This version of the page http://uz.biznesoblast.com/uz/4165/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-02-07. The original page over time could change.
6-ий рік на Закарпатті шукають диво-дитину - Закарпаття. Бізнес-область
Закрити

Отримувати новини на електронну пошту

В закладки

РЕКЛАМА

Робота в Ужгороді
Медичний представник
Менеджер зі страхування
Кардіолог
Менеджер по роботі з клієнтами
Регіональний директор
работа начальник СТО в Одессе


Интернет реклама УБС

6-ий рік на Закарпатті шукають диво-дитину

15.01.2014

На Закарпатті шукають диво-дитину! 6-ий рік поспіль діє всеукраїнська премія, метою якої є пошук малечі, котра має досягнення у різних галузях. До участі запрошуються діти віком від 3 до 13 років. 


Визначати диво-чадо будуть у 5-ти номінаціях: найрозумніший, найбільш творчий та спортивний, найдивовижніший та найгероїчніший. Щодо останньої номінації, то її ввели, аби показати, що навіть найменші діти можуть робити героїчні вчинки. На Закарпатті взяти участь у премії охочих поки що немає, проте у державній службі з надзвичайних ситуацій закликають долучитися до конкурсу, адже наш край багатий на талановитих дітей.

Говорить Наталія БАТИР, речник ДСНС Закарпатської області

 

clipnews.info 

Розповісти

назад

Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.

система комментування CACKLE
Погода, Новости, загрузка...

НОВІ КОМЕНТАРІ
РЕКЛАМА

 Головні новини України і Світу.

Новини шоу бизнеса
Загрузка...
Загрузка...
Афіша фільмів на KINOafisha.ua
Loading...

Всі права захищено © biznesoblast, 2011. Передрук матеріалів для Інтернет-видань можливий лише за умови активного гіперпосилання на biznesoblast.com Зроблено web-студією "ZAVEL".