This version of the page http://pjs.com.ua/ua.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-02-05. The original page over time could change.
ua

Про компанію


Корпорація «Познякижилбуд»  самостійно проектує, будує, реалізує і експлуатує житлові комплекси підвищеного комфорту.


Сьогодні багато зроблено для того, щоб столиця України стала сучасним європейським містом, не втративши при цьому своєї неповторності. І ми з гордістю можемо сказати, що в новій історії Києва є великий внесок корпорації «Познякижилбуд» 


Всі проекти Корпорації володіють впізнаваним індивідуальним стилем, який виділяє їх із загальної маси новобудов. Будинки «Познякижилбуд» доповнюють і прикрашають архітектурний вигляд міста


За більш ніж 15-річну історію роботи Корпорація «Познякижилбуд» побудувала та ввела в експлуатацію будівлі площею більше 1 000 000 кв. м., здала в експлуатацію близько двадцяти нових "теплих будинків" в різних районах міста Києва.


Не дивлячись на світову економічну кризу і проблеми в будівельній галузі, Корпорація зводить 3 нових житлових комплекси, що будуються за найсучаснішими технологіями.


Завдяки впровадженню новітніх технологій і високим вимогам до якості, ім'я корпорації «Познякижилбуд» сприймається нарівні з всесвітньо відомими брендами. Квартири в будинках «Познякижилбуд» красномовно говорять про статус власника - їм віддають перевагу представники сучасної еліти. 

Новини

Всi новини

06.08.2012
Головна новина


01.02.2011
Building.ua - нерухомість і будівництво в Україні

Нашi проекти

КиївДонецькА.Р.Крим

Офіси

Будинки

Вул. Драгоманова 41
Бул. Лесі Українки, 30-В
вул. Дмитріївська 13
Бул. Лесі Українки, 23
Бул. Лесі Українки, 7-9 (перша черга)
Бул. Лесі Українки, 7-9 (друга черга)
Бул. Лесі Українки, 30-б
Вул. Ковпака, 17
Вул. Старонаводницька, 13-а
Вул. Старонаводницька, 13
Вул. Старонаводницька, 15
Вул. Горького, 34-б
Вул. Ревуцького, 9
Вул. Патриса Лумумбы 12
Вул. Срибнокільська, 14-б
Вул. Коваля 65А
Нікіта, м. Ялта