This version of the page http://k2.ua/ua/announcement/metr (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-02-03. The original page over time could change.
Телеканал К2
Телепрограма |  ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ НД
03 лютого 2014
Див╕ться ввечер╕

18:50 Та╓мниц╕ шеф-кухаря

19:45 Мультф╕льми

20:40 Модний вирок

21:40 Т/с "Любов як любов"

22:35 Дивовижний дизайн

К╕нопоказ
Сер╕али
Ф╕льми
Про нас
Наш канал
Обличчя каналу
Новини каналу Програми К╕нопоказ Про нас
комфорт-шоу
Квадратний метр

Мр╕яти, як в╕домо, просто, а от вт╕лювати сво╖ мр╕╖ в життя - складн╕ше. "Ви мр╕╓те - ми вт╕лю╓мо" - саме такий дев╕з прикладно╖ програми "Комфорт-шоу "Квадратний метр". Отже, якщо у вас ╓ ориг╕нальна ╕дея, як зм╕нити свою квартиру, але не вистача╓ досв╕ду ╕ засоб╕в, ви зверта╓тесь у програму. Тут ус╕ ваш╕ побажання передаються профес╕йному дизайнеров╕, котрий ╕з урахуванням ус╕х фантаз╕й робить проект майбутнього ремонту ╕з застосуванням нов╕тн╕х технолог╕й та ориг╕нальних декораторських р╕шень. В╕н же склада╓ попередн╕й кошторис, виходячи з ф╕нансових можливостей замовника. Дал╕ до справи п╕дключа╓ться виконроб, який разом ╕з дизайнером вируша╓ за будматер╕алами. Квартиру, хазя╖ яко╖ на цей час ви╖жджають, готують до ремонтних роб╕т. Наступним етапом ста╓ власне перебудова. Метр за метром, в╕д п╕длоги до стел╕, житло почина╓ набувати бажаного вигляду. Паралельно в дизайнерському оф╕с╕ п╕дбираються мебл╕ й аксесуари, котр╕ стануть подарунком господарям до новос╕лля.

"Пощастило ж комусь, комфортно влаштувалися", - подума╓те ви, вочевидь забуваючи про те, що шоу ще й прикладне. ╤ вам н╕хто не заважа╓ скористатися знаннями, отриманими завдяки програм╕, ╕ надати власному будинков╕ сучасний вигляд. Т╕льки будьте уважн╕! Деяк╕ роботи, як╕ краще дов╕рити фах╕вцям.!

Середа, 29 с╕чня, 11:30
╕нтер'╓рна програма
F-стиль
Перша та ╓дина програма на укра╖нському телебаченн╕ про дизайн ╕нтер'╓р╕в VIP-класу. Та про те, яким чином створюються под╕бн╕ дизайн-проекти...
Субота, 08 лютого, 23:30
смачна програма
╤ноземна кухня
Кожна програма присвячена одн╕й кра╖н╕. Г╕дом ста╓ м╕сцевий кухар. В╕н надаа╓ поради, запам'ятавши як╕, ви легко зможете приготувати нав╕ть найскладн╕ш╕ страви!..
В╕второк, 04 лютого, 06:00
кул╕нарне шоу
Та╓мниц╕ шеф-кухаря
Енн Баррел виносить напоказ профес╕йн╕ та╓мниц╕ приготування у домашн╕х умовах шикарних страв, як╕ до цього були доступн╕ лише у меню улюбленого ресторану...
В╕второк, 04 лютого, 15:15
Телебачення для вс╕╓╖ родини