    37
  • Девочка поразила весь мир невероятным брейк-дансом
    6-річна дівчинка вразила увесь світ неймовірним виконанням брейку. Виступ 6-річної британки "Бі Гел Терра" на міжнародних змаганнях у Франції, де зібрались найкращі виконавці брейк-дансу з усієї планети, став справжньою сенсацією.
    38
  • Проигрыш Ромчика в шоу "Голос.Діти" взорвал Интернет
    Десятилетний Ромчик Сасанчин из села Сады, на Тернопольщине, в одно мгновение стал всеукраинским любимцем. После воскресного эфира к редакции ""Голоса"" поступили тысячи сообщений с просьбами, а скорее требованиями зрителей - вернуть Ромчика в шоу.
    39
  • У Києві співробітники СБУ влаштували криваву аварію
    У Києві співробітники СБУ влаштували криваву аварію. Їхній інфініті на великій швидкості зіштовхнувся із двома машинами, потім врізався в автобус ""маз"". Разом із есбеушниками у машині було ще двоє дівчат - одна з них загинула на місці, друга та обидва офіцери у тяжкому стані. Госпіталізовано також семеро людей із автобуса. За попередніми даними есбеушники були напідпитку.
    40
  • Міліція обіцяє покарати осіб, які знесли пам'ятник Леніну
    Міліція обіцяє покарати осіб, які знесли пам'ятник Леніну. Відповідальність за повалення монумента вже взяло на себе об'єднання Свобода.
    41
  • ТСН та УНІАН пропонує розробити "план дій для країни
    ТСН та УНІАН пропонує розробити "план дій для країни". Ми запрошуємо найшановніших людей нашої держави 11 грудня взяти участь у ""круглому столі"" щодо пошуку шляхів виходу із ситуації, яка склалася в державі.
    42
  • Янукович розповів подробиці московських угод
    Янукович розповів подробиці московських угод. Український президент у вузькому колі журналістів пояснив, за що російський колега обдарував Україну газовою знижкою і 15 мільярдним кредитом.
    43
  • Утренний снег устроил апокалипсис на дорогах Киева
    Вранішній сніг влаштував апокаліпсис на дорогах Києва і як завжди, став цілковитою несподіванкою для киян. 9-бальні затори практично зупинили рух у столиці.
    44
  • Віа Гра вийшла на сцену Кремля
    "Віа Гра" вийшла на сцену Кремля. Дівчата з нового гурту Костянтина Меладзе виступили на одній сцені з Йосипом Кобзоном, Таїсією Повалій та Дімою Біланом.
    45
  • У Чорне море запливла невідома риба
    У Чорне море запливла невідома риба. Біля берегів Балаклави вона потрапила в тенета рибалок. Ті істоту не ідентифікували і віднесли її до севастопольського Інституту біології південних морів. Таких риб в Чорному морі досі не бачили.
    46
  • У Києві пройшли міжнародні змагання по танчикам
    У Києві пройшли міжнародні змагання по танчикам. Цілу команду успішних, навіть заможних женихів - українських геймерів, із якими побоюються битись у світі, на міжнародних змаганнях у Києві роздивилася моя колега.
    47
  • Беркут виявився незаконною структурою і офіційно не існує
    Беркут виявився незаконною структурою і офіційно не існує. Спецпідрозділ Беркут - найтвердіший кулак влади виявляється, сам поза законом. Деюре цих нещадних ліквідаторів майданів не існує взагалі.
    48
  • Неймовірний джек-пот у США розділять на двох
    Неймовірний джек-пот у США розділять на двох. 636 мільйонів доларів поталанило отримати двом щасливцям із Каліфорнії та Джорджії.
    49
  • За яким сценарієм розвиватимуться події в країні
    За яким сценарієм розвиватимуться події в країні. Як довго ще триватиме протистояння народу і влади, і чим воно може завершитися. Це хвилює сьогодні і українців з обох боків барикад, і тих, хто спостерігає за протестом на відстані.
    50
  • Авиакатастрофа в Донецке
    Останньою версією авіакатастрофи у Донецьку являється теракт. Чартерний політ з Одеси на футбольний матч ""Шахтар-Борусія"" , куди потрапити було не так просто, обернувся трагедією, в якій загинуло п'ятеро пасажирів. І показав усім в країні, наскільки таємнича і заплутана у нас річ - нерегулярні рейси.
    51
  • Ужасное ДТП в Днепропетровске: новые подробности
    Жахлива ДТП в Дніпропетровську: нові подробиці. І повертаємося до аварії у Дніпропетровську. Там у спальному районі зіткнулися дві автівки - одну з них на великій швидкості кинуло на зупинку. Троє людей, серед них 9-річна дитина, загинули одразу, ще двоє травмованих жінок померли згодом.
    52
  • Top Gear протестував автомобілі дорогами України
    Top Gear протестував автомобілі дорогами України. Легендарні телеведучі: Джеремі Кларксон, Ричард Хаммонд та Джеймс Мей, - проїхали нашими дорогами з Півдня на Північ заради тест-драйву трьох маленьких автомобілів.
    53
  • Міністерство оборони Росії підтвердило розміщення тактичних ракет біля границь ЄС
    Міністерство оборони Росії підтвердило розміщення тактичних ракет біля границь ЄС. На розгортання у Калініградській області оперативно-тактичних ракетних комплексів «Іскандер», які можуть нести ядерний заряд та не підпадають під заборони за договорами СНВ, Прибалтика та Польща висловили занепокоєність, а США закликали Росію не вдаватися до дій, які можуть призвести до дестабілізації в регіоні.
    54
  • На Подолі у Києві невідомі просто на вулиці почали стрілянину
    На Подолі невідомі просто вулиці почали стрілянину. Подію зафіксували очевидці. На відео видно, як одну машину заблокували кілька автомобілів. Водієві сірої машини вдається вирватися, невідомі починають стріляти по автівці.
    55
  • Победительница Голос Дети вернулась к школьным будням
    Юну переможницю проекту "Голос. Діти" Ганнусю Ткач у рідній школі зустрічали, мов справжню голлівудську зірку. Жителі Котовська, усі, як один, уболівали за юну землячку.
    56
  • Николай Азаров в пробке из-за неубранного снега
    Микола Азаров не зміг проїхати Дарницьким мостом через неприбраний сніг.
    57
  • Николай Азаров подарил Анастасии Петрык сувениры
    Азаров подарував переможниці дитячого Євробачення сувеніри. Глава Уряду Микола Азаров подарував переможниці дитячого Євробачення Анастасії Петрик та її старшій сестрі квіти та сувеніри у формі змійок. Одразу заговорили про перспективи України приймати в себе наступне дитяче Євробачення.
    58
  • Россия - "Кажи правду!"
    На Євромайдані російському журналісту довелось працювати під крики "Кажи правду!" На Майдані Незалежності кореспонденту телеканалу "Россия" було нелегко працювати. Учасники Євромайдану хотіли, аби він росіянам казав правду про події в Україні.
    59
  • Кличко дав ексклюзивне нічне інтерв'ю щодо героїзму українського народу
    Кличко дав ексклюзивне нічне інтерв'ю щодо героїзму українського народу. Чемпіон світу з боксу перервав свої тренування для підтримки людей, які відстоюють свої права на незалежність. Володимир зробив огляд гострих політичних проблем, що перешкоджають розвитку незалежної та сильної держави.
    60
  • Страшна аварія на Волині: усі подробиці ДТП
    Страшна аварія на Волині: усі подробиці ДТП. Восьмеро загиблих, серед них - 13-річний хлопчик. Понад тридцять травмованих. На Волині лобом у лоб зіштовхнулися два автобуси, повні людей.
    61
  • Швидка допомога ніяк не може виконати умови реформи
    "Швидка допомога" ніяк не може виконати умови реформи. Доїхати на виклик за 10 хвилин, як того вимагає реформа ""швидкої допомоги"" — нереально. Якщо у столиці на заваді тисняви, то в провінції - гроші. Вірніше їх відсутність.
    62
  • Дурнев о троллинге
    Бідолашні зірки про компліменти лише мріють. Знаменитості усе частіше потерпають від тролингу. Тобто провокативних питань і коментарів. Це явище набуло неабиякої популярності і у соціальних мережах. Чи варто відповідати на провокацію?
    63
  • В Лапландії живе північний олень, який вважає себе собакою
    В Лапландії живе північний олень, який вважає себе собакою. Він мешкає в Лапландії, зовсім поруч із Сантою, вважає себе собакою і любить дітей. Його ніхто не дресував, твердять мешканці селища Рованіємі.
    64
  • "ТСН створила пародію на російський фільм ""жахів"" про Україну та асоціацію з ЄС."
    Російські експерти не приховують, що інформаційна війна - це лише намагання приховати провал у створенні Євразійського Союзу, який без України стає безглуздим.
    65
  • Українцям показали, як знущаються над ведмедями
    Українцям показали, як знущаються над ведмедями. Жорстоке знущання з бурих ведмедів. Українцям показали, як на червонокнижних тварин нацьковують собак. І все це під знаком відомого бренду.
    66
  • Фанати львівських "Карпат" розгромили стадіон в Ужгороді.
    Вони також поранили правоохоронця. Дебош вчинили одразу після того, як гравці "Говерли" забили другий гол у ворота львів'ян у матчі чемпіонату України в Прем'єр-лізі.
    67
  • Необычные способы передвижения использовали киевляне в снегопад
    Майже цілу добу кияни намагалися дістатися додому. Пережитим діляться у мережі. Над вечір уже багато киян пересувались і на бігових лижах, і на сноубордах, діти - на собачих упряжках. Пощастило також власникам снігоходів.
    68
  • Янукович продемонстрував, як він ставиться до Євромайдану
    Янукович продемонстрував, як він ставиться до Євромайдану. Янукович привітав Євромайдан оплесками . ""Я їм аплодую - тим, хто вийшов за європейську інтеграцію"", - заявив президент під час інтерв'ю.
    69
  • В одесской области бушует ураган
    На Одещині вирує буревій. Вирвані з корінням дерева, знесені дахи. Пориви вітру сягають 25-ти метрів за секунду. У спальному районі міста знесло дах магазину, на вулиці Преображенській на трамвай під час руху упала величезна акація. На окружній дорозі стихія повалила вантажівку з деревиною, вона перекинулася, заблокувавши рух.
    70
  • Янукович назвав час, коли Україна повернеться до підписання угоди про асоціацію
    Янукович назвав час, коли Україна повернеться до підписання угоди про асоціацію. Це відбудеться, коли ЄС буде готовий підписати угоду на вигідних для України умовах. Про це заявив Президент Віктор Янукович в інтерв'ю українським телеканалам.
    71
  • Міліція втекла від натовпу на євромайдані
    Міліція втекла від натовпу на євромайдані. Мітингувальники почали прикрашати недобудовану ялинку прапорами України та Євросоюзу. Міліція при цьому відступила.
    72
  • В Киеве с винтовками вышли на "охоту" за сосульками
    У Києві з ґвинтівками вийшли на "полювання" за бурульками. Екзотичний метод боротьби із негодою винайшли мешканці Подольського району. Бурульки на даху будинку, в якому працюють, вони відстрілюють за допомоги пневматичної ґвинтівки.
    73
  • Українці затролили Урганта замість привітань з днем народження
    Українці затролили Урганта замість привітань з днем народження. Українці не вітають Урганта з Днем народження. Сьогодні йому виповнилося 35, але замість теплих слів, зірку і одного з найдорожчих телеведучих лише лають у соціальних мережах. Так українці відреагували на кулінарний жарт Урганта.
    74
  • Клюєв попереджає про можливий розкол України
    Клюєв попереджає про можливий розкол України. Якщо кризу не владнати, то Україна може розколотись на три частини, такий похмурий прогноз зробив секретар РНБО.
    75
  • Скандальний мер Торонто пішов у скоки прямо на засіданні міської ради
    Скандальний мер Торонто пішов у скоки прямо на засіданні міської ради. Політик, якого критикували за вживання наркотиків, не зміг встояти, коли залунала пісня Боба Марлі.
    76
  • Судьба Милевского
    Мілевський очолить жіночу збірну України - таку перспективузмалював глава Федерації футболу України Анатолій Коньков для колишнього форварда "Динамо" і знаменитого тусівника Артема Мілевського.
    77
  • Мілевський пішки добирався до нового клубу у Туреччині
    Мілевський пішки добирався до нового клубу у Туреччині. За Артемом Мілевським його новий клуб ""Газіантепспор"" не надіслав власного літака. Разом із другом, Денисом Адлейбою, колишній динамівець прилетів зі Стамбула в бізнес-класі турецьких авіаліній і пішки вони пішли новою батьківщиною Артема.
    78
  • В Керчи спустили на воду сразу два крупных судна
    В Керчі спустили на воду одразу два великих судна. Кораблі забезпечення бурових платформ будували на замовлення нідерландської та норвезької компаній.
    79
  • В России боевой танк Т-90 спокойно разъезжал по улицам
    У Росії бойовий танк спокійно роз'їжджав вулицями. Біля російського Нижнього Тагілу буквально перед носом однієї з автівок трасу перетнув бойовий Т-90. Вигулькнув він на чималій швидкості практично нізвідки. Водій встиг натиснути на гальма і вже потім перелякатися.
    80
  • Побиття журналістів у Києві: нові подробиці
    Побиття журналістів у Києві: нові подробиці. Хто бив журналістів? У парламенті відповіді на це просте питання так і не пролунало. Власне, міністра МВС народні обранці не докликалися, а той, хто його замінив, відповідав скупо і формально.
    81
  • Житель Одещини зробив з москвича витвір мистецтва
    Житель Одещини зробив з москвича витвір мистецтва. Житель Одещини витратив десять років і щонайменше 100 тисяч доларів, щоб перетворити старий Москвич на витвір мистецтва. Різбляр по дереву за фахом усі деталі авто зробив вручну.
    82
  • Жириновского в Киеве забросали кислой капустой
    Володимира Жириновського в Києві закидали кислою капустою. Дівчина намагалася помститися російському політику за антиукраїнські висловлювання. Лідера ЛДПР інцидент із соліннями якщо й засмутив, то ненадовго. Уже за годину особливі кореспонденти зустріли його на столичному базарі - Жириновський обирав саме капусту.
    83
  • Андреевский спуск превратился в лыжный курорт
    Андріївський узвіз перетворився на лижний курорт у стилі "ню". Невідомі дівчата голяка каталися на сноубордах просто біля Андріївського собору.
    84
  • Как поссорились Анна Герман и Наталья Королевская
    Як посварилися Ганна Герман та Наталя Королевська. Одна гранд-дама попросила Азарова не приводити більше до Верховної Ради іншу. Микола Азаров разом з усіма міністрами сьогодні вперше після перепризначення прийшов у Раду.
    85
  • В Україні почнуть боротися зі старими авто
    В Україні почнуть боротися зі старими авто. Авто можуть забрати посеред вулиці, якщо воно становить екологічну загрозу. Так держава хоче боротися з машинами, що старші за 15-ть років. Окрім того, українці платитимуть за утилізацію навіть нових авто.
    86
  • За интернет - заказ можно получить заключение
    В Україні за інтернет - замовлення можна отримати ув'язнення. Сім, а то й 10 років тюрми за інтернет - замовлення. Тюремний строк може отримати кожен українець, хто замовляє, купує, продає чи використовує мініатюрні відео - пристрої. Навіть іграшку вашої дитини, яка здатна крадькома записати зображення і звук, - можуть визнати спеціальним засобом негласного отримання інформації.
    87
  • Украинские атаманы на ринге
    У п'ятницю "Українські отамани" битимуться з "Британськими левовими серцями". Наші боксери на передостанньому місці у групі, британці — на три позиції вище -- другі. Але до української збірної після відпочинку повернулися олімпійські призери -- Василь Ломаченко та Олександр Усик.
    88
  • Валерій Коряк віддавав наказ "Беркуту" штурмувати Майдан Незалежності
    Валерій Коряк віддавав наказ "Беркуту" штурмувати Майдан Незалежності. Міністр внутрішніх справ іще ніяк не прокоментував події в Києві. Однак, удень з'ясувалося наказ ""Беркуту"" штурмувати Майдан Незалежності віддав керівник столичного міліційного головного управління Валерій Коряк.
    89
  • Кучма справив день народження в Італії
    Кучма справив день народження в Італії. Колишньому Президенту України, Леонідові Кучмі, напередодні виповнилося 75. Святкувати цю дату він вирішив подалі від сторонніх очей та Украйни, на італійському острові Сардинія.
    90
  • Вадима "Румуна" Титушка відпустили під заставу
    Підозрюваного в побитті журналістів під час акцій у Києві Вадима Титушка Шевченківський райсуд столиці відпустив під заставу в майже 23 тисячі гривень.
    91
  • На Кіровоградщині, колись процвітаюче містечко перетворилось на примару
    На Кіровоградщині, колись процвітаюче містечко перетворилось на примару. Мешканці почали втікати звідти, коли на брухт порізали тоді найбільший і найсучасніший в Україні цукровий завод та кондитерську фабрику. Тепер порожні вулиці поросли бур'яном, а вітер носить у дворах перекотиполе.
    92
  • На кіровоградському телебаченні лев напав на ведучу
    На кіровоградському телебаченні лев напав на ведучу. До студії тварина завітала разом зі своїми господарями - артистами цирку. І поки ті розповідали про гастролі та особливості бурхливого життя, левеня, несподівано для всіх, підвелося, і стрибнуло на ведучу.
    93
  • Одесскую Барби Валерию Лукянову жестоко обсмеяли
    Одеську Барбі Валерію Лукянову жорстоко висміяли. На турецькому телебаченні над дівчиною покепкували. Валерія була певна, що її запросили поговорити про власну красу. А виявилося - це було гумористичне шоу. Лук'янова каже: через мовний бар'єр була не у своїй тарілці і незважаючи на перекладача, не розуміла, чому над нею сміються. Зокрема, ведучий поглузував над її зовнішнім виглядом та худобою.
    94
  • Отряд Дарта Вейдера разгромил в Одессе магазин
    Загін Дарта Вейдера розгромив в Одесі крамничку, де, начебто, продавали заборонені наркотичні суміші. Одинадцятеро чоловіків у костюмах героїв "Зоряних війн" вдерлися в магазин, зібрали товар, що за виглядом нагадує наркотичні суміші, і спалили.
    95
  • Водії погрожують завалити позовами вітчизняні суди
    Усе через штрафмайданчики. Автівки на які раніше, якщо і доправляли, то через найтяжчі порушення.
    96
  • Віктор Янукович сьогодні святкує День народження
    Віктор Янукович сьогодні святкує День народження. Президентові — 63. Вітання приймає на держдачі у Форосі від губернаторів, депутатів та урядовців.
    97
  • Концерт на зоне
    Концерт для Лозінського. У колонію до колишнього народного депутата з виступом завітав співак Віктор Павлік.
    98
  • Правоохоронці зізнались, що насправді вони думають про Євромайдан
    Правоохоронці зізнались, що насправді вони думають про Євромайдан. Вони пишуть смски про те, що хочуть їсти, перемерзають, втрачають свідомість та не на камеру зізнаються - дійсно з народом, але наказ оскаржити не можуть.
    99
  • Частные охранники требуют сирены с мигалками
    Приватні охоронці вимагають прирівняти свої машини до "швидких". І поставити сирени та блимавки. Кажуть: останнім часом дуже багато нападів на об'єкти, а вони запізнюються, бо стоять у заторах.
    100