This version of the page http://lely.com.ua/page95.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-02-14. The original page over time could change.
Салон "Лель"
Про салон
Послуги Косметика Фотогалерея Відгуки Контакти

Перукарський салон ЛЕЛЬ

     Компанія Peggy Sage заснована в 1925 році американкою Пеггі Саж і названа її ім'ям. У 1995 році вона була викуплена сім'єю Коломб. У цей час марка пропонувала всього одну лінію по догляду за шкірою рук, лаки для нігтів і досить вузьку гаму засобів декоративної косметики. 

Марка Peggy Sage, лідер з 1925 року у виробництві засобів по догляду за шкірою рук і для нігтів, вклала весь свій професіоналізм у розвиток індустрії краси. Маючи тривалий досвід, Peggy Sage продовжує вдосконалювати формули засобів догляду та фарбування нігтів, щоб стати сьогодні еталоном в цій галузі. 

Компанія Peggy Sage завоювала свій авторитет на п'яти континентах, залишаючись вірною своїм основним принципам, в числі яких - висока якість продукції, креативність, надійність і оригінальність. Сьогодні компанія розробляє засоби для догляду за нігтями, руками, обличчям, тілом і має широку гаму професійних засобів декоративної косметики. 

Зараз Peggy Sage утримує лідерство з асортименту засобів догляду за нігтями і роботи з штучними нігтями на основі смоли і гелю (Системи нарощування нігтів без запаху і пилу кольоровими гелями, акрил, new керамічними гелями, стійки лаків для нігтів, які не містять ацетону і швидко сохнуть - більш ніж 500 відтінків, визнані у світі системи з догляду за тілом, шкірою рук і ніг, обладнання та аксесуари). 

З огляду на постійно зростаючі потреби клієнтів та їх велику зацікавленість у декоративної косметики, фахівці фірми створили також засоби макіяжу, які мають, легкі, шовковисті текстури (більш ніж 5 000 видів).

Ключове слово гами продукції Peggy Sage - магія! Магія різноманіття, професіоналізму. Кожна жінка знайде для себе ідеальний варіант в залежності від типу шкіри, іміджу, обставин і настрою. Продукція фірми Реggу Sage завоювала числених шанувальників серед тих, чия професія - створювати красу!


 

Наші партнери
Новини
Men ReShade (Goldwell) експрес-корекція сивини

Експрес-крекція (камуфлювання) сивини у мужчин всього за 5 хвилин у салоні ЛЕЛЬ!
Фотогалерея