This version of the page http://www.remmers.ua/6539.0.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-02-09. The original page over time could change.
історія

 

 

  • Home
  • Компанія
  • історія

ІСТОРІЯ

ІСТОРІЯ успіху. СИСТЕМНИЙ ПІДХІД

Становлення підприємства, на якому працювало лише декілька чоловік, в міцну стабільну структуру, працюючу в серйозному бізнесі - не випадковий результат якогось економічного дива. Таке перетворення - результат планомірної виробничо-комерційної діяльності із врахуванням трьох «констант успіху»: неперервність, інновація та міжнародний розвиток. Регулярний обмін професійною компетенцією з клієнтами на семінарах, передача ноу-хау підприємства партнерам у сфері приватного виробництва - все це вже в 50-і роки було включено в програму обслуговування клієнтів.

Вже на початку 60-х років системи продуктів прийшли на заміну окремим продуктам. Компанія раніше за інших оцінила значення сертифікованої системи гарантії якості та екологічної безпеки продукції.

1949   Заснування фірми «Реммерс». Організація незалежного збуту антисептиків для деревини, фарб та лакофарбового покриття..
     
1958   Заснування фірми AIDA Bautenschutz GmbH («Аїда Баутеншутц ГмбХ») - початок власного виробництва засобів для захисту деревини та споруд.
     
1960   Будівництво першої офісної споруди в області Пріггенбуш - першому документально зафіксованому промисловому районі Ленінгена.
     
1963   Фірма «Реммерс» розробляє продукт Aida Kiesol і успішно виводить його на ринок продуктів для гідроізоляції.
     
1968   Організація сучасної лінії виробництва дисперсійних фарб і антисептиків для деревини в комплексі з заправним комплексом та з виходом на залізницю.
     
1970   Перейменування в фірму Remmers Chemie GmbH & Co («Реммерс Хемі ГмбХ»). У Голландії починає роботу перша дочірня фірма Remmers Bouwchemie BV в м. Хоогевеен, Голландія.
     
1977   Створення представництва в Хайдельберзі як єдиного центру організації навчання та збуту для Південної Німеччини.
     
1989   Торговельний обіг вперше досягає майже 100 млн. марок, у фірмі працює 500 чоловік. Здійснюються значні інвестиції у сферу охорони навколишнього середовища, в відкриття нових науково-дослідних центрів, у розробку технологій із застосування та консультування клієнтів. Розширення можливостей щодо освіти та підвищення кваліфікації.
     
1992   Заснування фірми «Remmers Baustofftechnik AG».
     
1994   Запуск виробничої лінії Remmers Baustofftechnik GmbH з виробництва сухих будівельних сумішей в Бад Дюбене під Лейпцигом, найбільші інвестиції в історії фірми.
     
1996   Заснування IBB - Інституту зі збереження будівельних конструкцій і захисту пам'ятників (сьогодні - Академія Бернхарда Реммерса) як центру підвищення кваліфікації по виробничим питанням, проектуванню та реалізації продукції.
     
1997   Центр обслуговування клієнтів в Ленінгені відкриває свої двері для відвідувачів.
     
1990-99   Міжнародний розвиток: створення дочірніх підприємств в Бельгії, Англії, Сінгапурі, Китаї, Польщі, Латвії, Чехії, Франції, Угорщині та Росії.
     
2000   Присуджується перша нагорода імені Бернхарда Реммерса за особливі заслуги у справі збереження пам'яток.
     
2005   Досягнутий новий рекорд торговельного обігу - 143 мільйони євро.
     
2006   Новий імідж марки «Реммерс» і підприємства.
     
2007   Відкриття дочірньої фірми ТОВ "Реммерс-Україна".