This version of the page http://od.biznesoblast.com/od/3766/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-02-09. The original page over time could change.
Одеські чиновники приборкають апетит перевізників на 7-му кілометрі - Одеса Бізнес-область
Закрити

Отримувати новини на електронну пошту

В закладки

РЕКЛАМА

Работа в Одессе
Помощник директора
Бухгалтер по учету основных средств
Менеджер по работе с клиентами
Сметчик
Менеджер по продаже сантехники
продавец


Интернет реклама УБС

Одеські чиновники приборкають апетит перевізників на 7-му кілометрі

27.06.2013

Вартість проїзду в маршрутках, які пов’язують Одесу з ринком «7-й кілометр», може значно знизитися.


Про це в ході прес-конференції розповів начальник управління морегосподарського комплексу, транспорту та зв’язку Одеської облдержадміністрації Олександр Ілько.
За його словами, привід перерахувати тарифи з’явився внаслідок того, що відтепер організацією перевезень на маршрутах, що зв’язують різні райони міста і населені пункти за його межами будуть займатися не міські, а обласна влада. Це торкнеться, зокрема, маршруток, що пов’язують місто з ринком «7-й кілометр».
«Економічні розрахунки показали, що є можливість не тільки зберегти наявну вартість проїзду, але й істотно знизити її», - заявив Олександр Ілько.
За його словами, найближчим часом в ОДА проведуть новий конкурс на визначення нових операторів приміських маршрутів, і не виключено, що нові перевізники будуть працювати вже за новими цінами, які знизяться на суму від 50 копійок до 1 гривні.


повідомляє www.048.ua/

Розповісти

назад

Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.

система комментування CACKLE
Погода, Новости, загрузка...

НОВІ КОМЕНТАРІ
РЕКЛАМА

Головні новини України і Світу.

Новини шоу бизнеса
Загрузка...
Загрузка...
Афіша фільмів на KINOafisha.ua

 

Loading...

Всі права захищено © biznesoblast, 2011. Передрук матеріалів для Інтернет-видань можливий лише за умови активного гіперпосилання на biznesoblast.com Зроблено web-студією "ZAVEL".