This version of the page http://kh.biznesoblast.com/kh/4574/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-02-08. The original page over time could change.
Наприкінці січня почнуть оформляти закордонні паспорти - Харків Бізнес-область
Закрити

Отримувати новини на електронну пошту

В закладки

РЕКЛАМА

Головні новини України і Світу.

 

Працевлаштування в Харкові
Менеджер з туризму
Брокер
Помічник кухаря
Фотомодель
Завідувач складом
работа врач вертебролог киев


Интернет реклама УБС

Наприкінці січня почнуть оформляти закордонні паспорти

10.01.2014

З кінця січня у трьох територіальних відділеннях Центру надання адміністративних послуг


     З кінця січня у трьох територіальних відділеннях Центру надання адміністративних послуг міста Харкова почнуть оформляти закордонні паспорти. Про це 9 січня, повідомила заступник директора Департаменту підприємництва та споживчого ринку - начальник управління підприємництва та дозвільних процедур Ірина Синицька.

 

      За її словами, приймати відповідні заявки і видавати закордонні паспорти харків’янам будуть у Київському, Ленінському та Орджонікідзевському відділеннях ЦНАП. Звертатися до центрів за цією послугою зможуть жителі всіх районів міста. «Терміни оформлення закордонних паспортів суворо регламентовані законом, тому ми їх, звісно, будемо чітко дотримуватися. В цілому ж ця послуга стане більш доступною і зручною для харків’ян», - зазначила Ірина Синицька.

 

 

city.kharkov.ua

Розповісти

назад

Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.

система комментування CACKLE

Погода, Новости, загрузка...

НОВІ КОМЕНТАРІ
РЕКЛАМА

Головні новини України і Світу.

Новини шоу бизнеса
Загрузка...
Загрузка...
Афіша фільмів на KINOafisha.ua
Loading...

Всі права захищено © biznesoblast, 2011. Передрук матеріалів для Інтернет-видань можливий лише за умови активного гіперпосилання на biznesoblast.com Зроблено web-студією "ZAVEL".