This version of the page http://zt.biznesoblast.com/zt/3794/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-02-09. The original page over time could change.
Житомирська область займає третє місце по виробництву молока після Вінницької і Полтавської - Житомир Бізнес-область
Закрити

Отримувати новини на електронну пошту

В закладки

РЕКЛАМА

Поиск работы в Житомире
Заведующий складом
Водитель
Кредитный специалист
Фармацевт
Персональный ассистент
работа исполнительным директором в Днепропетровске


Интернет реклама УБС

Житомирська область займає третє місце по виробництву молока після Вінницької і Полтавської

25.06.2013

За п’ять місяців поточного року всіма категоріями господарств області вироблено 236,2 тис. т молока (101,3% до минулого року) – це третій показник за об’ємом в державі (329,9 тис. т – Вінницька область, 294,5 тис. т – Полтавська область).


Про це повідомляє департамент агропромислового розвитку Житомирської облдержадміністрації.
За чисельністю поголів’я ВРХ (240,6 тис. гол.) по всіх категоріях господарств область посідає 5 місце, за чисельністю корів (133,3 тис. гол) – 6 місце в державі.
Згідно статистичних даних загальне виробництво валової продукції сільського господарства області за січень-травень 2013 року по всіх категоріях господарств складає 1 млрд. 128 млн. грн., що становить 102,4 % до відповідного періоду минулого року.
Обсяг виробництва продукції сільського господарства області на 1 особу становить 888 грн. За даним показником Житомирська область посідає 7 місце в державі.



повідомляє www.zhitomir.info/

Розповісти

назад

Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.

система комментування CACKLE
Погода, Новости, загрузка...

НОВІ КОМЕНТАРІ
РЕКЛАМА

Головні новини України і Світу.

Новини шоу бизнеса
Загрузка...
Загрузка...
Афіша фільмів на KINOafisha.ua

 

Loading...

Всі права захищено © biznesoblast, 2011. Передрук матеріалів для Інтернет-видань можливий лише за умови активного гіперпосилання на biznesoblast.com Зроблено web-студією "ZAVEL".