This version of the page http://cnap.khmelnytsky.com/pravyla (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-02-02. The original page over time could change.
Правила

Шановні батьки!

Для реєстрації дітей дошкільного віку на чергу у дитячі навчальні заклади

Вам необхідно заповнити  на сайті заяву-анкету.

Запис на чергу в електронному реєстрі є обов'язковою умовою для зарахування дитини до дошкільного навчального закладу міської комунальної власності.

Реєстрація дитини в електронному реєстрі на чергу в дошкільні навчальні заклади проводиться датою надходження заяви-анкети на електронну пошту.

У заяві-анкеті необхідно вказувати достовірні дані. Заявник несе персональну відповідальність за надану інформацію. У разі подання недостовірних даних Вашу дитину буде автоматично виключено з електронного реєстру.

При успішній реєстрації інформація, що подана в заяві-анкеті, опрацьовується фахівцем управління освіти. Протягом 5 робочих днів на електронну адресу заявника буде направлено повідомлення-підтвердження про реєстрацію дитини на чергу в дошкільний навчальний заклад міської комунальної власності в електронному реєстрі

Заява-анкета заповнюється лише в один дитячий навчальний заклад, який має відвідувати дитина.

За умови, якщо інформація про дитину вже внесена до електронного реєстру, повторна реєстрація не проводиться і заява-анкета розгляду не підлягає. На електронну адресу заявника надсилається відмова.

У разі необхідності внесення змін у реєстраційні дані дитини (зміна адреси, номерів телефонів батьків, тощо) заявник зобов'язаний повідомити про такі зміни, звернувшись у Центр надання адміністративних послуг  (вул. Соборна,16).

На офіційному сайті управління освіти оприлюднені

  • відомості про дошкільні навчальні заклади міста, 
  • інформація про дошкільні навчальні заклади. 

При заповненні заяви-анкети просимо звернути увагу, що у розділі «Назва мікрорайону міста» обирається мікрорайон міста, де знаходиться дошкільний навчальний заклад, який має відвідувати дитина та у розділі «Дошкільний заклад» обирається його коротка назва та номер. 

Необхідно обов'язково відмітити чи потрібна група спеціального призначення. Наявність таких груп у дошкільних закладах подано на офіційному сайті управління освіти

Для реабілітації та корекції здоров’я дітей за допомогою спеціальних дошкільних навчальних закладів обирається спеціальний дошкільний заклад.

Пропозиції, зауваження та відгуки щодо порядку заповнення та подання заяви-анкети  надсилаються на електронну пошту Центру надання адміністративних послуг   Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. .

Консультації щодо реєстрації дітей дошкільного віку на чергу у дитячі навчальні заклади можна отримати за телефоном (0382) 76-58-61.

 

(с) Центр надання адміністративних послуг міста Хмельницького

(с) Сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"

шаблоны для joomla 2.5 русские темы Wordpress быстрые диеты