This version of the page http://ck.biznesoblast.com/ck/3765/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-02-08. The original page over time could change.
12 осіб притягли до відповідальності через випадки травматизму в установі - Черкаси Бізнес-область
Закрити

Отримувати новини на електронну пошту

В закладки

РЕКЛАМА

Работа в Черкассах
Hr-менеджер
Корреспондент
Грузчик
Врач
Региональный менеджер
робота ревизора в Донецке


Интернет реклама УБС

12 осіб притягли до відповідальності через випадки травматизму в установі

27.06.2013

Прокуратура області провела перевірку щодо додержання Закону України «Про охорону праці» в територіальному управлінні Державної служби гірничого нагляду та промислової безпеки України в Черкаській області.


Установлено, що службові особи вказаної установи не забезпечили виконання вимог зазначеного законодавства – не контролювали стан охорони праці на піднаглядних підприємствах.
Унаслідок цього зросла кількість випадків виробничого травматизму, зокрема зі смертельними наслідками.
За результатом перевірки на усунення порушень законодавства прокуратурою області на адресу керівництва територіального управління внесено подання, яке розглянуто та задоволено. 12 посадових осіб притягнуто до дисциплінарної відповідальності, інформують у прес-службі прокуратури області.


повідомляє procherk.info/

Розповісти

назад

Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.

система комментування CACKLE
Погода, Новости, загрузка...

НОВІ КОМЕНТАРІ
РЕКЛАМА

Головні новини України і Світу.

Новини шоу бизнеса
Загрузка...
Загрузка...
Афіша фільмів на KINOafisha.ua

 

Loading...

Всі права захищено © biznesoblast, 2011. Передрук матеріалів для Інтернет-видань можливий лише за умови активного гіперпосилання на biznesoblast.com Зроблено web-студією "ZAVEL".