This version of the page http://lely.com.ua/page94.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-02-14. The original page over time could change.
Салон "Лель"
Про салон
Послуги Косметика Фотогалерея Відгуки Контакти

Перукарський салон ЛЕЛЬ

Компанія ORLY International була заснована в 1975 році Джеффом Пінком. В цей час індустрія по догляду за нігтями була нерозвинена, асортимент вузький, майстри манікюру та їх клієнти обмежувались пилками, лаками, нечисельними засобами.

            Прислуховуючись до своїх клієнтів, Джефф швидко помітив запити ринку,і зайнявся створенням продуктів, які б відповідали його специфічним вимогам. Прцюючи з провідними хіміками, застосовуючи найкращі косметичні компоненти, Джеффу вдалось зробити революцію в нігтьовій індустрії.

            Першим продуктом компанії ORLY став Romeo - оригінальний засіб з шовковими волокнами. В подальшому компанія ORLY продовжила завоювання ринку, запропонувавши засіб Ridgefiller – перший продукт, який заповнював борозни на нігтях, і який вирівнював їх шорстку поверхню. Оригінальний Французький манікюр, який також вперше представлений компанією ORLY, до сьогодні є бестселлером в своїй категорії. Спираючись на на якість інноваційних продуктів, марка ORLY стала лідером в догляді за натуральними нігтями.

            За роки свого існування компанія ORLY прекрасно зарекомендувала себе в світовій індустрії краси і продовжує отримувати нагороди. В її арсеналі 10 нагород АВВІЕS. Запуск нової пляшечки ORLY з запатентованною кришечкою Gripper Cap – це ще одна віха в нігтьовій індустрії, яка доводить, що марка ORLY продовжує залишатись лідером в своїй справі.

 

Наші партнери
Новини
Men ReShade (Goldwell) експрес-корекція сивини

Експрес-крекція (камуфлювання) сивини у мужчин всього за 5 хвилин у салоні ЛЕЛЬ!
Фотогалерея