This version of the page http://kcrb.com.ua/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-02-12. The original page over time could change.
Головна сторінка
 

КУ Каховська районна обєднана бібліотека імені М.І. Братана

Будь з нами - і світ стане ближче!

  • Г оловна
  • Про нас
    • Слово директору
    • Історична довідка
    • Структура установи
    • Відділи бібліотеки
    • Графік роботи
    • Як записатися
    • Правила користування
    • Статут
  • Сторінка читача
    • Послуги бібліотеки
    • Масові заходи
    • Нові надходження
    • Інформаційний бюлетень
    • Віртуальні виставки
    • Конкурси
  • Бібліотечному фахівцеві
    • Бібліотека і закон
    • Бібліотеки України
    • Бібліотеки світу
    • Методична скарбничка
  • Ресурси Інтернет
    • Регіональні ресурси
  • Наші блоги
  • Єдиний день інформування
  • Каховщина наш рідний край
  • червень2013



УВАГА!  НОВИНКА

 

             Олімпійська  гордість  Херсонщини

 Херсонська  земля  подарувала  людству  цілу  плеяду  видатних  спортсменів. Спортивний  олімпійський  літопис

Херсонщини  налічує  багато  славних  сторінок. Довідник "Олімпійська  гордість  Херсонщини" - запрошення  здійснити

екскурс  в  історію  спорту  рідного  краю, познайомитися  із  земляками, чиїми  спортивними  звершеннями  ви  можете 

пишатися, а  мужність  і  прагнення  до  перемого - взяти  за  життєвий  взірець.

Завітайте  до  бібліотеки!

 

 

 


    23 жовтня  на  базі  Білозерської ЦБС  пройшов 

    III  обласний   фестиваль  молодіжного  читання 

    "Відкрий  свою  книгу".

 

                                                                                                           докладніше

 

 


Увага! Новинка

 

 "Оренда землі від А до Я" - це нове повнокольорове видання у зручному форматі (папка зі вставними сторінками), яке висвітлює питання оренди землі.
Книга "Оренда землі від А до Я" відрізняється від традиційних друкованих фоліантів, які претендують на істину в останній інстанції – нерухому і вічну. Це узагальнена практика роботи в усіх регіонах України. Він розрахований на найширше коло читачів – від власників земельних ділянок до орендарів будь-яких розмірів та чиновників будь-яких рангів.

Книга "Оренда землі від А до Я" написана простою мовою з доступним викладом матеріалу, який розрахований на користувачів без спеціальної юридичної або землевпорядної підготовки.

Читачі цього посібника отримають такі переваги:

 

 

 

- Відповіді на всі основні юридичні та практичні запитання, пов’язані з орендою землі.
Посібник складається з чотирьох розділів.

  • Перший розділ присвячений загальним питанням правового регулювання оренди землі в Україні. Особливу увагу ми приділили таким важким питанням, як оренда невитребуваних паїв, польових доріг, відумерлої спадщини, земель резервного фонду, а також правильному укладанню договорів оренди землі та прописуванню в них істотних умов, передбачених законом, та важливих комерційних умов.
  • У другому розділі мова йде про практичні аспекти укладання договорів оренди землі – від створення робочої групи та початку спілкування з орендодавцями до правильної підготовки документів та передачі їх на державну реєстрацію. Ми скромно пропонуємо для використання документи власного авторства, які більше відповідають поточним потребам орендарів землі ніж типові документи Кабміну, і при цьому повністю повторюють ті, частини державних рекомендацій, які все ще актуальні.
  • Третій розділ підсумовує наші вміння і навички створення реєстрів договорів оренди землі. Ми окремо зупиняємося на важливості використання реєстрів для складання податкової і статистичної звітності, зокрема агропідприємствами, які найбільше користуються договорами оренди землі.
  •  У четвертому розділі ми даємо практичні поради щодо перевірки договорів оренди землі. Читачам у пригоді може стати наш досвід розробки алгоритмів перевірки договорів оренди землі та зразки робочих документів, які для цього використовуються, зокрема робочі таблиці, що заповнюються в розрізі кожного перевіреного договору оренди землі та покроковий план перевірки договорів.

- Описи складних випадків оренди землі.
- Зручні електронні форми для заповнення – вам більше не треба думати, що і куди писати!
- Щоквартальні оновлення – ми будемо слідкувати за змінами за вас!
У вартість посібника входить оновлення протягом одного року від дати придбання та реєстрації на веб-сторінці.
- Вся нормативна база з оренди землі в електронному додатку.
- Десятки ілюстрацій документів без яких оренда неможлива!
- Інтерактивне спілкування – ми з вами на зв’язку!
Ви реєструєтеся і ми з вами на зв’язку.
- Зручний формат (папка зі вставними сторінками), який дозволяє змінювати і доповнювати розділи + електронні документи, які всі зареєстровані користувачі можуть закачати з веб-сторінки.


26 вересня 2013 року з нагоди Всеукраїнського дня бібліотеки у приміщенні Херсонської обласної бібліотеки ім.О.Гончара, пройшов  4-й Обласний фестиваль сільських бібліотек "Бібліотечна палітра Херсонщини",участь у якому особисто взяв заступник голови обласної державної адміністрації Михайло Мельник.

Також на урочистому заході були присутні заступник голови обласної ради Тамара Федько, начальник управління культури облдержадміністрації Ірина Корольова,  директор Департаменту освіти і науки, молоді та спорту облдержадміністрації Андрій Яценко, а також меценати та бібліотекарі міста і районних центрів області.

«Книга є основним носієм освіченості, духовності та культури. Саме вона розвиває нашу молодь, робить її начитаною, обізнаною, а, отже, розумною та всебічно розвиненою особистістю», - зазначив заступник голови облдержадміністрації під час офіційної частини фестивалю.

Родзинкою фестивалю стала презентаційна програма "Інноваційний майданчик", в якій взяли участь  8 кращих бібліотек  Херсонщини . Представлені учасниками "Інноваційного майданчика" проекти оцінювала незалежна група експертів. Каховщина представила проект Мар'янівської  сільської  бібліотеки «Бібліотечна  школа  молодих  мам»  і  була визнана переможцем, отримавши  диплом та цінні подарунки.

В рамках фестивалю було підведено підсумки конкурсів, які проводило протягом року Херсонське обласне бібліотечне товариство: «Лідер  бібліотечної  інноватики», «Згуртовуємо  місцеві  громади». Тут  ми  також   здобули перемогу  у  конкурсі «Лідер  бібліотечної  інноватики». Переможцем конкурсу  стала бібліотекар Роздольненської  сільської бібліотеки Каховського району  Мітяєва Н.В.На фестивалі кожен з  мав змогу поспілкуватися з колегами та обмінятися креативними ідеями.

  

  

 

 

 


 

 Увага  акція!

  В   районній   бібліотеці    розпочато  акцію «Запроси  в  бібліотеку  друга»,  під  час  якої  користувачі  приводять  у  бібліотеку  своїх  однокласників,  друзів,  знайомих.

 

Запрошуємо  до  бібліотеки, бо  читання  «живої  книги»   -  це  завжди  цікаво

 

 

   


Акція "Подаруй бібліотеці книгу"


Партія  регіонів  розпочала  акцію  "Подаруй  бібліотеці  книгу", присвячену  дню  незалежності. В рамках акцїї  до районної бібліотеки завітав голова Каховської райдержадміністрації В.П.Сторчак і вручив подарунок для всіх сільських бібліотек району книгу "Гетьмани й козацькі отамани". Також голова Каховської РДА Сторчак В.П. познайомився з виставкою робіт художниці Т.Денисюк , з роботою Інтернет-центру, поспілкувався з користувачами бібліотеки і побажав всім співробітникам бібліотеки плідної , творчої роботи.
 
 
 
 
 
 
       
                                                                                
 
 
  
  

До дня Конституції України

25 червня в районній бібліотеці був організований круглий стіл "Конституція України – основний закон для влади і громадян" В заході прийняли участь народний депутат України М.В.Опанащенко, начальник відділу персоніфікованого обліку управління праці та соціального захисту населення Каховської міської ради Хомич Л.Ф. Також взяли участь громадські організації та користувачі бібліотеки Савченко М.М., Сагайдак Н.В., Панаско Л.В., Левченко О.О., Мельник К. та інші.

Напередодні Дня Конституції України особливо актуальні питання відносно дотримання прав людини на працю, освіту, відпочинок. І  тому учасники круглого столу обговорювали питання земельної реформи, пенсійної реформи, зайнятості сільського населення та культури на селі. Акцентували увагу на обговорення медичної реформи та медичного страхування.

Було багато особистих запитань до народного депутата України М.Опанащенка. Тому після закінчення заходу Михайло Володимирович прийняв 16 користувачів з особистих питань в читальному залі районної бібліотеки.

 

 


Шановні друзі!

   Наближається  68  річниця  Перемоги  у  Великій  Вітчизняній  війні. Ціна  воістину  святої  Перемоги  -  мільйони  загиблих  і  покалічених,  навіки  зламані  людські  долі,  невимовний  біль  та  горе  учасників  воєнних  подій.  Майже  вісім  мільйонів  кращих  синів  та  дочок  України  полягли  на  полях  боїв,  загинули  від  тяжких  ран  у  повоєнні  роки.  Війна  досі  залишається  незагойною   раною,  жахливим  шрамом  у  нашій  пам'яті.  Що  далі  відходить  від  нас  та  тривожна  пора,  то  величнішими  постають  подвиги  захисників  вітчизни  і  повніше  усвідомлюємо  історичне  значення  здійсненого.
   Вшануймо  ветеранів  за  їхній  незабутній  подвиг,  героїзм  і  самопожертву,  привітаємо  у  День  Перемоги,   висловіть   свою  вдячність,  повагу  і  захоплення  їхніми  вчинками.

 


Молодь,  що  цікавиться  минулим  своїх  рідних  і  близьких,  які  приймали  участь  у  Великій  Вітчизняній  війні,  може  звертатися    на  сайти:
•    МЕМОРИАЛ :     www.obd-memorial.ru
•    ПОДВИГ НАРОДА:   www.podvignaroda.ru
Де  ви  зможете  знайти  інформацію  про людину,  яка  вас  цікавить.
Каховська   районна  бібліотека  ім.  М.І.Братана  оголошує акцію вдячності.
Запрошуємо  бажаючих  надсилати    фотографії  та  спогади  про  своїх  рідних  і  близьких  -  учасників  Великої  Вітчизняної  війни.  Ваші  історії  будуть  розміщені  на  сайті  районної  бібліотеки  :
www.kcrb.com.ua


Заклади культури Каховського району:

підсумки роботи за 2012 рік.

 8 лютого відбулося розширене засідання Ради по культурі, присвячене підсумкам роботи клубних та бібліотечних установ Каховського району за 2012 рік.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                   докладніше



 

 

 

КОНТАКТНА ІНФОРМАЦІЯ:

Херсонська обл., м.Каховка

вул. К.Маркса 79

ТЕЛ. (05536) 2-11-23

E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду

www.kcrb.com.ua

 

 

 

 

fineworld.info

Новини сайту

МАСОВІ ЗАХОДИ

Анонс подій

*** 5.02 День інформації "Нові надходження" *** 12.02 Зустріч з учасниками бойових дій Афганістану "Афганістаном зранена душа" *** 13.02 Віртуальний муздрайв "Пісні Афгану" *** 14.02 Літературний вернісаж "Всьому початком є любов" *** 20.02 Засідання клубу "Мальви" "Секрет здоров'я та довголіття"(спілкування з цікавою людиною) *** 27.02 Засідання клубу "Свічадо" "Свята душа великих слів"(віршоване лото до 200-річчя з дня народження Т.Шевченко) *** 7.02;14.02;21.02;28.02 Перегляд ретрофільмів клубу "Ретросінема" *** На протязі місяця діють: -Виставка-репортаж "Афганістан-моя кривава рана" -Літературно-музична виставка "О, рідна мова ти моя, як любо ти звучиш..." -Виставка-релакс "Любов-найвища сила на Землі" ***

Наші web-проекти

Дослідження

"Бібліотека та читач у віртуальному просторі. Місце зустрічі"

Погода

Каховка

Опитування

Що для Вас є сучасна бібліотека?








Результати
You are here:
  • Skip to content