This version of the page http://uz.biznesoblast.com/uz/4154/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-02-08. The original page over time could change.
Погода на 9 січня - Закарпаття. Бізнес-область
Закрити

Отримувати новини на електронну пошту

В закладки

РЕКЛАМА

Пошук роботи в Ужгороді
Web programmer
Менеджер по роботі з клієнтами
Адміністратор інтернет магазину
Веб програміст
Директор з реклами
работа для менеджера по страхованию в Харькове


Интернет реклама УБС

Погода на 9 січня

09.01.2014

Третій день Різдва на Закарпатті. Яким він буде? 


Як повідомили Karpatnews.in.ua у Закарпатському обласному гідрометеоцентрі, сьогодні в регіоні очікується хмарна погода, без істотних опадів. В першій половині дня місцями туман, мряка. Вітер південно-східний 5-10, на високогірї подекуди 15-20 м/с. Температура повітря 3-8°, в горах місцями 0-2° тепла. Вночі погоду Закарпаття визначала північна периферія антициклону. Спостерігалась хмарна погода, без істотних опадів. Місцями відмічався туман з видимістю 200-500, в окремих пунктах 50 м. Вітер південний 5-10, на високогірї подекуди пориви до18 м/с. Температура повітря 0-5° тепла. Вдень вплив антициклону збережеться. Прогноз на день: Хмарна погода, без істотних опадів. В першій половині дня місцями туман, мряка. Вітер південно-східний 5-10, на високогірї подекуди 15-20 м/с. Температура повітря 3-8°, в горах місцями 0-2° тепла. В Ужгороді 5-7° тепла. Автошляхи: Без істотних опадів. В першій половині дня місцями туман, мряка. Видимість добра, в тумані місцями 200-500 м.

 

karpatnews.in.ua 

Розповісти

назад

Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.

система комментування CACKLE
Погода, Новости, загрузка...

НОВІ КОМЕНТАРІ
РЕКЛАМА

 Головні новини України і Світу.

Новини шоу бизнеса
Загрузка...
Загрузка...
Афіша фільмів на KINOafisha.ua
Loading...

Всі права захищено © biznesoblast, 2011. Передрук матеріалів для Інтернет-видань можливий лише за умови активного гіперпосилання на biznesoblast.com Зроблено web-студією "ZAVEL".