This version of the page http://cpsa.org.ua/news (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-01-26. The original page over time could change.
Центр політичних студій та аналітики - Новости
Центр політичних студій та аналітики Благородні Наміри повинні бути доповнені Знанням

Новости

28 січня відбудеться фінальний форум проекту «Всеукраїнська ініціатива за чесні державні закупівлі в системі освіти»
21 Січня

Захід відбудеться 28 січня 2014 року з 13:00 до 17:00 у м. Київ, великій залі готелю «Козацький» (вул. Михайлівська, 1/3) 

Оголошується черговий набір до Вищої політичної школи 2014
20 Січня

До участі в Школі запрошуються молоді активісти – представники громадських організацій, органів студентського самоврядування, політично активна молодь тощо. 

За 45 хвилин нардепи звузили права українців
17 Січня

Парламентська більшість за 45 хвилин засідання у Верховній Раді без обговорень, без поправок, без присутності спікера, окрім бюджету на 2014 рік ухвалила законопроекти, які значно звужують права громадян України.

Кабмін не має інформації щодо відвідуваності власних засідань
15 Січня

Кабінет Міністрів України не зміг надати інформацію про відвідування урядових засідань керівниками центральних органів виконавчої влади, у відповідь на інформаційний запит експертів Центру політичних студій та аналітики

Депутати подали три тисячі правок до бюджету-2014
13 Січня

У бюджетному комітеті Верховної Ради зареєстровано 3 тисячі пропозицій до Державного бюджету на 2014 рік, на загальну суму 765 мільярдів гривень. Це у півтора рази більше, ніж загальний обсяг бюджету, запропонованого Урядом (498 млрд грн). Про це повідомив Центру Політичних Студій та Аналітики Олег Медуниця, народний депутат від «Батьківщини», член бюджетного комітету.



Мільярди на придушення Майдану
8 Січня

Відрядження співробітників МВС до столиці для охорони громадського порядку під час Євромайдану коштувало 12,05 млн гривень або 1,5 млн доларів.

Огляд доступності бюджетної інформації на сайтах міських рад (Південь, Схід)
29 Грудня 2013 р.
Що приховують теплокомуненерго та водоканали
26 Грудня 2013 р.

Кожної осені та зими по всій Україні розпочинається сумний підрахунок аварій у житлово-комунальному господарстві – рвуться теплотраси, мерзнуть люди, припиняється постачання гарячої води (якщо гаряча вода взагалі була доступною у теплі місяці). Урядовці та комунальники зазвичай бідкаються на нестачу коштів, затримку виплат із центрального або місцевого бюджетів.

Палац для Януковича
25 Грудня 2013 р.

В Україні відсутня економічна криза. Місцеві бюджети переповнені. Державний бюджет валиться від профіциту. Таке враження склалося в автора, коли до рук потрапив проект розпорядження Кабміну про затвердження нового кошторису реставрації Маріїнського палацу. Згідно з майбутнім актом, чергова реконструкція коштуватиме для платників податків майже 1 млрд грн. Кінцева дата ремонту запланована на 2016 рік.

Рахунок за управління Мінагропродом
23 Грудня 2013 р.

Зима - традиційна пора, коли експерти підсумовують результати діяльності Мінагропроду, який протягом чотирьох років очолює Микола Присяжнюк. Така стабільність в керівництві дозволила міністру сформувати монолітну команду для реалізації задуманих планів.

...Далі >