This version of the page http://zt.biznesoblast.com/zt/3788/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-02-09. The original page over time could change.
У Міністерстві інфраструктури зруйновану вщент дорогу Житомир-Бердичів обіцяють відремонтувати «повноцінно» - Житомир Бізнес-область
Закрити

Отримувати новини на електронну пошту

В закладки

РЕКЛАМА

Вакансии в Житомире
Портной
Грузчик
Начальник охраны
Сисадмин
Логист
работа фотографа в Одессе


Интернет реклама УБС

У Міністерстві інфраструктури зруйновану вщент дорогу Житомир-Бердичів обіцяють відремонтувати «повноцінно»

21.06.2013

«Укравтодор» для ліквідації ямковості максимально задіяв свої виробничі потужності і вже усунено вибоїни на більшості доріг. Однак, на окремих дорогах загального користування дорожники проводитимуть повне відновлення покриття.


Як інформує «Урядовий портал» з посиланням на Міністерстві інфраструктури України, про це під час «Години запитань до Уряду» у Верховній Раді 21 червня розповів Міністр інфраструктури України Володимир Козак.
«В цілому по дорогах загального користування роботи з ліквідації ямковості планується завершити до кінця червня, а в подальшому новоутворену ямковість ліквідовувати по мірі її виявлення», - поінформував Козак.
За словами Міністра, завершено ліквідацію ямковості на автомобільних дорогах загального користування державного значення у Криму, Дніпропетровській, Запорізькій, Луганській, Миколаївській, Полтавській, Сумській,  Харківській, Херсонській, Хмельницькій, Чернігівській областях та у Севастополі.
А на повністю зруйнованих через складні погодні умови, перевантаженість вагового транспорту та понаднормативні терміни експлуатації дорогах, дорожники виконують повноцінне відновлення покриття.
«На жаль, на значній протяжності дороги зруйновані до основи, і ямковий ремонт не допомагає. Тому на окремих ділянках доріг Житомир-Бердичів, Дніпропетровськ-Решетилівка, Стрий-Тернопіль-Кіровоград-Знам’янка та інших ми вже приступили до робіт з відновлення покриття», - повідомив Володимир Козак.
Як повідомляв Житомир.info, 12 червня директор департаменту промисловості облдержадміністрації Василь Сухораба заявляв, що дорогу від Житомира до Бердичева зроблять не гірше, ніж траса Київ-Чоп.


повідомляє www.zhitomir.info/

Розповісти

назад

Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.

система комментування CACKLE
Погода, Новости, загрузка...

НОВІ КОМЕНТАРІ
РЕКЛАМА

Головні новини України і Світу.

Новини шоу бизнеса
Загрузка...
Загрузка...
Афіша фільмів на KINOafisha.ua

 

Loading...

Всі права захищено © biznesoblast, 2011. Передрук матеріалів для Інтернет-видань можливий лише за умови активного гіперпосилання на biznesoblast.com Зроблено web-студією "ZAVEL".