This version of the page http://cherkassy.studrespublika.com/news.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-02-13. The original page over time could change.
Студреспубліка - Черкаси - Новини
 
Черкаси

 

 
НОВИНИ


Черкаси
cherkassy.studrespublika.com
Країна Студреспубліки:
2013-07-07   Новини Cтудреспубліки  /  Черкаси
Черкаська Студреспубліка – оновлена і перспективна

1-2 липня відбувся Черкаський регіональний етап Міжнародної програми «Студентська республіка», що проходив на туристичній базі Національного університету ім. Богдана Хмельницького «Сокирно». Студреспубліка - найбільший захід українського студентства, де молодь має змогу показати себе, вдосконалити організаторські здібності, знайти нових друзів, а також запропонувати власні ідеї з приводу розвитку нашої країни.

Докладніше...


2013-06-23   Новини Cтудреспубліки  /  Черкаси
"Студентська республіка": будуй країну сьогодні!

Увага! Увага! Увага! Розшукуються творчі, впевнені в собі, активні представники черкаської молоді для творення країни студентської мрії… «Гм, що ви маєте на увазі? – можливо подумаєте ви. – І що я, звичайний студент вишу, можу зробити?» Повірте, Ви можете більше, аніж думаєте! А Ваші навіть приховані таланти допоможе розкрити Студреспубліка. Мульти-фестиваль відбудеться 1-2 липня на туристичній базі Черкаського національного університету ім. Богдана Хмельницького «Сокирно».

Докладніше...


2012-12-25   Новини Cтудреспубліки  /  Черкаси
Мотивація через відео

Активісти Черкаської Студреспубліки відзняли відео, в якому закликали колег-студентів не купувати потрібні оцінки, а здавати сесії за рахунок власних знань. «Здай сесію, а не на сесію» – головний лейтмотив відеороботи [+ відео].

Докладніше...


2012-08-08   Новини Cтудреспубліки  /  Черкаси
У Черкасах відновила свою діяльність Студреспубліка

У Черкасах під час проведення регіонального етапу Студреспубліки-2012 із кращих студентів області обрали Студентського мера та депутатів Студентського магістрату. Через кілька років Студреспубліка таки відновилась у Черкасах.

Докладніше...


2012-07-11   Новини Cтудреспубліки  /  Черкаси
У Черкасах нарешті буде Студреспубліка (оновлено)

Черкаський етап інноваційного, соціального мульти-фестивалю «Студентська республіка» відбудеться на навчально-науковій базі ЧНУ ім. Б.Хмельницького «Сокирно» 27-28 липня. Реєструйтеся на сайті Студреспубліки!

Докладніше...


2009-08-07   всі теми  /  Черкаси
Студреспубліка по-черкаськи!

З 3 по 6 серпня на спортивно-оздоровчій базі ”Орлятко” відбувся Черкаський обласний етап всеукраїнського мульти-фестивалю ”Студентська республіка”. Студентським мером демократичним чином обрано Олександру Озерову.

Докладніше...


2006-07-07   Новини Cтудреспубліки  /  Черкаси
Черкаська Студреспубліка

З 27-29 червня на туристичній базі «Придніпровській» в Черкаській області відбулася «Студентська республіка». Захід проводився за ініціативи Черкаської Обласної організації НДЛМ та за підтримки управління у справах молоді та спорту облдержадміністрації.

Докладніше...


2006-06-28   Новини Cтудреспубліки  /  Черкаси
«Студентська республіка» в Черкаській області



Докладніше...