This version of the page http://crimea.studrespublika.com/page.php?id=29 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-02-14. The original page over time could change.
Студреспубліка - АР Крим - Студентський мер і магістрат 2005
 
АР Крим

 

 
Студентський мер і магістрат 2005
  Оновлено 2008-07-13 o 12:53:48



АР Крим
crimea.studrespublika.com
Країна Студреспубліки:

Мер - Савельэв Олег Володимирович (1986)

Члени магістрату
П.І.П. Рік народження
Папазов Олександр Олександрович 1982
Багаєв Сергій Михайлович 1983
Райков Артем Володимирович 1985
Новиков Станіслав Ігоревич 1983
Потехіна Тетяна Дмитрівна 1985
Максименко Олена Миколаївна 1985
Ляшенко Артур Юрійович 1985
Дорогін Андрій Викторович 1980
Мустафаєв Емін Ремзієвич 1985
Косов Олександр Валерійович 1983


Вже не перший рік на розважальній базі "Сонечко" проходив Республіканський етап акції "Студентська республіка", в якій у 2005 році прийняло участь 120 представників з 12 ВУЗів АР Крим. Команда складалася з 10 учасникві від ВУЗу.

Окрім Народно-демократичної ліги молоді Криму, молодіжної організації, ка взяла на себе організацію проекту, в акції прийняли участь "Союз добровільних студентських загонів", представники студентських Рад ВУЗів, студентські профкоми, Рада молодіжних об'єднань Криму та інші молодіжні громадські організації.

Проект підтримали Рада міністрів АР Криму, Міністерство у справах молоді, сім'ї та гендерної політики АР Крим, Кримська Республіканська організація Народно-демократичної партії.

Республіка почалася 16 червня 2005 року.

Студентство півострова створило міні-державу, в якому на протязі 3-х днів жило за власними законами.

Усіма процесами у Республіці керував Кабінет міністрів, який складався з переможців минулорічної акції, на чолі з Мером, якого обрали у 2004 році.

Основною метою гри "Вибори" було відпрацювання усіх механізмів передвиборчого процесу, який існує в Україні.

Головною умовою для реєстрації партії, окрім оформлення необхідних документів, було внесення грошового задатку. Громадяни повинні були заробляти гроші шляхом обслуговування табору, приймаючи участь у спортивних змаганнях та будь-якими іншими способами. У республіці, як і в будь-якій іншій державі були присутні свої олігархи, які розпоряджалися грошами на свій розсуд.

Умови гри були створені таким чином, щоб зароблених коштів не вистачало всім бажаючим зареєструватися і вони вимушені були складати свої кошти в "корзину" та шукати "політичних супутників". Таким чином створювалися політичні блоки з різних ВУЗів.

Після реєстрації партії у студентів з'явилася можливість навчитись піар-технологіям. Партії виготовляли власну агітацію, проводили дебати з опонентами, покупали та продавали голоси, підкупали олігархів та представників Кабінету міністрів.

В результаті дво-денних передвиборчих перегонів утворилось 2 блоки партій: блок "Молодий Крим" та "Союз студентів" із процентним співвідношенням десь близько 70 на 30.

Вибори відбулися 18 червня. В голосуванні взяло участь 99,9% громадян республіки. В результаті голосування блок партій "Молодий Крим" набрав 65%, "Союз студентів" - 35%.

Мером став студент Кримського державного медичного університету ім.С.С.Георгієвського Олег Савельєв, який будучи в парламенті у меншості зміг схилити на свою сторону більшість колег.

Учасникам вручали призи та пам'ятні подарунки лідер КРО НДП Сергій Куніцин, Міністр у справах молоді, сім'ї та тендерної політики Зарема Рамазанові, Мер м.Євпаторії Андрій Даниленко, Голова Лакської райдержадміністрації Олег Клюй.

Незабутнє шоу подарував бельгійській виконавець Danzel.