This version of the page http://lg.biznesoblast.com/lg/3715/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-02-08. The original page over time could change.
У Луганську підприємці збанкрутували, щоб сховатися від податків - Луганськ Медіа-компанія
Закрити

Отримувати новини на електронну пошту

В закладки

РЕКЛАМА

Трудоустройство в Луганске
Менеджер по логистике
Руководитель отдела продаж
Инженер
Проектировщик
Веб разработчик
работа арт директор Одесса


Интернет реклама УБС

У Луганську підприємці збанкрутували, щоб сховатися від податків

26.06.2013

Оперативниками Головного управління Міндоходов в Луганській області викрито керівників луганської фірми, які вирішили штучно довести власне підприємство до банкрутства.


Таким чином вони хотіли уникнути відповідальності перед кредитором - не повертати йому 2,7 млн. грн., - Повідомили 0642 у прес-службі ГУ Міндоходов в Луганській області.
За інформацією відомства, з метою штучного банкрутства керівники підприємства уклали завідомо збиткову угоду з іншого луганської фірмою. Такі протиправні дії унеможливили погасити кредит і привели підприємство до банкрутства.
Досудове розслідування цієї справи триває.


повідомляє www.0642.ua/

Розповісти

назад

Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.

система комментування CACKLE
Погода, Новости, загрузка...

НОВІ КОМЕНТАРІ
РЕКЛАМА

Головні новини України і Світу.

Новини шоу бизнеса
Загрузка...
Загрузка...
Афіша фільмів на KINOafisha.ua

 

Loading...

Всі права захищено © biznesoblast, 2011. Передрук матеріалів для Інтернет-видань можливий лише за умови активного гіперпосилання на biznesoblast.com Зроблено web-студією "ZAVEL".