Бізнес CREDO

Український Католицький Університет та Львівська бізнес-школа (LvBS) підтримують європейські цінності та підходи, які розвивають відкриту та соціально-відповідальну бізнес-спільноту. Ми прагнемо сприяти розвитку візіонерів, які будуть проактивно будувати українське бізнес-середовище, з амбітними стратегічними цілями та розумінням потреб суспільства. Український католицький університет та бізнес-школа LvBS опираються на міжнародну практику, як основу до побудови освітньої інституції, з фокусом на особистісний розвиток кожного учасника програм та подій.

У 2011 році ми розпочали роботу над проектом «Бізнес та суспільство: взаємні виклики та впливи», який складається з ряду зустрічей в м.Києві у форматі «business talk» представників бізнесу з провідними мислителями та лідерами суспільної думки в українському та міжнародному середовищі.

Мета цього проекту - створити майданчик та започаткувати активний діалог щодо взаємодії бізнесу та суспільства, проаналізувати сучасні взаємні виклики та впливи, а в тривалішій перспективі - підсилити роль бізнесу у розвитку ключових суспільних процесів в країні.

Гостями попередніх зустрічей стали: ректор Українського католицького університету отець-доктор Борис Ґудзяк, відомий польський режисер Кшиштоф Зануссі, правозахисник, публіцист Мирослав Маринович, кардинал Любомир Гузар, історик та публіцист Ярослав Грицак, видавець та поет Іван Малкович.
 
Зустріч із Владикою Борисом (Ґудзяком)
Труднощі, які в Україні поглиблюються, - це велика нагода.
Читати далі...
Зустріч з Іваном Малковичем
Найкраща реклама вашого бізнесу - якісний продукт.
Читати далі...
Зустріч з Ярославом Грицаком
Український бізнес найгостріше відчуває потребу змінити правила гри.
Читати далі...
Зустріч з Блаженнішим Любомиром Гузаром
Будьте добрими бізнесменами, бо Україна потребує багатих людей, але чесних!
Читати далі...
Зустріч з Кшиштофом Зануссі
Прозорий тендер - це міра демократії. Доки питання про тендер буде вирішуватися по телефону, демократії не буде.
Читати далі...
Зустріч з Мирославом Мариновичем
Демократія як відповідальність.
Читати далі...
Зустріч з о.д-р Борисом Ґудзяком
Скільки коштує гідність?
Читати далі...