This version of the page http://ves.lviv.ua/publ/1-6-2 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-01-22. The original page over time could change.
Аренда жилья посуточно и длительно - Статьи о недвижимости во Львове: аренда и продажа жилья, коммерция
On-line заявка

Блокнот пуст:








Онлайн всего: 11
Гостей: 11
Пользователей: 0


Главная » Статьи » Аренда жилья посуточно и длительно

В категории материалов: 114
Показано материалов: 31-36
Страницы: « 1 2 ... 4 5 6 7 8 ... 18 19 »

Сортировать по: Дате · Названию · Рейтингу · Комментариям · Просмотрам
Здаємо квартиру у Львові грамотно: деякі поради

Бажаючі здати квартиру або кімнату в оренду у Львові прагнуть отримати від цього заходу певну вигоду. Але чи завжди ми можемо адекватно оцінити власне житло? Часто в базах даних агентств нерухомості, ріелторських компаній знаходяться пропозиції, які «зависають» місяцями, іноді до півроку, тому що господарі хочуть отримати надзвичайний прибуток за досить скромні варіанти. Потенційному орендодавцю здається, що ось-ось настане та довгоочікувана мить, коли прийде знімати квартиру саме його ідеальний орендар: непитущий холостяк, без інших шкідливих звичок, що бажає зняти квартиру вище середньої ціни по району. Читать дальше »
Аренда жилья посуточно и длительно | Просмотров: 591 | Дата: 11.02.2012

Самостійна оренда квартири - Чи є ризик?

Сьогодні більшість людей розуміють, що знімати і здавати квартиру, кімнату, минаючи агентство нерухомості, просто небезпечно. Для того щоб ще раз підтвердити цей факт, варто проаналізувати ситуацію на ринку.
У період кризи, як гриби з грибниць після дощу, стали з'являтися численні, так звані, інформаційні «агентства», які правдами і неправдами накопичують у себе адреси орендарів, а потім продають їх. При цьому заманюють клієнтів вони заниженими цінами на будь-які квартири, навіть в самих елітних районах Львова. У чому ж тут підступ? Читать дальше »
Аренда жилья посуточно и длительно | Просмотров: 505 | Дата: 11.02.2012

Які фактори впливають на підвищення вартості оренди

Ви вирішили здати житло в оренду і вже рахуєте майбутній прибуток, намагаючись розподілити гроші, отримані від цієї вигідної угоди на свої нагальні потреби? Не поспішайте, давайте спробуємо розібратися разом і вирішити, які фактори можуть вплинути позитивно в бік збільшення вартості за квадратний метр житла, а які навпаки, стрімко знецінять вашу житлоплощу. Читать дальше »
Аренда жилья посуточно и длительно | Просмотров: 419 | Дата: 11.02.2012

Корисні поради щодо оренди квартири без поспіху

Люди, які орендують квартири вже довгий час, стверджують, що головний помічник у цій справі - уважність. Саме вона допомагає уникнути багатьох несподіванок, як на стадії пошуку квартири або кімнати, так і на етапі заселення.
Ще важливий нюанс - не варто поспішати з вибором. Навіть якщо вам кажуть, що «квартира дуже хороша і коштує недорого», навіть якщо вона вам необхідна. Варто бути пильним, тому попередній ретельний огляд квартири зайвим не буде. Читать дальше »
Аренда жилья посуточно и длительно | Просмотров: 529 | Дата: 11.02.2012

Оренда житла Львів - Можливі «гострі кути»

Небагато знайдеться сьогодні людей, хто хоча б одного разу не знімав квартиру. Причин для цього може бути безліч. Найчастіше така потреба виникає у молодих людей, які тільки одружилися або стали цивільної парою і хотіли б жити окремо від батьків, самостійно. Крім того, квартири і кімнати часто знімають іногородні студенти, відрядні, просто туристи, які не хочуть жити в готелі.
Якщо ви вирішили зняти квартиру у Львові, то в наш час це можна зробити за допомогою спеціальних агентств нерухомості або просто по оголошенню в газеті. Але, відразу потрібно зауважити, що шукати варіанти самому сьогодні ризиковано, оскільки квартирних аферистів давно привернув ринок оренди житла і вони тут успішно «влаштувалися», заманюючи довірливих громадян дешевими розцінками і привабливими варіантами. Читать дальше »
Аренда жилья посуточно и длительно | Просмотров: 470 | Дата: 11.02.2012

Як зняти або здати квартиру спокійно?

Сегмент здачі і знімання квартир з кожним роком обростає новими історіями про те, як важко «здавалася» квартира або кімната або як невдало «знімалася» житлоплоща. Звичайно, комусь пощастило, і потрібний варіант з'являвся як хустка з рукава фокусника, хтось зумів знайти варіанти через знайомих і друзів, тому залишився задоволений прийнятною ціною на здаваємий або орендований об'єкт. А хтось змінив не одного господаря або замучилися шукати порядних мешканців, на яких можна було б залишити квартиру і які берегли б її, плекали як власну. Ось тому й намагаються зневірені квартиранти або квартировласники звернутися до посередників, які обіцяють звести з хорошими людьми і зробити все по вищому класу. Читать дальше »
Аренда жилья посуточно и длительно | Просмотров: 466 | Дата: 11.02.2012

1-6 7-12 ... 19-24 25-30 31-36 37-42 43-48 ... 103-108 109-114