This version of the page http://rv.biznesoblast.com/rv/4382/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-02-08. The original page over time could change.
25 січня кастинг шоу "Розсміши коміка" у Рівному - Рівне. Бізнес-область
Закрити

Отримувати новини на електронну пошту

В закладки

РЕКЛАМА

Пошук роботи в Рівному
Завідувач складом
Розкрійник
Диспетчер
Керівник відділу персоналу
Фінансист
акушер работа Днепропетровск


Интернет реклама УБС

25 січня кастинг шоу "Розсміши коміка" у Рівному

14.01.2014

Рівнян, які вміють і люблять жартувати, запрошують спробувати свої сили на кастингу популярного телешоу "Розсміши коміка", яке виходить в ефірі телеканалу "1+1". 


Кастинг відбудеться 25 січня 2014 року за адресою: м.Рівне, вул.Міцкевича, 32 (готель "Мир"). Рекламні оголошення про проведення кастингу з’явились днями у місті.

Як нагадує сайт телеканалу "1+1", "Розсміши коміка" - народна розважальна програма, в якій будь-яка людина, що володіє комічним талантом, має можливість заробити непогані гроші. Розсмішити свого знайомого або родича - це одна справа, а от змусити сміятися людину, яка все своє життя професійно займається гумором - таке завдання по зубах далеко не кожному… Зате того, кому вдасться розсмішити Євгена Кошевого і Володимира Зеленського, чекає солідна грошова винагорода!

Шоу "Битва хорів": переміг хор, у якому співає рівнянин [Фото+Відео]

За правилами, виступ кожного учасника проходить у п’ять етапів. Кожен етап триває всього одну хвилину. Якщо після проходження будь-якого з етапів претендентові вдалося розсмішити коміків або хоча б викликати у них легку посмішку, він має можливість відмовитися від подальшої боротьби і забрати свій поточний виграш в одну, п’ять, десять або двадцять тисяч гривень. Ті, хто ризикнуть, і будуть боротися до кінця, отримають можливість заробити цілих п’ятдесят тисяч гривень. Але у випадку якщо по закінченню хвилини коміки залишилися холоднокровні, учасник покидає проект ні з чим.

А бажаючим краще підготуватись до кастингу пропонуємо переглянути один із випусків телешоу "Розсміши коміка"!

 

 ogo.ua

Розповісти

назад

Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.

система комментування CACKLE
Погода, Новости, загрузка...

НОВІ КОМЕНТАРІ
РЕКЛАМА

Головні новини України і Світу.

Новини шоу бизнеса
Загрузка...
Загрузка...
Афіша фільмів на KINOafisha.ua
Loading...

Всі права захищено © biznesoblast, 2011. Передрук матеріалів для Інтернет-видань можливий лише за умови активного гіперпосилання на biznesoblast.com Зроблено web-студією "ZAVEL".