This version of the page http://www.postman.ua/ua/news (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-02-14. The original page over time could change.
| postman.ua
+38 (044) 581-88-99
Вхід
Реєстрація
RU UA EN

ВХОД В ЛИЧНЫЙ КАБИНЕТ

Возобновить пароль

Новини

09.09.2013

POSTMAN впроваджує оцінку якості доставки

Компанія POSTMAN з початку вересня впровадила систему оцінки якості доставки

Принцип роботи системи оцінки доставки – максимально простий. Кожен споживач, що користується послугами компанії, тобто одержує товари інтернет-магазинів через кур'єрів POSTMANa, заходить на сайт компанії в розділ «Статус замовлення». Саме тут, ввівши номер свого замовлення, можна отримати інформацію про його знаходження в режимі реального часу. У цьому ж розділі, Ви зможете оцінити якість доставки по 5-ти бальній шкалі і залишити свій коментар.

26.07.2013

Про нас вустами наших клієнтів

26 липня на порталі www.liga.net відбулася інтернет- конференція Владислава Чечоткіна, засновника Rozetka.ua. Поставлені питання стосувалися історії виникнення, планів розвитку компанії, її взаємин з державою, політики взаємодії з постачальниками і клієнтами. Виникло питання і про доставку, і зокрема про доставку в регіони, на що пан Чечеткин відповів: «На сьогоднішній день є декілька партнерів, які забезпечують доставку товарів і в регіони і по Києву у тому числі. Це перш за все, POSTMAN.

25.04.2013

IForum про питання доставки для e-commerce

24 квітня в Києві відбувся IForum – найбільший захід для всіх, хто пов'язаний з інтернетом, який щороку збирає близько п'яти тисяч учасників. Євген Глазов, директор POSTMAN, розповів про специфіку роботи з аутсорсингової службою доставки, про основні операційні нестикування в процесі доставки, способах їх вирішення і ефективній взаємодії на радість і прибуток обох сторін.

20.03.2013

POSTMAN виступає Логістичним партнером Ukrainian E - commerce Awards, першій вітчизняній премії інтернет-магазинів

Розвиток e - commerce галузі в Україні переходить від стартового етапу появи магазинів, як грибів після дощу, до усвідомленого і цивілізованого. І одна з ознак цього процесу - поява першої національної премії в цій галузі, - Ukrainian E - commerce Awards. POSTMAN надає підтримку Премії, яка відмітить найкращі інтернет-магазини за їх значні досягнення на ринку.

05.03.2013

Інтерв'ю Євгена Глазова, директора POSTMAN, онлайн-виданню AIN.UA

AIN.UA, перше в Україні спеціалізоване онлайн-видання, присвячене інтернет-бізнесу, розпитало Євгена Глазова, директора компанії POSTMAN, про специфіку українського ринку поштової логістики, про очікування клієнтів і споживачів від послуги доставки, про перспективи розвитку галузі та про багато що інше, що відбувається у цьому сегменті логістики. Повна версія інтерв'ю по посиланню http://ain.ua/2013/03/05/114869.

Сторінки

  • 1
  • 2
  • последняя »