This version of the page http://pon.org.ua/novyny/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-02-08. The original page over time could change.
Новини » Профспілка працівників освіти і науки України
 
 
 

Спеціальні тарифи для викладачів, вчителів, студентів та учнів
 
«    Лютий 2014    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
 
 
 
 

Головна » Новини

Затвердження норм часу для планування і обліку навчальної роботи науково-педагогічних та педагогічних працівників: громадське обговорення
Вчора, 14:14
    Запрошуємо до громадського обговорення проекту наказу Міністерства освіти і науки України «Про затвердження норм часу для планування і обліку навчальної роботи та переліків основних видів методичної, наукової й організаційної та виховної роботи педагогічних і науково-педагогічних працівників вищих навчальних закладів».
    
Категорія: Новини, Робочий час Детальніше
 
Студентський гуртожиток: обговорення проекту
Вчора, 10:43
    Запрошуємо до громадського обговорення розробленого Міністерством освіти і науки України проекту Положення про учнівський та студентський гуртожиток професійно-технічного та вищого навчального закладу.
    Проектом Положення передбачається встановлення порядку функціонування студентських містечок і гуртожитків професійно-технічних та вищих навчальних закладів, визначачення порядку надання житлової площі в гуртожитках, умов проживання, затвердження Правил внутрішнього розпорядку.
Категорія: Новини, Офіційні документи та повідомлення, Студентські питання Детальніше
 
Звернення ЦК Профспілки до Глави держави
6 лютого 2014
    Подаємо для інформування звернення президії ЦК Профспілки працівників освіти і науки України до Президента України з приводу необхідності забезпечення з 1 січня 2014 року встановлення розміру посадового окладу працівника І тарифного розряду Єдиної тарифної сітки не нижче мінімальної заробітної плати, як це передбачено статтею 6 Закону України «Про оплату праці» та статтею 96 Кодексу законів про правцю України.
Категорія: Новини, Звернення, заяви, виступи керівників ЦК Детальніше
 
Співчуття з приводу тяжкої втрати
6 лютого 2014
    Центральний комітет Профспілки працівників освіти і науки України висловлює щирі і глибокі співчуття сім’ям, педагогічному колективу Біланівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів у зв’язку із загибеллю учителів та учня цієї школи під час жахливої автокатастрофи у Сумській області.
Категорія: Новини Детальніше
 
Розмір мінімальної заробітної плати: позиція профспілок
3 лютого 2014
    В основу державної соціальної політики покладено ідею соціальних мінімумів: прожитковий мінімум, мінімальна зарплата, мінімальна пенсія, академічна стипендія. При цьому профспілки наголошують, що розміри цих мінімумів не відповідають суспільним потребам сьогодення і є значно заниженими.
    Спільний представницький орган об’єднань профспілок на національному рівні постійно працює над питанням визначення розміру мінімальної заробітної плати.

Категорія: Новини, Гарантії та пільги Детальніше
 
Обчислення пенсій у 2014 році та показники середньої зарплати, які застосовуються для розрахунку пенсії
31 січня 2014
    Відповідно до ст. 40 Закону України «Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування» пенсії обчислюються із застосуванням середньої заробітної плати (доходу) в середньому на одну застраховану особу в Україні, з якої сплачено страхові внески, за три календарні роки, що передують року звернення за призначенням пенсії.
    При призначенні пенсій у 2013 році застосовувався усереднений показник заробітної плати в країні за 2010 – 2012 р.р., який становив 2368,70 грн.
Категорія: Новини, Пенсійне забезпечення Детальніше
 
Профспілкові питання вимагають спільних рішень
30 січня 2014
    Головним питанням порядку денного засідання Президії Федерації профспілок України, що стала поточна ситуація та дії ФПУ на сучасному етапі.
    Учасники засідання підкреслювали, що в цих умовах потрібна Національна платформа соціального партнерства, яка має базуватися на відмові від політики дешевої робочої сили шляхом адекватного розподілу результатів праці між власником, державою і працівником, взаємозв’язку економічного і соціального результатів.
Категорія: Новини Детальніше
 
Щодо отримання матеріального забезпечення застрахованим особам
30 січня 2014
    Доводимо до відома членських організацій лист Виконавчої дирекції КМВ Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності щодо забезпечення своєчасного призначення та отримання матеріального забезпечення застрахованим особам для врахування в роботі комісій соціального страхування на підприємств.
Категорія: Новини, Соціальне страхування Детальніше
 
Відповідь парламентського комітету на спільне звернення освітян і медиків
29 січня 2014
    У Комітеті Верховної Ради України з питань соціальної політики та праці розглянуто спільне звернення Центрального комітету Профспілки працівників освіти і науки України та Профспілки працівників охорони здоров’я України щодо забезпечення трудових прав та гарантій працівників цих галузей при затвердженні Закону України «Про Державний бюджет України на 2014 рік», зокрема, необхідності підвищення з 1 січня 2014 року розмірів мінімальної заробітної плати та посадового окладу працівника першого тарифного розряду Єдиної тарифної сітки.
Категорія: Новини, Офіційні документи та повідомлення Детальніше
 
Обережно! Знижується температура повітря!
29 січня 2014
    Метеорологи прогнозують різкі температурні стрибки й морози. Саме тому лікарі застерігають від переохолоджень та наполегливо просять дбати за своє самопочуття.
    Холод згубно впливає у першу чергу на дрібні кровоносні судини людини, особливо на кінцівках. Судини інстинктивно звужуються, щоб зберегти тепло.
Категорія: Новини Детальніше
 

 
Ініціатива Інтернаціоналу Освіти

Всеукраїнські профспілки – Президенту України: критична ситуація в оплаті праці
Студентський гуртожиток: обговорення проекту
Звернення ЦК Профспілки до Глави держави
Питання оплати праці в бюджеті 2014
Відповідь парламентського комітету на спільне звернення освітян і медиків

 
 
 
 





Погода
Погода у Києві

волог.:

тиск:

вітер:

 
       Профспілка працівників освіти і науки України © 2009-2013