This version of the page http://lely.com.ua/page10.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-02-14. The original page over time could change.
Салон "Лель"
Про салон
Послуги Косметика Фотогалерея Відгуки Контакти

Перукарський салон ЛЕЛЬ

 

Натуральний колір волосся без сивини всього за 5 хвилин!

Експрес-коректор сивини Men ReShade ефективно знижує процент сивини, та настільки швидко та просто наноситься, що його застосування можна порівняти з застосуванням звичайного шампуню!

 

 

 



 09.10.2013 р. X-FACTORY від Wella Professionals

Працівники салону взяли участь у майстер класі Pret-a-Porte, що провели тренери Wella Professionals Ірина Каспарян та Михайло Кожухар Hot Fashion осінь-зима 2013-2014. Представлено 2 тренди - ECHO від Алексіс Ферре та Маркоса Леонардо (Італія), ALLEGRA від Сіріла Бруна (Франція)


 

Салон ЛЕЛЬ пропонує нову послугу преміум фарбування волосся Wella Illumina Color

Illumina Color - нова стійка крем - фарба преміум класу вже в нашому салоні. Це найбільша інновація Wella Professionals за останні 20 років!
Перша стійка фарба, що сяє при будь - якому освітленні.
Природній, сяючий, чистий, ніжний, м'який колір.
Чудове відбиття світла (до 70% краще відбиття на світлих відтінках у порівнянні з найбільшими світовими конкурентами)
Неперевершений захист волосся, завдяки технології MICROLIGHT.

 



X-FACTORY - Trend Vision на 2013 рік від Wella Professionals

Працівники салону взяли участь у майстер - класі Pret-a-Porte, що провели тренери Wella Professionals Наталя Балабанова та Олеся Рассказова. Представлено два тренди - FUSION від Дмитра Винокурова та DECIBEL від Vidal Sassoon.

 



Нові гель - лаки для нітів у нашому салоні

Intelli Gel color soak off - нова лінія кольорових  УФ гелів Peggy Sage Paris - створена для збереження природного стану нігтів, що має текстуру напівстійкого лаку, та тримається на нігтях 2 тижні. Лінія призначена для натуральних нігтів рук та ніг, може використовуватись на тіпсах. Не потребує підпилювання та моделювання.

 


 



 03.04.2012 р. Trend Vision 2012

Працівники салону взяли участь у презентації ультрамодних трендів в стилях та зачісках на 2012 рік від Wella Professionals



04.03.2012 р. Оновлена лінія засобів WELLA SP MEN

Оновлена лінія професійних засобів по догляду за волоссям для чолвіків Wella SP Men вже у нашому салоні!




 



28.11.2011 р. Працівники салону підвищили свою кваліфікацію

Працівники салону взяли участь в навчальному семінарі "Експертна колористика та стрижки. Секрети успіху від Wella Professionals" Тренер - експерт по роботі з довгим волоссям, майстер міжнародного класу, суддя Чемпіонатів України, дипломант, призер та переможець чотирьох Чемпіонатів Європи, дипломант чотирьох Чемпіонатів Світу, бронзовий призер Чемпіонату Світу в Парижі 2010  Олеся Рассказова.



15.04.2011 р. Нова колекція для макіяжу Spring Harmony 2011 від Peggy Sage - Paris у нашому салоні

Свіжа та легка колекція, що додає весняного вигляду. Живі та інтенсивні відтінки, змішані з натуральними та прозорими кольорами. Колекція радості та свободи.





 



Запршуємо придбати ПОДАРУНКОВІ СЕРТИФІКАТИ - чудову можливість привітати своїх близьких та знайомих. Подарунковий сертифікат дає право пред'явнику розрахуватись за послуги чи придбаний товар. Термін дії сертифікату - 6 місяців з моменту придбання. Номінал - від 150,00 грн.




 



11.02.2011 р.TREND FACTORY 2011

Працівники салону відвідали презентацію колекції найновіших трендів Wella Professionals від провідних стилістів України, яка відбулась 10 лютого 2011 року в концерт-холлі "Freedom" (м. Київ)



29.01.2011 р.Працівники салону підвищили свою кваліфікацію

Працівники нашого салону взяли участь у фаховому семінарі від компанії SCHWARZKOPF



30.12.2010 р. Щиро вітаємо усіх наших клієнтів з НОВИМ РОКОМ та РІЗДВОМ ХРИСТОВИМ!

Бажаємо міцного здоров'я, добра, радості, вірних друзів! Нехай у 2011 році здійсняться Ваші мрії, а у Ваших сім'ях буде любов і дотаток! Веселих свят!



20.11.2010 р. Лінія EVERLISS для догляду за шкірою з першими зморшками від Peggy Sage - Paris вже у нашому салоні!



01.11.2010 р. Запуск нової лінії по дгляду за волоссям - Wella Professionals Care

 Нова лінія продуктів Wella Professionals Care пропонує догляд за волоссям, який ви можете відчути всіма своїми відчуттями, завдяки технології догляд3. Досконалість, яку Ви можете побачити, відчути, доторкнутись до неї.



12.10.2010 р.Працівники салону підвищили свою кваліфікацію

 Працівники салону взяли участь у семінарі "Експертна колористика та стрижки. Секрети успіху з Wella Professionals" , де познайомились з модними техніками та тенденціями в фарбуванні волосся та стрижок. Вивчили особливості застосування різних видів фарбників для волосся - Koleston Perfect, Color Touch, Color Touch Plus, Magma.  Ознайомились з особливими випадками в салонній практиці.  Семінар проводила Ірина Зайцева.



15.05.2010 р. Працівники салону підвищили свою кваліфікацію

 У червні 2010 р. працівники салону взяли участь у семінарах "Макіяж для урочистих подій", "Нові тенденції в нігтьовій естетиці", що проводились в рамках виставки "Дзеркало Моди - Львів - 2010"



27.04.2010 р.Оновлена лінія WELLA SP Sun - літній догляд за волоссям.

Представляємо оновлену лінію по догляду за волоссям в літній період System Professional Sun, яка пропонує абсолютно новий рівень індивідуалізованого захисту структури і кольору волоссявід сонця.

Серед новинок - SP Sun Concentrate / Концентрат для захисту волосся від сонця. Тепер будь - якому кондиціонеру SP, що змивається, можна надати додаткових властивостей захисту від УФ променів.



26.03.2010 р. Пориньте в НОВИЙ СВІТ індивідуалізованої алхімії волосся!

Спробуйте нову революційну послугу SP у нашому салоні – індивідуалізовану алхімію волосся від Wella Professionals

 

 



27.02.2010 р. TREND FACTORY 2010

 

27 лютого 2010 року майстри нашого салону побували на презентації найновіших трендів в моді зачісок і стилів на 2010 рік в виконанні ведучих стилістів України, яка відбулась в концерт-холлі "Сrystall Hall" м.Київ.

Було представлено 4 оригінальні тренди: Nomad Couture, Nature's Goddess, Techno Poety, Midnight Stage.

Серед учасників Trend Factory 2010 - Ірина Зайцева, Наталя Балабанова, Олена Сєдих, Павло Бутильский, Олександр Ситніков, та інші.

  



01.02.2010р. ПЕРЕЗАПУСК SYSTEM PROFESSIONAL

Відзначивши 35-річчя своєї марки догляду за волоссям System Professional, компанія Wella Professionals підготувала доволі приємний сюрприз – повний перезапуск всієї лінії. Це стосується не тільки зміни дизайну упаковки. Оновився склад деяких продуктів, зявились нові засоби...

 



НОВИЙ BLONDOR - все, що необхідно для тріумфу блонду

 Wella Professionals представляє абсолютно оновлений асортимент продуктів для висвітлення волосся  Blondor, який дозволяє добитись ідеальних результатів у всьому спектрі блонду. Два нових продукти - Blondor порошок для висвітлення та тонування / EXTRA COOL BLONDE POWDER, та Blondor стабілізатор блиску висвітленого волосся / BLONDE SEAL & CARE

Наші партнери
Новини
Men ReShade (Goldwell) експрес-корекція сивини

Експрес-крекція (камуфлювання) сивини у мужчин всього за 5 хвилин у салоні ЛЕЛЬ!
Фотогалерея