This version of the page http://www.remmers.ua/6502.0.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-02-12. The original page over time could change.
Remmers Будівництво і ремонт

    Гідроізоляція і ремонт будівельних споруд

    Гідроізоляція нової будови має завдання довготривалого захисту матеріалів, що утворюють конструкцію будови, від проникнення вологи. Тільки за рахунок комплексної системи, при якій кожен окремий спосіб гідроізоляції повинен виконувати свою спеціальну функцію, гідроізоляція  дуже ефективна.

    Захист і відновлення фасадів

    Remmers вважається фахівцем у сфері фасадів: Чим більше індивідуальна та комплексна проблема, тим помітніша наша перевага - першокласні системи потребують багажу знань у відновленні і ремонті.

    Реставрація і захист будівель та пам'яток архітектури

    Збереження і реставрація пам'яток архітектури є вершиною професіоналізму в сфері захисту будівельних споруд. Тут Remmers - номер 1 у Європі.

    Системи для санації плісняви (цвілі)

    Цвілеві грибки у внутрішньому приміщенні тісно пов'язані з проблемами навколишнього середовища. Причиною появи цвілі є підвищений вміст вологи у самому матеріалі або на поверхні матеріалу.

    Системи внутрішньої ізоляції

    У зв'язку із загальним прагненням до енергетичної санації існуючих будівельних конструкцій активно здійснюються інженерно-будівельні перевірки щодо застосування внутрішніх ізоляційних дій вже з середини 80-х років.

    Захист і відновлення бетону

    Незважаючи на високу якість і стійкість бетону, можуть і тут з'явитися пошкодження, які призводять до необхідності відновити або додатково захистити бетон. Різні внутрішні та зовнішні чинники можуть значно вплинути на стійкість бетону.

     

    Системи для укладання плитки

    Протягом багатьох років Remmers відноситься до фахівців з вирішення проблем у сфері укладання плитки. Оновлена програма для укладання плитки надає широкі пропозиції всього, що зв'язано з плиткою.