This version of the page http://lviv.nashigroshi.org/2013/09/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-02-12. The original page over time could change.
НАШІ ГРОШІ. ЛЬВІВ | Archive | Ð²ÐµÑ€ÐµÑÐ½Ñ

НОВИНИ

11.02.2014
10.02.2014
07.02.2014
06.02.2014
05.02.2014
04.02.2014
Всі новини »

ТЕГИ

!Фест ZIK Апеляційний суд Арена Львів Брюховичі Будівництво Бюджет Важливо Господарський суд Дрогобич Дубневич Дубневич Богдан Дубневич Ярослав Земля Кредит Кривецький Ігор ЛМР ЛОДА ЛОР Львів Львів-ТБ Львівелектротранс Львівобленерго Львівська залізниця Львівська міська рада Львівська обласна рада Онур СБУ Свобода Тендер Трускавець бензин борг вугілля депутат Чуркін Ігор обладнання оренда патент прибирання продаж реконструкція ремонт суд хіт-парад

ДОКУМЕНТИ

Архів на січня, 2013

Друга спроба ЛОДТРК стягнути з ZIKу гроші за користування студією завершилася невдачею

Львівська обласна державна телерадіокомпанія (ЛОДТРК) не оскаржила в апеляційному порядку рішення суду, згідно з яким її фінансові претензії до ТОВ “ТРК “Міст ТБ” (телеканал ZIK) були визнані безпідставними. Про це повідомляється в Єдиному державному реєстрі судових рішень. Як вже повідомляли “Н.Г. Львів”, у червні цього року ЛОДТРК звернулася до суду, бо між нею та ZIKом […] »»»

Уварови та їх бізнеc-партнер заборгували банку 300 тисяч гривень

Господарський суд Львівської області вирішив стягнути з ТОВ “Гал-Дім” на користь ТОВ “ОТП Факторинг Україна” 232,5 тис. грн заборгованості по тілу кредиту, 60,3 тис. грн нарахованих відсотків, 4 тис. грн пені та 6 тис. грн судового збору. Про це повідомляється в Єдиному державному реєстрі судових рішень. Згідно з рішенням суду, мова йде про кредит у […] »»»

Італійська Eni видобуватиме сланцевий газ на Львівщині. Спокійно і без протестів депутатів

У той час як всі сили ВО «Свобода» кинуто на боротьбу з Chevron, італійська Eni спокійно готується до розробки родовищ сланцевого газу на Львівщині. Представники компанії Eni вже кілька разів зустрічались з місцевою владою. 24 вересня відбулась зустріч з головою Львівської облдержадміністрації Віктором Шемчуком. Найцікавіше в зустрічі було те, що губернатор не захотів повідомляти про […] »»»

Судді вирішили, що Академії Сухопутніх військ не потрібні 9 га у Скнилові

Вищий господарський суд України постановив, що рішення Скнилівської сільської ради про надання в оренду землі ПП “Паритет КС” є дійсним. Відтак Прокуратурі Західного регіону України з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері не вдасться повернути Академії Сухопутніх військ 9 га. Про це повідомляється в Єдиному державному реєстрі судових рішень. Як повідомляли “Наші гроші. Львів”, […] »»»

“Львівсвітло” передумало купувати авто з круїз-контролем та “протитуманками” для їзди по місту і замовило простішу комплектацію

Львівське комунальне підприємство “Львівсвітло” за результатами відкритих торгів замовило чотири автомобілі загалом за 553,2 тис. грн у ПП “Галант Авто” та ДП “Автотрейдінг – Львів”. Про це повідомляється у Віснику державних закупівель. Після оголошення торгів у документацію було внесено зміни. Зокрема, спочатку “Львівсвітло” заявило у технічних вимогах наявність в автомобілях круїз-контролю, протитуманних фар, датчиків зовнішньої […] »»»

Міськраді не вдалося відкрутитися від боргу археологам

Управління капітального будівництва Львівської міської ради виплатить Науково-дослідному центру “Рятівна археологічна служба” 132,4 тис. грн боргу. Про це повідомляється в Єдиному державному реєстрі судових рішень. У постанові Львівського апеляційного господарського суду вказано, що у 2010 році управління капітального будівництва замовило у “Рятівної археологічної служби” археологічні роботи на об’єкті “Реконструкція пл. Князя Я. Осмомисла, в тому […] »»»

Депутати Тістики не змогли узаконити торгово-розважальний комплекс, який вони самовільно збільшили у п’ять разів

ТОВ “СВ” наразі не стане власником самовільно реконструйованої будівлі на вулиці Гетьмана І.Мазепи, 25-б. Львівська міськрада спільно з заступником прокурора Львова успішно оскаржили рішення Господарського суду Львівської області, згідно з яким ця фірма отримувала таке право. Про це повідомляється в Єдиному державному реєстрі судових рішень. ТОВ “СВ” стало власником нежитлової будівлі загальною площею 126,5 кв. м […] »»»

В Кам’янка-Бузькому районі добудують школу за сімнадцять мільйонів гривень

Добудова загальноосвітньої школи на 300 учнів в селі Батятичі, Кам׳янка-Бузького району буде коштувати 17 млн 649 тис. гривень. Таку суму запропонував переможець відкритих торгів, проведених Управлінням капітального будівництва Львівської обласної держадміністрації, ТОВ «Львівський будівельний холдинг». Дешевшу на 127 тисяч гривень пропозицію ТОВ «ХоСаРо» відхилили через довші терміни будівництва. Найдорожчу пропозицію запропонувало приватне підприємство «Львівдах» – […] »»»

Єрмак з партнерами розіграли ще 8 мільйонів на школу на Сколівщині

Управління капітального будівництва Львівської облдержадміністрації за результатами відкритих торгів замовило будівництво середньої загальноосвітньої школи на 250 місць в селі Волосянка Сколівського району у Західно-українського будівельно-ремонтного акціонерного товариства (ЗАТ “ЗУБР Лтд”) за 7 млн 982,4 тис. грн. Про це повідомляється у Віснику державних закупівель. У вартість входять не лише будівельні роботи, а й закупівля меблів, обладнання, […] »»»

Дрогобицькому молочному заводу не вдалось переконати суд в тому, що літр молока коштує менше двох гривень

Приватне акціонерне товариство «Дрогобицький молочний завод», який випускає продукцію під торговою маркою «Драгобрат», заплатить 20 тисяч гривень за заниження закупівельних цін на молоко. Таке рішення Львівського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету підтвердив Господарський суд Львівської області 9 вересня 2013 року. Лише кілька днів тому рішення з’явилось на сайті Єдиного державного реєстру судових рішень. А судовий […] »»»

НАШІ ГРОШІ

11.02.2014
10.02.2014