This version of the page http://lg.biznesoblast.com/lg/3703/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-02-07. The original page over time could change.
Транспортна мережа Луганська позбудеться 14 маршрутів - Луганськ Медіа-компанія
Закрити

Отримувати новини на електронну пошту

В закладки

РЕКЛАМА

Поиск вакансий в Луганске
Провизор фармацевт
Администратор сайта
Web мастер
Менеджера по продаже
Php programmer
вакансии трейдера в Донецке


Интернет реклама УБС

Транспортна мережа Луганська позбудеться 14 маршрутів

19.06.2013

Проект нової транспортної мережі Луганська передбачає скорочення 14 маршрутів з 55 наявних. Про це під час брифінгу 19 червня розповів виконуючий обов’язки начальника управління транспорту та зв’язку Луганської міської ради Андрій Когут, передає кореспондент CXID.info.


«14 маршрутів з транспортної мережі міста не обслуговується. Маршрутні таксі як прив’язаний до пасажиропотоку та економіці вид перевезень чітко реагує на зміну ринкової ситуації. Там, де впав пасажиропотік, де перестали користуватися послугами цього виду транспорту луганчани, перевезення поступово припинилися. Ще в 2006-2007 році на цих маршрутах у тому числі, не кажучи вже про більш рентабельних, люди стояли в черзі. Це неприємний дзвіночок в плані економічної ситуації в нашому місті. 140 машин практично не є затребуваними », - повідомив Андрій Когут.
За його словами, склалася неблагополучна ситуація, тому влада ухвалила рішення втрутитися в існуючу маршрутну мережу:
«Є таке поняття як категорії маршрутів, які відображають рух, пасажиропотік і почасти рентабельність. Потрапляють до числа виключаються маршрути, на які було передбачено мало автобусів, практично немає пасажирів, ті, які не викликають у перевізників ніякого інтересу. Під скорочення потраплять маршрути № 102, 114, 127, 136а, 153, 154. Під питанням маршрути № 104, 108, 115, 121, 125, 157, 188 ».
Скоротять на цих маршрутах тільки автобуси, що працюють в режимі маршрутного таксі, так звані «соціальні» залишать.
«Ми не можемо просто так викинути маршрути. Частина з них - маршрути сезонні, наприклад, № 104, 125. Зараз вони везуть більше виручку, ніж проходять через центр міста », - підкреслив Андрій Когут.
Нагадаємо, управління транспорту та зв’язку Луганської міської ради розробило проект модернізації маршрутної мережі, який повинен вирішити основні проблеми з транспортом у місті.



повідомляє cxid.info/

Розповісти

назад

Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.

система комментування CACKLE
Погода, Новости, загрузка...

НОВІ КОМЕНТАРІ
РЕКЛАМА

Головні новини України і Світу.

Новини шоу бизнеса
Загрузка...
Загрузка...
Афіша фільмів на KINOafisha.ua

 

Loading...

Всі права захищено © biznesoblast, 2011. Передрук матеріалів для Інтернет-видань можливий лише за умови активного гіперпосилання на biznesoblast.com Зроблено web-студією "ZAVEL".