This version of the page http://vinnica.studrespublika.com/text_news.php?id=2379 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-02-14. The original page over time could change.
Студреспубліка - Вінниця - Відбувся круглий стіл Студентського магістрату Вінниччини
 
Вінниця

 

 
НОВИНИ
2013-08-11   Новини Cтудреспубліки  /  Вінниця

Вінниця
vinnica.studrespublika.com
Країна Студреспубліки:

Відбувся круглий стіл Студентського магістрату Вінниччини

8 серпня 2013р. у приміщенні офісу Вінницької НДЛМ зібрався всім складом Студентський магістрат Вінниччини, для вирішення головних питань, поставлених перед молоддю, що є актуальними на цьому тижні, а саме - проведення круглого столу про майбутнє та його втілення.

Темою номер один для усіх студентів України стало «Майбутнє:  від мрій до реального плану дій».

Підготовка до круглого столу відбувалась в режимі нон-стоп. Магістрат без зупину генерував нові ідеї стосовно розвитку студентської інфраструктури. Даний круглий стіл відбувався в рамках побудови стратегії команди від Вінницького регіону на фіналі ювілейної "Студентської республіки", що пройде в Криму. Команда Вінниці зібрала кращу молодь, яка розуміється в економіці, медицині, юридичних та аграрних питаннях, саме тому кожен відштовхувався від роду своєї зайнятості та вносив корективи й альтернативні пропозиції для реалізації цілей і покращення рівня життя. Насичена розмова переросла у бажання діяти та виконувати стратегічні проекти. Такі, наприклад, як залучення студентської молоді до утвердження європейських цінностей громадянського суспільства в Україні, що дасть поштовх до бажаної євроінтеграції.







Автор: Прес-центр Вінницької Студреспубліки


Коментуй через Facebook

Коментуй через "ВКонтакте"

Відіслати посилання на новину другу:

Адреса отримувача:
Підпис:

Версія для друку