This version of the page http://www.vsemisto.info/rsearch/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-02-02. The original page over time could change.
Розширений пошук
2 лютого 2014 року
всюди   по каталогу   в новинах   в афіші
напр.: Чернівці   Розширений пошук
Про проект  |  Реклама на порталі  |  Карта сайту
| RSS
Додати в Вибране
Забули свій пароль?   Зареєструватися
Головна   Новини   Каталог підприємств   Карта міста   «Калинівський ринок»   Афіша   Корисне   Про Чернівці   Акції і знижки
Авто
Бізнес послуги
Будівництво
Дозвілля та відпочинок
Зв'язок
ЗМІ
Зоосвіт
Комп'ютери, Інтернет
Краса
Меблі
Медицина і здоров'я
Музика
Нерухомість
Організації
Освіта
Послуги
Реклама та поліграфія
Спорт
Техніка
Торгівля
Транспорт
 
Таксі
ВАШЕ ТАКСІ

ВАШЕ ТАКСІ

Телефон: (0372) 515575, (0372) 517742
Моб.: 0506700707

1-й тариф — по місту — 2,99 грн/км;
2-й тариф — за містом — 3,85 грн/км;
3-й тариф — легковий пікап — 4,50 грн/км;
4-й тариф — мікроавтобус — 5,50 грн/км
від 4-х до 8 пасажирів;
Очікування1,00 грн за 1 хвилину.

 
Фотогалерея

Фото Чернівців 10

 
Курси валют
Курсы валют
 
Гороскоп
Loading...
 
 

Розширений пошук

 

Каталог компаній і підприємств в Чернівцях. На нашому сайті представлений найповніший бізнес каталог підприємств в Чернівцях, який оновлюється достовірною інформацією про підприємства міста. Мета нашого проекту - розмістити каталог підприємств Чернівців, а також розкрити високий потенціал чернівецьких компаній великого, середнього і малого бізнесу, а також підкреслити значиму роль в економіці країни керівників - лідерів у сфері політики, бізнесу, науки, мистецтва, культури і спорту. Зручна система пошуку допоможе вибрати той, що цікавить Вас каталог підприємств Чернівців, і призначена для керівників і менеджерів відділів маркетингу. Участь у проекті значно підвищить рейтинг компанії, що дозволить залучити нових партнерів та інвесторів. Каталог організацій Чернівців виконує не стільки рекламні функції, хоча і не без цього, скільки прагне задовольнити маркетингові потреби замовників, а саме: привести на інформаційну сторінку, а потім і на сайт, цільову аудиторію. Каталог компаній в Чернівцях допоможе прагненню придбати реалізовану підприємствами продукцію або послуги. До Вашої уваги найповніший каталог підприємств Чернівців.

Одними з найважливіших розділів порталу місця, де і як провести дозвілля. Інформативними є розділи ресторани Чернівців, кафе, піцерії Чернівців, чернівецькі бари та паби. Це те, що стосується громадського харчуваня. Музеї Чернівців гостинно запрошують дізнатисяпро нашу історію та культуру. У вільний час варто відвідати кінотеатри Чернівців. А якщо захочете подорожувати - вибирайте - туристичні агенції Чернівців зібрані на нашому сайті. Дівчатам та жінкам буде цікаво переглянути салони краси в Чернівцях. Наш портали стане корисним для Вас у будь-якій ситуації - шукаєте квартиру - список ріелторів і агенства нерухомості в Чернівцях. Захворіли чи потребуєте аевні засоби для профілактики - шукайте аптеки Чернівці або лікарні чи поліклініки. Займайтеся спортом, ми Вам допоможе підібрати потрібну секцію чи вид спорту. Дізнавайтеся про транспорт чи напрям руху маршруток.

вверх
Останні новини
Історія
Життя Чернівців
Наука і технології
Україна і світ
Політика
Освіта
Економіка та бізнес
Це цікаво
Культура
Спорт
Шоу-бізнес
Надіслати статтю

Афіша

Кіно
Концерти
Нічне життя
Виставки
Театри
Інше
Таксі в Чернівцях
Корисні контакти
Транспорт
Доступ WI-FI
Банкомати по місту
FOTOмісто

Наші контакти:
тел. (095) 327 - 01 - 45
e-mail: vsemisto.info@gmail.com
skype: vsemistoinfo

© 2013 vsemisto.info Сайт міста Чернівці. Повне або часткове використання матеріалів дозволене тільки при наявності гіперпосилання.