This version of the page http://www.khmelnytsky.com/index.php?limitstart=240 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-02-07. The original page over time could change.
Хмельницька міська рада | Виконавчий комітет | Головна
    

Центр надання адміністративних послуг
офіційний сайт

Офіційний сайт
Єдиної інформаційної мережі комунальних платежів та ЖКГ 

Developed by JoomVision.com
  • Звернення громадян
  • Зразки заяв
  • Доступне та соціальне житло
  • Доступ до публічної інформації
  • Система управління якістю
  • Реєстри послуг
Developed by JoomVision.com
  • Головна
  • Наше місто
  • Виконавчі органи
  • Структурні підрозділи
  • Бюджет міста
  • Стратегія розвитку
  • Соціально-економічний стан та звіти
  • Міський комітет з економічних реформ
  • Генеральний план
  • ДЛЯ БІЗНЕСУ
  • Міські програми
  • Громадська рада
  • Державні закупівлі
  • Архітектура і землеустрій
  • Транспорт та зв'язок
  • Освіта
  • Охорона здоров'я
  • Соціальний захист
  • Цивільний захист та охорона праці
  • Культура та туризм
  • Молодь та спорт
  • Адміністративна комісія
  • Служба зайнятості
  • Казначейська служба інформує
  • Статистика інформує
  • Міліція інформує
  • Архівний відділ
  • Міста-побратими
  • Тарифи
  • Енергозбереження
  • Про сайт


Про головне

  

 

 Подайте пропозицію чи скаргу щодо життєдіяльності міста 

 

Розрахуватись за спожиті послуги – обов’язок кожного!

 

 

Увага!

04.03.2014 року, о 12.00, відбудеться земельний аукціон з продажу права оренди земельних ділянок  

 

 

Написати листа міському голові

Ви маєте можливість подати пропозицію або скаргу міському голові, заповнивши приведену нижче форму:
Email:
Тема:
Текст:
Анти-СПАМ:15+7=?

Пошук по сайту

 
 

Опитування

Що б Ви хотіли додати у проект розвитку парку ім. М.Чекмана?
 


РЕМ повідомляє
Понеділок, 16 грудня 2013, 14:55
У зв’язку із заміною опор 17 грудня з 9.00 до 17.00 буде відсутня електроенергія на вулиці Збарського.
Цього ж дня з 9.00 до 17.00 у зв'язку із чисткою траси від гілля дерев буде призупинено електропостачання вулиць Кутузова, Пілотської, Госпітальної, Гайдара, Винниченка, Чайковського, Чорновола, Східної, Корольова та провулків Панфілова, Винниченка, Індустріального, Госпітального, Корольова.
Також з 9.00 до 13.00 в зв’язку із проведенням ремонтних робіт на трансформаторній підстанції буде відсутня електроенергія на вулицях Короленка, Лановій, Сковороди, Лікарняній, 3/1, 9/2 та в провулку Раскової. А від 13.00 до 15.00 - за адресами: Сковороди, 9/1, 9/2,9/3, 11, 8.
З цієї ж причини з 10.00 до 11.00 не буде постачатись електрична енергія до будинків за адресами: вул. Паркова, 6/2, 5-65.
Детальніше...
 
У 2014 році Міндоходів не перевірятиме малий та середній бізнес
Понеділок, 16 грудня 2013, 09:07
Мораторій на перевірки малого та середнього бізнесу буде подовжено у 2014 році. Про це заявив Міністр доходів і зборів України Олександр Клименко сьогодні, 11 грудня, під час зустрічі з більше ніж 400 підприємцями та експертами, присвяченій обговоренню питань спрощеної системи оподаткування.
„Мораторій на перевірки малого та середнього бізнесу буде подовжено. Ця ініціатива була висунута бізнесом, і ми її підтримали. Впевнений, що цей крок надасть підприємцям, які працюють на спрощеній системі оподаткування, стимули для зростання та розвитку, що, у свою чергу, сприятиме збільшенню відрахувань до бюджету”, – наголосив Олександр Клименко.
Детальніше...
 
Прикордонна академія відсвяткувала 21-й день народження
Понеділок, 16 грудня 2013, 08:59

З нагоди 21-ї річниці від дня заснування Національної академії Державної прикордонної служби України ім. Б. Хмельницького в клубі навчального закладу відбулися урочисті заходи. Із святковою подією керівників, викладацько-професорський склад, курсантів, студентів  та гостей свята від імені міського голови Сергія Мельника привітав його заступник Анатолій Нестерук.

Детальніше...
 
План заходів департаментів, управлінь та відділів Хмельницької міської ради на січень 2014 року
П'ятниця, 13 грудня 2013, 22:56
Детальніше...
 
План заходів департаментів, управлінь та відділів Хмельницької міської ради на період з 16 до 22 грудня 2013 року
П'ятниця, 13 грудня 2013, 22:54
Детальніше...
 
На сесії міської ради депутати перерозподілили бюджетні кошти та погодили інвестиційні програми теплопостачальним підприємствам міста
П'ятниця, 13 грудня 2013, 15:23
На порядок денний позачергової тридцять першої сесії міської ради, яку провів міський голова Сергій Мельник, було винесено три питання, що потребували невідкладного розгляду. Для роботи у пленарному засіданні зареєструвалось 40 депутатів. Оскільки проекти рішень на засідання постійних комісій попередньо не виносились депутати підтримали пропозицію провести цю процедуру шляхом обговорення під час засідання сесії.
Детальніше...
 
Кардинальних змін у медичному обслуговуванні мешканців мікрорайону Гречани не відбудеться - роз’яснюють фахівці управління охорони здоров’я
П'ятниця, 13 грудня 2013, 14:04
У місті Хмельницькому поряд з державними закладами охорони здоров’я злагоджено працювали і заклади, так званої, відомчої охорони здоров’я. Впродовж багатьох десятиліть, традиційно, населення, яке проживає в мікрорайоні «дальніх Гречан», обслуговувалось лікарями державного закладу «Вузлова лікарня станції Гречани Південно-Західної залізниці». З часом потужність закладів охорони здоров’я міста дозволила, відповідно до законодавства, обслуговувати все населення міста. Відбулися зміни в організації надання медичної допомоги залізничникам і обслуговування, так званого, «приписного» населення стало не таким актуальним. Певні питання щодо обслуговування жителів міста, особливо тих категорій, які перебувають на диспансерному обліку, які мають пільги, обслуговування вагітних та дітей загострились в 2011-2012 роках. У цей період поліклініки міста стали обслуговувати онкологічних хворих, а лікарня станції не мала ліцензії на провадження діяльності, пов’язаної з обігом наркотичних засобів, психотропних речовин та прекурсорів. Тому було прийнято рішення, що населення міста, яке не має страхового полісу залізниці, (а це більш як 8 тисяч осіб), будуть переведені на обслуговування в Хмельницьку міську поліклініку № 1. Таким чином покращивши надання первинної медико-санітарної допомоги, доступність та якість медичної послуги. Варто зазначити, що для самих мешканців мікрорайону дальні Гречани кардинальних змін не відбудеться, тому що лікарі первинної ланки будуть працювати в амбулаторії, яка буде розташована на території і в приміщеннях залізничної лікарні.
Детальніше...
 
У Хмельницькому вшанували «ліквідаторів» аварії на Чорнобильській АЕС
П'ятниця, 13 грудня 2013, 13:06
Напередодні Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській атомній електростанції відбулось покладання вінків та квітів до пам’ятного знаку “Героям Чорнобиля – пожежним”, що на вулиці Героїв Чорнобиля, 1/1, та до пам’ятника “Героям та жертвам Чорнобиля”, розташованого на розі вулиць Кам’янецької та Прибузької. Від влади міста квіти до пам'ятників поклав Хмельницький міський голова Сергій Мельник.
Вшанувати учасників ліквідації Чорнобильської катастрофи прийшли також представники громадських організацій, хмельничани, які постраждали внаслідок аварії на ЧАЕС, громадськість міста.
Детальніше...
 
Працівники ЖЕКів за минулий тиждень засклили майже 90 м.кв. вікон у житлових будинках
П'ятниця, 13 грудня 2013, 11:54
Для утримання в належному стані житлового фонду та прибудинкових територій працівники житлово-експлуатаційних контор міста за минулий тиждень, від 5 до 11 грудня, виконали такі основні види та обсяги робіт:
ЖЕК-1
Замінено 5 вентилів на системах холодного водопостачання – вул. Вишнева, 135, вул. Проскурівського підпілля, 84/1, 115/1, вул. Кам’янецька, 45, 52.
Засклено 8,8 м2 вікон на сходових клітках – вул. Курчатова, 1В, 2/1Б, 1Г.
Детальніше...
 
Міський голова привітав працівників господарського суду із професійним святом
П'ятниця, 13 грудня 2013, 10:14
Напередодні відзначення Дня працівників суду міський голова Сергій Мельник привітав колектив господарського суду Хмельницької області із професійним святом. Урочисті заходи відбулися в актовій залі господарського суду.
Вітаючи присутніх Сергій Іванович подякував за допомогу та плідну співпрацю, адже завдяки спільним зусиллям вдається захищати інтереси громади.
"Дякуючи вашому професійному підходу до справи вдається приймати виважені та вірні рішення", - наголосив міський голова.
Детальніше...
 
Нове призначення
П'ятниця, 13 грудня 2013, 10:14
На посаду директора Хмельницької міської централізованої бібліотечної системи з 30 грудня 2013 року призначено Козицьку Тамару Степанівну. Відповідне розпорядження підписав міський голова Сергій Мельник.
Тамара Козицька народилася у 1969 році в місті Хмельницькому. Першу вищу освіту отримала у Хмельницькому технологічному інституті. Диплом магістра за спеціальністю «Документознавство та інформаційна діяльність» з кваліфікацією «документознавець, менеджер інформаційно-аналітичних структур, викладач спеціальних дисциплін» здобула після закінчення Національної академії керівних кадрів культури і мистецтв. Від 1995 року працює на бібліотечній ниві. 
До призначення директором Хмельницької міської централізованої бібліотечної системи тривалий час обіймала посаду заступника директора бібліотеки з автоматизації бібліотечних процесів.
Детальніше...
 
Бажаєте добровільно сплатити єдиний внесок - укладіть договір
П'ятниця, 13 грудня 2013, 08:46
Чинним законодавством визначено коло платників, які мають право на добровільну сплату єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.
Такі платники подають до органу доходів і зборів за місцем проживання відповідну заяву в порядку та за формою встановленою Міндоходів України, за погодженням з Пенсійним фондом та фондами загальнообов’язкового державного соціального страхування.
Орган доходів і зборів, що отримав заяву про добровільну участь у системі загальнообов’язкового державного соціального страхування, має право перевіряти викладені в заяві відомості та вимагати від особи, яка подала заяву, документи, що підтверджують зазначені відомості.
Детальніше...
 
Більше статей...
  • Хмельницький муніципальний естрадно - духовий оркестр запрошує шанувальників музики на святковий концерт
  • Служба у справах дітей інформує
  • РЕМ повідомляє
  • Відбулося засідання виконкому
  • Комунальні підприємства готують місто до новорічних свят
  • Виставку творчих робіт найяскравіших фотохудожників Хмельницького відкрито у музеї-студії фотомистецтва
  • Інформаційно-аналітична радіопрограма "Влада і громада" - в ефірі щосереди
  • Зміни в законодавстві України
  • Підприємства з позитивною податковою історією з 2014 року отримають можливість проходити прискорену процедуру відшкодування ПДВ
  • РЕМ повідомляє
  • Працівники суду приймають вітання з нагоди професійного свята
  • Ще один пункт вільного доступу до Інтернет відкриють у бібліотеці для дітей
  • Комунальники працюють у посиленому режимі та докладають всіх зусиль для очищення міста від снігу
  • Заощадити час дозволить перехід до сучасної форми звітності - через Інтернет
  • Головний документ громадянина України юним хмельничанам урочисто вручив міський голова
  • Відбулося підсумкове засідання міської міжвідомчої координаційно-методичної ради
  • РЕМ повідомляє
  • «Просвіта – наша доля»
<< Початок < Попередня 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Наступна > Кінець >>

Сторінка 21 з 143
Сертифіковано в Україні

 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02