This version of the page http://www.ukrdzi.com/napomnit-parol (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-02-03. The original page over time could change.
Держзовнішінформ ДП
про підприємство

ДП "Держзовнішінформ" провідний інформаційно-аналітичний та експертний центр України у сфері зовнішньої торгівлі, створений Міністерством зовнішньоекономічних зв’язків та торгівлі України. Компанія заснована у 1996 році. Сьогодні ми - єдина компанія в Україні, яка надає повний спектр інформаційних, аналітичних, дослідницьких та експертних послуг.

Більше інформації
послуги

Основні напрямки діяльності:
Експертизи НБУ
Товарні довідки
Маркетингові дослідження

Продукти

Продукти ДП "Держзовнішінформ" дозволяють легко орієнтуватися в основних тенденціях економічного розвитку в розрізі основних галузей народного господарства
Маркетингові дослідження
Товарний монітор. Україна
Бюлетень «Огляд цін українського та світового товарних ринків»
Каталог «Імпортери та експортери України»

Новини

03.02.2014
Продовжується зростання цін на американському спотовому ринку малотоннажних феросплавів
У США спотові ціни на феромолібден та ферованадій продовжують зростати на фоні сталого попиту, а у випадку ферованадію додатковим фактором зростання цін є обмежена пропозиція. Якщо у 4 кварталі минулого року попит був слабким, то з початком 2014 року він постійно зростає.  
31.01.2014
Надлишкова пропозиція стримує ціни
Тендер на поставку суббітумінозного енергетичного вугілля в Південну Корею – дві партії по 68 тис. мт судами класу panamax – закінчився підписанням контрактів за ціною 72 дол. США/т (6080 ккал/кг на базисі NAR) на умовах FOB Kalimantan.  
28.01.2014
За 2013 вугледобувні підприємства перевиконали планове завдання з видобутку вугілля на 10,6 %, - ДП «Держзовнішінформ»
«За попередніми підсумками 2013 року, всі вугледобувні підприємства перевиконали встановлене Міністерством планове завдання з видобутку вугілля на 10,6 %, підприємства Міненерговугілля - на 1,2%», - повідомив начальник відділу паливно-енергетичних ринків ДП «Держзовнішінформ» Олег Мельник.  
27.01.2014
Ціни на коксівне вугілля досягли чотирирічного дна
У другій половині січня 2014 року котирування на світовому спотовому ринку високоякісного коксівного вугілля знову знизилися, і на цей раз до найнижчого рівня з червня 2009 року.  
24.01.2014
ДП «Держзовнішінформ» розширює зміст видань
ДП «Держзовнішінформ» продовжує розширювати перелік товарів, ціни на які публікуються в його виданнях. Про це на круглому столі «Застосування офіційних джерел інформації про ринкові ціни для цілей трансфертного ціноутворення» повідомив начальник управління галузевих досліджень підприємства Валентин Завгороднєв.  
23.01.2014
Зростання цін на будівельно-монтажні роботи в Україні у листопаді 2013 року
За даними Державної служби статистики України, ціни на будівельно-монтажні роботи (БМР) по країні у листопаді 2013 року зросли на 1,6% порівняно з жовтнем, тоді як у жовтні зниження становило 1,5% до вересня.  
22.01.2014
Котирування переробного чавуна стабілізувалися
Помірний попит на сировинні матеріали у звітний період привели до стабільності як внутрішніх, так і експортних котирувань українського переробного чавуну.  
Всі новини
 
 
Проекти
 
відповіді на питання

Скільки часу займе довідка для митної служби
А чи робите Ви товарні довідки?
 
Є запитання - завітайте у наш конструктор запитів , що допоможе Вам знайти відповідь...
 
Про підприємство
Інформаційні продукти
Маркетингові дослідження